Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
SOS valaki tudna segíteni a problémámon ?
Gyorsan leírom a sztorit:Megvettem egy Lark ultimate 7i-t Tescoban akciózva, szóval nem volt tervezett vásárlás .
Meg is volt minden patenten működött, csakhogy a tárhely csak 4.7GB volt újonnan ami nagyon kevés ... be is tellt... vette egy sd kártyát hogy több legyen a tárhely viszont a win8 nem támogatja az sd re való telepítést.
Olvasgattam a fórumot hogy a windows 10 támogatja az sd s megoldást ( ekkor nagyon boldog voltam ). Azonnal le is akartam frissíteni awindows ot (persze elötte mindent lementettem ) .... Ekkor kezdődtek a problémák !! A kicsike nem akart csatlakozni a wfihez mert nem volt meg valami illesztőprogram reseteltem is hogy meglegyenek (a resetelésnél letölti a frissített illesztőprogramokat és be is vállt).
Volt wifi megvan minden patent .... de a frissítés kezdetekor azt dobta elém hogy 8Gb kell a frissítés kezdéséhez ekkor kb. 4GB volt :S próbáltam mindenhonnan lefrissíteni (gépház meg windows honlap) de eggyik sem sikerült mert ugyanazt dobta ki ... Persze sd re nem engedte lefrissíteni. Így ugyse tudtam volna használni a kis tárhely miatt ezért nCore ról letöltöttem az eredeti win 10 et amit telepítettem is (sd kártyára )-
A terv az volt hogy telepítem sd re (ott volt csak hely) és aztán letisztítom a C:/ - t és újra telepítem arra a win 10 et.... Na igen csakhogy a tab úgy gondolja hogy nem elég az aksilya a windows telepítéséig és 2x is kikapcsolt 90% krül...(töltőre és micro USB vel együtt nem lehet használni mert csak 1db usb van rajta ) Ötödik próbára sikerült is de nem telepítette (rendesen) az érintőképernyő kalibrálást vagy nem tudom de az érintő kijelzőn mindig el volt csúszva 5cm el az újjlenyomat ...szóval el volt kalibrálva ...
(most tettem a legnagyobb hibát) resetelni akartam annak reményében hogy rendesen illeszti a programokat ( mert 1 szer már múködött a tachscreen vagy hogy írják csak a személyreszabás kellett de akkor döntött úgy hogy lemerül :S ) de a C:/ n ekkor már nem volt semmi a gép meg arra akart resetleni és paff mindent letörölt és van egy üres tabom ami nem ismer fel semmi USB eszközt és egy alap windows xp re hasonló kék ablakot ír ki amin ezt ovashatjuk : (küldök képet).Mit csinálhatok vele ???? A peindrivet nem ismeri fel amin a windows van ! meg a billentyúzetet sem amivel a Yes meg a No gombra tudok kattintani ... Ja és az érintőkijelző sem működik.
Legyetek sziveszek és segítsetek !
Mert már elegem van 3 napja próbálom lefrissíteni !
Ha valaki segít megoldani annak jövök 1 el
Akinek biztos megoldási tippje vannak az privibe írjon légyszi!
de a fórumra is írhattok hogy más is tanuljon belőle !!!
ui.: További jó estét !!! -
ssgk
aktív tag
válasz togateam #3043 üzenetére
Szia !
A tablet 97% volt töltve amint irtam 5x is lemerült (és mindig vártam 1órát hogy visszaállítsa win 8 ra ...)mert annyi ideig tart a vindows másolása telepítése hogy 90% körül lemerül...A peindrive vel nincs baj (nem tudok róla) mert a régi 32 bites laptopnál és a win 10 gépnél is működik ...
Köszi a válaszokat bocs a képet nem tudtam elküldeni időbe se itt van ...
:
Ui: Ti vagytok a legjobbak köszi a segítséget !!![ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok ! Valaki ismer olyan programot asztali pc re (win 7) amivel lehetne formázni a tabot és windows ot telepíteni ? !
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja írtam hogy mi baja van a tabnak és kaptam rá kiosztásokat [jogos] meg tanácsokat ...A probléma ugyan az !
Nem lehet rányomni a yes vagy no feiratra
Próbáltam otg billentyűzettel egérrel hangerőgombal minden hogy és semmire nem reagál ... :S
Valami megoltás (peindrives szoftver vagy nemtom)??[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok!
Röviden leírnám pontról pontra hogy mit tegyél ha így néz ki a tabod!
1. Szerezz egy otg kábelt vagy tablethez készült billentyűzetet !
2. Eleinte nem fogja érzékelni de ha lenyomod hosszan a Shiftet akkor igen [ha így se akkor Shift + bekapcs gomb (ujraindul stb stb és menni fog).
3 navigálj a nyilakkal a NO gombra
4 nyomj entert.
5 ujraindul és bedob a boot menübe .
6 ha nem akkor elkezdi telepíteni a windows ot .
7 mivel ezelött se ment most se fog [logikus] de lehet hogy igen XD.
8 ha nem jó azt írja ki hogy hiba adódott a telepítéssel stb. És csak egy ok gomb van amire nyomva újraindul malyd megin bedobja örökre szórakozik veled ...
9. Ha entert nyomsz újrainduláskor amint bekapcsol a kijelző nyomd meg az Esc et !
Akkor bedob ide !Eddig jutottam el de aki tudja hogy boot olhatnánk tovább annak nagyon hálás lennék !!!
-
ssgk
aktív tag
válasz Ferling7 #3195 üzenetére
Ok.
Ezzel tisztába vagyok , de nem tudom hogy oldjam meg hogy a billentyűzet is és a peindrive is csatlakoztatva legyen a tab hoz .
És elsősorban egy leírást szerettem volna azoknak akik itt ragadnak mint én ...
Esetleg ha tudnál segíteni hogy oldjam meg azt megköszönném -
ssgk
aktív tag
válasz Jovanny2 #3197 üzenetére
Persze van is ...
Csak épp nemtudom hogy hogyan telepítsem amikor pendrive nélkül és pendrive al is ugyanugy reagál...Ha már itt tartunk akkor milyen formátumba kell lennie a windows nak a pendrájvon?
Egy pover iso val készített bootolhato jó ?
És ha bootolni sikerülne akkor aktiválódik vagy aktiválatlanul kell használni :* ? -
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tudja hogy hogyan tudom frissíteni a Directx et meg az OpenGL t ? És a lark ultimate 7i nek mekkora a legújabb támogatott kiadás ?
Esetleg letöltőlinket tudnátok linkelni !?
Köszi előre is !!! -
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tudna küldeni egy Latk Ultimate 7i hez win10 biztonsági mentést vagy drivereket [letöltő link].
Mert a mostani win 10 asztli és se a kamer se az kumlátor % se az érintőpanell nem működik és nem akarja felismerni az sd kártyát sem :S -
ssgk
aktív tag
válasz bayliner195 #3978 üzenetére
1. Start menü
2. Gépház
3. Rendszer
4.tárterület
És ott sorba vannak hogy új alkalmazások új dokumentumok új zenék stb ... Ha van benne sd akkor bumm a nyilra választd ki a meghajtót... És bumm ...
Azután okézd is le mert különben nem ér semmit.Esetleg valaki eltudná mondani hogy hogyan tudom telepíteni a lark honlapján fentlévő touch drivert?
Mert nincs érintőkijelző a tabon:S
De nem csinál semmit ha futtatom azt a kacatot... Lengyelül meg nem igen tudok [lehet ez a probléma ]
[ultimate 7i win 10 ][ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
togateam. Igazad van a win 10 el kapcsolatba
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok!
Ha a tabom nem akar csatlakozni a kolesz wifi-jéhez akkor mi baj lehet ? Mert otthon csatlakozik meg a haveroméknál is ... [telefon hotspoth hoz is csatlakozik ...]
De a koleszos wifi hez nem ...
A telefonom csatlakozik hozzá... Ez miért lehet ?
[lark ultimate 7i win 10-el]
A routert már kihúztam és bedugtam újra a konektorba akkor se jó ...[viszont amikor win 8.1 volt rajta akkor nem volt probléma vele ... Csak ritkán ]
Ha valakinek van valami ötlete akkor írja le legyenszives -
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Eltudná küldeni valaki a SileadTouch telepítőt vagy drivert vagy akármit amivel rendbe tudnám tenni az érintőkijelzőt meg a win gombot !!!Köszönöm előre!!!
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Valaki el tudná küldeni a SAJÁT tabjáról másolt SialdTouch drivereket?!!
C://windows/System32/drivers
Ből ?
Vagy egy 7" os windows 10 re való drivert bárhonnan !!
A lark honlapján lévő nem működik ![ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Régebben volt itt egy kérdés hogy hogyan lehet androidot telepíteni a win helyére ... Kb 3000 körül ...A sztori az hogy van egy 7i m amin 1gb elérhető tárhely van a win 10 mellett plussz a 32 es sd de az nem stabil ...Ami windows mellett édeskevés és használhatatlan szóval úgy döntöttem androidos tabot eszkábálok belőle
Tudnátok egy HASZNÁLHATÓ android x86 os verzióju iso letöltő linket adni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro (pár napos)
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest