Hirdetés
Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Hali!
Albiba kéne v.mi nem túl nagy LCD (max 66cm)
Az a probléma, hogy a 66cm-esek ugyanannyiért mennek, mint a 82-esek.
Ár-érték arányban így a legrosszabbak (szerintem), így maradnak a 55centisek.
Fontos lenne, hogy analóg tunerje legyen (nem baj ha csak az van) és legalább DVI vagy HDMI csati is legyen rajta, hogy notiról tudjak filmet nézni, magyarán működjön monitorként,
eddig őt néztem 62K-ért.
nem tudom mennyire jó vétel. Csatlakozó van rajta bőven szép is, igaz ez most nem elsődleges szempont, viszont ennél többet nem tudok érte adni.
De érdekel más alternatíva isszerk: esetleg.. 22"-os monitor külső tv-tunerrel, árban kb 10ezerrel beljebb lennék így.
[ Szerkesztve ]
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
commanDOS
senior tag
-
commanDOS
senior tag
Én EZT néztem ki, árban ugyanaz, de 2"-al nagyobb. Nem tudom mennyire jó, nem kaptam még választ rá olyantól aki ért hozzá vagy esetleg használ ilyet. Valószínű, hogy ezt veszem meg. Csatlakozóval bőven el van látva, full HD-s, válaszidő jó, betekintési szögektől sokat nem várok.
Más kérdés, hogy monitornak mennyire válik be főállásban, mert kell majd hozzá egy izmos VGA ha játszani is akarok, HD3850 nem hiszem, hogy megbírkózna ekkora felbontással.[ Szerkesztve ]
-
commanDOS
senior tag
Digitális tunerrel analóg adást ugye nem lehet fogni?
Kicsit megvagyok lőve, mert filmezéshez jó lenne az lcd, ugye DVI meg HD felbontás meg stb, viszont a környéken (már) nincs kábelszolgáltató, csak szobaantenna van.
Viszont lcd-t analóg tunerrel még nem láttam.
Hogy lehetne ezt megoldani?
Vagy halott ügy ha mindkettőt szeretném egy készüléken?Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
commanDOS
senior tag
válasz rudymester #34689 üzenetére
Köszi a megerősítést!
Amit kinéztem abban van digi tuner (is... ezek szerint) igaz csak mpeg2-es.
dzsano: Amit én néztem 22-es lg 62K, nagyjából tud mindent, ami nekem kell.
Nagyobbat azért nem akartam, mert nem fokozatosan emelkedik az ára, hanem kapásból 20 ezret. 90ezer körül belépőszintű 82-est kapsz, a 66cm-es ek ugyanennyiért mennek. Így nálam maradt az 55cm-es. Most erre van pénz.[ Szerkesztve ]
-
commanDOS
senior tag
2011-re én már rég máshol leszek
ez egy albi szerűség, vagy hívjuk kölcsön lakásnak,
amint végzek a fősulival itt hagyom.
A szabványokkal nagyjából tisztában vagyok, de tudtommal a digitális vételre alkalmas szobaantennák már most is elterjedtek.
Másrészről...lehet, hogy önigazolásnak tűnik, de ha hazaviszem végleg
(ha addig meg nem válok tőle) akkor simán mehet analóg jelről STB-on keresztül,
mint egy mezei CRT. Feltéve ha tv-ként és nem monitorként folytatódik a pályafutása.
60K felett nem nagyon szarakodnék ilyen kis tv-vel. akkor inkább összekaparnék még 20-30-at és egy sima 82-es lcd-t vennék, gépről filmezésre az is több, mint megfelelő.Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest