Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz cinemazealot #87 üzenetére
90%-ig biztos vagyok hogy a négy!4!!! 0-7%-os igazság tartalmú cikkeket tesz ki. Sőt, tudom....
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz cinemazealot #87 üzenetére
Politika:
Nehéz helyt állni, az biztos. De nem tudjuk a valós mozgató rugóját a dolgoknak. Politika, nem politika: nekem nem tetszik amit olvastam. Majd, ha kicsit tágul az emberek horizontja, sírni fognak, hogy egykor ilyet szóltak.Veganizmus:
1. Indiában a tehén szent állat. Adjunk hálát, annak az embernek aki több 1000 évvel ezelőtt kitalálta, hogy, beadja a népének azt, hogy ez az állat szent és sérthetetlen. Legalább az egyik nagy népességű nemzet nem eszik szarvasmarhát.2. A szója 9x%-a génmódosított, nem természetes, de valamit enniük kell a vegánoknak is hogy meglegyen a fehérje bevitel...jap és járnak orvoshoz rendszeresen.... Én nem akarok ilyen életmódot. Marhát ha lehet nem eszek. Ha nincs elég fehérje, az csökkenti az agyi aktivitást...bár nem tudom mi a jó ebben a világban...
Izland:
Imádom azt a szigetet. Sosem voltam még ott. Azért jár ki oda "mindenki", mert láthatják magát a tisztaságot. Csak közben tönkreteszik... Olyan mint amikor a kisgyerek meg akarja fogni a pillangót... A gyönyörűséget összeszorítja, mert magának akarja...így az elpusztul. Vagy a letépett virág... viszed az asszonynak, aztán az még szép marad pár napig és elhervad...tönkrement...Egy cserép rózsa viszont évekig elvan (ha vigyázol rá és gondozod)Repülés:
Még soha nem repültem. Nagy pénz van benne. Belenyúlni a bizniszbe akár háborúhoz is vezethet szerintem (bár ez egy szélsőséges gondolat).Szibéria:
Hmm... Mindig ez a könyv jut eszembe róla: Vlagyimir Megre: Anasztázia: A szibériai "paradicsomról" ír...Tele tanáccsal kis gazdálkodóknak, hölgyeknek, uraknak a természetről, a környezettudatos (régi szokásokon alapuló) gazdálkodásról + egyebekről. Még nem végeztem vele.[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat