Hirdetés
Aktív témák
-
elszszu
csendes tag
Hali
van egy Samsung B650 -esem. Lehet kulon letolteni Widget -et hozza, vagy a firmware -bol szedi oket? Alapbol csak az AccuWeather es a Youtube -van.
-
elszszu
csendes tag
Hali,
nem tudja veletlenul valaki, hogy a legujabb framework is csak a falsh player 6 -ot es vele egyutt az AS2 -ot kezeli? Samsung B650
Elore is koszonom...
[ Szerkesztve ]
-
elszszu
csendes tag
Hali,
használok egy Hitachi 250 GB -os 2.5" TechnoTrade házzal és egy 320 GB -os Samsung ugyancsak 2.5" -os vinyot NTFS -re formázva itt a házat sajna nem tudom, mind a kettő tökéletesen működik. De használok egy 16 GB Sandisk PenDrive -ot is, ami Fat32 -re van formázva.
Szuszu...
-
elszszu
csendes tag
Hali,
A B650 es a B651 kozott csak a káva színe a különbség.
Szuszu...
-
elszszu
csendes tag
Hali,
Hasznal valaki DLNA -t B650 -hez? Hogy kell beallitani? Feltelepitettem a PC Share Manager -t de nem latja a TV szamitogepet.
Elore is koszonom
Szuszu...
-
elszszu
csendes tag
Koszi,
ezt nem talaltam, azt hittem, hogy a TV -n van ez az eszközházirend, ott meg ugyen nem talaltam. Megprobalom este.
Meg 1x kosz
Szuszu...
-
elszszu
csendes tag
En a pcdream kft -t tudnam ajanlani TV vetelre. Toluk vettem a mienket LE40B650. Korrektek, osszeszerelik neked otthon, beallitjak es ingyen adnak egy falitartot is hozza. Ja ha az ara esik a TV -nek a szallitasig, akkor a csokkentett aron viszik ki. Ha netalantan felmegy, akkor meg a foglalasi aron adjak. Samsung, Sony es mostmar Philips is van naluk.
Szuszu...
PS: most 229 naluk a B650
-
elszszu
csendes tag
Hali,
miért jó nekem ha frissítem a firmware- t Samu B650?
Szuszu...
-
elszszu
csendes tag
Hali,
A B650 csak lejátszani képes, felvenni nem. WIFI -s adaptert a legolcsobban az Extrem Digital -nal adjak. Most 12900 Ft. Nem tudom, hogy hogy csinaljak, de mashol a duplaja ennek. En naluk vettem az enyemet.
www.edigital.hu
Erre keress ra! WIS09ABGNSzuszu...
-
elszszu
csendes tag
Hali,
igen ossze tudod kotni minden kabelezes nelkul. Nekem ket kulon szobaban van a gep meg a Samu B650 -es nem akartam kabelcsatornat sehova, meg furkalni. A Samsung honlapjan rajta van a Samsung PC Share Manager, ezt kell feltelepiteni a PC -re majd az eszkozhazirendet beallitani es mehet is. A TV DLNA kapcsolatkent latja a PC -t. 1080i -s mkv -t meg nem probaltam, de 720p -s mkv -ket nyomok at rendesen, felirattal. Egy kis apro bibi azert van, hogy nem lehet beletekerni a filmbe. Ja termeszetesen a TV meg a PC egy alhalozaton kell legyen.
Szuszu...
-
elszszu
csendes tag
Hali,
B650 DLNA -hoz kell a router, kulonben sose fog menni. A TV, es a PC egy alhalozaton kell hogy legyen. A DLNA nem arrol szol, hogy UTP kabelen tolom at a filmeket.
Szuszu...
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- Niceboy NIC-HIVE-DROPS-3 vezeték nélküli fülhallgató
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest