Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
válasz hudyfiu #23092 üzenetére
Így igaz, ez már a végleges verzió.Mint tegnap írtam, a 32 bites verziót letöltöttem xp alatt.
Ez az xp már csak van, így gondoltam egy merészet, és az új telepítőre kattintottam,
Gondoltam, az eddigiekhez hasonlóan ez sem fog természetesen XP alatt futni, hiszen a telepítő nem arra készült.
Hát tévedtem!
Simán, minden hibaüzi nélkül elindult az új Kodi telepítője az XP alatt futtatva!!!
Nem hittem a szememnek az xp-ben a program Filesben nyitott egy Kodi könyvtárat és oda kicsomagolta a telepítőben lévő cuccot, íme.
Természetesen a telepítés végén hiába ajánlotta fel a telepítő a Kodi elindítását, eleve ezt nem tettem meg, mert tudtam, hogy úgysem indulna el, és nem akartam, hogy az xp-t még egy felhasználói könyvtárral teleszemetelje, értelmetlen dolog lett volna.
Így a telepítő által létrehozott Kodi könyvtárban jól látható, hogy a 32 bites Windowsos verzióban egy python27.dll állomány van a Kodi gyökerében, továbbá a telepített állományok között kutatva a beépített python verziószámra is rábukkantam!
Az AppxManifest.xml fájlban meg ott olvasható az új Kodi verziószáma:Version="18.0.0.0
Továbbá az is, hogy ezt már a W10-hez tervezték.(bár szerintem a W7 alatt is el kéne indulnia)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest