Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
spookei
csendes tag
Evko: A driver-t is frissítetted? (ha van újabb )
Nekem Delux karim van és régebben volt olyan, hogy Vista alatt egy korábbi verziójú PVR2 egyáltalán nem vezérelte a távirányítót, a 2.0.3.24 pedig igen.Egyébként válaszoltál saját magadnak használd a 2.0.3.19-est.
Tudom ez sovány vigasz.Szeva.
HomTom HT17 Pro Android 6.0 R09 20170104
-
spookei
csendes tag
evko:
Szóval ha jól értem adott egy PC, két rendszer winyóval mindkettőn Win XP SP3,
a régebben telepített windózon jó a távirányító, a másikon amit vélhetően többet használsz pedig nem.
Szerintem is "valami szoftveres galiba" van, vagy csak a "win agya lett tele (registry)."
A legtisztább dolog a teljes win újratelepítés, vagy a távirányítóval működő win-t át Ghost-olod a "hibás" win-re (adatmentés után).[ Szerkesztve ]
HomTom HT17 Pro Android 6.0 R09 20170104
-
törölt tag
Nincs deinterlace. Újra kell regisztrálni a filtereket. Legelső letöltés.
-
azbest
félisten
pvr2-ben az adás rögzítésének formátumát lehet állítani, korábbi verziónál úgy tapasztaltam, hogy a megjelenítést is ahhoz igazítja, hogy milyen formátumban szeretnék rögzíteni adást.
Amikor progresszív helyett interlaced módot választottam, akkor a tvnézés is interlaced lett. Szóval egy próbát megér, hogy megnézed ezt a beállítást, és mondjuk dvd profilra állítod, ha nem azon van.
Itt egy pdf, aminek a 20-adik oldalán látni miről beszélek: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest