Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Telomanikus #8597 üzenetére
e egy pici (tényleg kicsi) fejre pacsi.
Tényleg pici? Szóval nyugtasd csak a kutyát hogy jót csinált...
mert érteni szerintem eddig is értette...csak lesz*rta )
Lol. Miből értette meg, már bele van nevelve?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Telomanikus #8748 üzenetére
A tacskóknak a rövid lába miatt kimondottan rosszat tesz a lépcsőzés. A tiédnek nem lesz gondja? Az nem számít hogy úgy megy mint a golyó...
-
Winner_hun
titán
Cseppek után kb. 2 héttel csípte meg a kutyámat fertőzött kullancs... bolha ellen jó a csepp, a többiben nem hiszek. Volt rajta előtte is csepp, ugyanúgy volt benne egy rakás kullancs. Ha bolhás kap cseppet aztán csókolom.
Ja és nem én, hanem az állatorvos tette rá a lötyit.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Thulcandra #8998 üzenetére
Ezen a héten a 2 kutyaránkrontás nálunk is megvolt. Hétfőn vagy kedden valami kis ugribugri kutya nagy hanggal robogott, aztán mikor odaért hirtelen egy nyüsszentés, aztán megint ugatás... Brúnó áll és csóválja a farkát Néha visszaugatott amikor a másik már agresszívnak tűnt de nem volt semmi különös.
Ma meg egy legalább akkora, vagy tán kicsit nagyobb kutya mint a Brúnó meglátott minket, megindult, nyakörve elszakadt aztán jött, gazda szavára kicsit lassított, majd megindult aztán ott is volt. Mire odaértek a tulajok addigra volt egy pár ugatás meg ugrálás. Aztán elengedtem a Brúnót és egy jót játszottak► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Adonimus #9003 üzenetére
Eddig csak egy kutyával veszett össze itt az erdőben, az egy másik németjuhász volt. Ő kezdte ez biztos, Brúnó sosenem kezdeményez verekedést, csak visszaszól ha muszáj. Elég sok kutyával összefutottunk már az évek során, de sajnos mégis kevéssel. Nem baj, a lényeg hogy nyugodt, jó idegrendszerű kutya. A szófogadásán van még mit csiszolni..
Ja, amúgy ezzel a nagyobb testű kutyával új játszott mint mással még sose, ugrált mint egy bakkecske
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Adonimus #9015 üzenetére
Nem akarok vele kikézésre járni. Amit meg sikerül tanítani azt meg sikerül és kész. Volt aki mondta hogy őrzé-védőre kell vele menni, németjuhász arra való. Mondom soha, ez nem olyan kutya, ez mindenkit beenged és előbb szeret bárkit halálra minthogy megsebesítse. Kicsit nagyon nézett rám az illető.
-
Winner_hun
titán
válasz kircipeti #9024 üzenetére
Na nekem ilyen kutya nem kell Nem véletlen nem érdekel az egész. Nekem barátságos, mindenkivel jól kijövő kutya kell. Csak azt sajnálom hogy az utcán járkáló embereket is sokszro megugatja. Mondjuk ha nagyon ugat és nem veszi észre hogy jövök, majd mikor már ott vagyok igen közel és észrevesz akkor az valami csodás hogy hogy tud lapítani Leül és jár a farka vége
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Jó nagy sétán voltunk ma, Dunán a Brúnó első dolga a vízbe való belefekvés volt. Hazafele azon tűnődtem hogy elfelejtette bevenni a fárasztó kapszulát..
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Telomanikus #9236 üzenetére
5 napja van meg, ami nincs még egy hét, de úgy írsz róla mintha régóta meglenne
de egy héten kb 2x és igen sokat szed ki
Aztán nehogy így nézzen ki a sok furminátorozástól
-
Winner_hun
titán
válasz Telomanikus #9240 üzenetére
És 2 alkalom után olyan következtetéseket írtál le mintha hónapok óta csinálnád.
-
Winner_hun
titán
válasz Telomanikus #9250 üzenetére
egy héten kb 2x és igen sokat szed ki
Kíváncsi lennék hogy 1-2 hónap után is ugyan akkora mennyiség fog-e kijönni.
-
Winner_hun
titán
Tegnap sokkal aktívabb volt Brúnó a Dunán. Csak úgy robogott befelé, nem kellett 1x se mondani. Ma kicsit visszább fogott a tempóból. Igaz tegnap délután 1-2 körül voltunk lent, ma először délelőtt 10-11 között (teljesen kihalt volt az egész, nem volt lent senki), aztán délután jóó sokat, volt ma vagy 4,5 óra séta.
Akkor fussunk egyet azért a fáért► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Majd lesz még néhány kép csak elfogyott a PH-s tárhely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest