Hirdetés
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát legalábbis érdekes voltál tegnap.
Minenesetre kiakaszt, hogy bután viselkedsz, de lőni azt nem felejtesz el...
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem akartam ilyen nagy szavakat használni.
Robaj: Joeval rájöttünk, hogy valószínüleg akkor száll el mindig a COD-om, ha a PB screenshotot akar csinálni. Ez mitől lehet?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
mejte
csendes tag
Zsadi: a tegnapi eszmefuttatásoddal nem volt semmi probléma, olyankor őszinte igazán az ember, ha iszik, főleg, ha ennyit
szal én ezt kritikának veszem, és megpróbálom a későbbiek folyamán a hasznomra forditani.
egyébként sem vagyok sértődékeny, de ha ezt átfogalmazom úgy, hogy ''leszarom'', akkor azzal meg téged bántanálak meg
picsamód szaggatott valamiért a gépem meg tekerte a vincsit ész nélkül, én meg csak néztem itt a diavetítést, és próbáltam mozgóképpé konvertálni fejben, elég kevés sikerrel, ha a statomat vesszük mércének
köll egy új gép, nincs mese.
lehet adakozni ha összejön a hozzájárulásaitokból, a régit annak ajándékozom, aki a legtöbb pénzt adta. szerintem ez egy elég kedvező és ösztönző ajánlat
Robaj: P(A)=0,95, ahol A esemény az, hogy megyek ma este CODozni, de mivel te ilyen tudományos gyerek vagy , megfigyelések alapján meghatározhatsz egy empirikus eloszlásfüggvényt, ábrázolhatod, kapsz várható értéket, meg kiszámolhatod a szórást is és igy szerintem egy 98%-os konfidencia szinten megkapod az eredményt..:: member of [Lam[PH!]a] CoD team ::..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A szemüvegesek nevében kikérem magamnak! Tehet arról az ember, hogy elromlott a szeme, és 3 év kontaktlencse viselés után az orvos eltiltotta a további lencsehordástól - valószínüleg egész további életére?
-conrad-: köszönjük a mellettünk való kiállást, igazából a csapattársaktól is ezt várnám el, ha már egy csapat vagyunk. Akármennyit is maceráljuk Robajt, azért a szervert igyekszik rendesen üzemeltetni. Az pedig mindannyiunk közös érdeke, hogy a csíterek a lehető legkevesebb időt töltsenek el a szerverünkön, ennek az egyik módja ez a hivatalos punkbusted-izé dolog. Azt hiszem, hogy ebből neki balhéja van, az nem az ő hibája és nem az ő sara, szerintem megérdemli, hogy mellette álljunk. Csak mi üthetjük Robajt ."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Robaj
addikt
''mivel a kreált InfraVision.exe-t amit txt-ről neveztem át, bennthagytam''
Érdekes cod.hu-n még mást mondott, h. máshogy csinálta, hát igen... Ahogy telnek a percek újabb dolgok jutnak az ember eszébe
COD.hu:
Nem figyeltem oda és benntmaradt az exe. ennyi. volt benne pár karakter, mert ha beirod ezt: copy con InfraVision.exe a total commanderber, akkor megjelenik egy dosos ablak. Irsz bele vmit, nyomsz egy f6-ot és kész is. Valszeg azért nem egyezik, mert volt benne pár karakter, hogy le tudjam zárni nagyokos...
A kiemelt rész valahogy nem TXT átnevezés
UI: Védjetek is meg, nem tudtok akkor legyakni paintballon (feltéve h. lesz ien 1szer)
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Tegnap előtt délután lövöldöztem egy picit Chimera & F2k rifle only szerverén, ott is kifagytam egy párszor. De pl. tegnap a nemtommilyen szerveren semmi gondom nem volt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Még egy egészen kicsi off:
Milyen lencsét használsz? Én Bausch&Lomb SofLens66-ot használtam (havi cseréjű lágy lencse) és ezzel a fent felsorolt problémáim voltak. Azóta teljesen eltiltott a szemorvosom a kontaktlencse viselésétől, egyedül sportoláshoz hordhatok nagy ritkán (nevezetesen paintballhoz szoktam használni csak), erre a célra van egy doboz Johnson&Johnson Acuvue 1 napos lencsém."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs