Hirdetés
Aktív témák
-
DanielKaiser
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék Olta-nak pirospontot kérni az egértalpakért. Korrekt eladó, gyors, segítőkész.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli. A java a föld alatt van.
-
bozsozso
őstag
Kérek egy pirosat:
Tőle vásároltam:
bkorga
Az alábbiakat:
pmi ram
Nvidia MX4000 128Mb videókártya -
törölt tag
Capt.XanaX fórumtársnak kérnék egy pirosat ezért az üzletért!
-
bferenc73
csendes tag
Piros pontot senzáj nevű felhasználonak aki eladot nekem egy Gygabyte hd 5750-es videokártyát.Pontos korrekt eladó mindenkinek ajánlom
-
fecos2
csendes tag
Jár egy piros szobacsiga kollégának,ezt a monitort vette tőlem.Megbízható korrekt vásárló.
-
lamapo 48
csendes tag
Kérek piros pontot,macilaci81 kollégának ezért a korrekt üzletért.
-
m7e2
újonc
Csillagos pirospont jár vatomi részére, segítő-készsége és pozitív hozzáállása miatt, a vele bonyolított A8N-E alaplapvásárlás . Korrekt, megbízható eladó.
-
Elekke
csendes tag
nagy pirosat lista_x-nek a core i5 prociért és a ramokért, korrekt eladó
-
Elekke
csendes tag
nagy pirosat lista_x-nek a core i5 prociért és a ramokért, korrekt eladó
-
ScrapUnit
aktív tag
Marcykaa16-nak kéretik egy pirospont, innen vettem tőle 2db routert.
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
rmmm
tag
ezért piros freelanced
-
Real_Necro
veterán
Piros pontot adnék Pdaw kollégának a jó portékáért.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
ScrapUnit
aktív tag
Akcok94-nek kérek egy pirospontot ezzel a házzal kapcsolatban! Megbízható vevő!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
kNG
senior tag
Kérnék egy pirospontot Dj Sanyó fórumtársnak! Razer Abyssus egeret adtam el neki, korrekt, megbízható vevő!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Tanisz
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék satyusz-nak.
Korrekt, rugalmas kereskedőnek ismertem meg!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
gyurielf2
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat Makaizsoll kollégának a tökéletes adásvételért amelyben ezt a pöpec VGA-t vettem meg tőle!
-
hocico
tag
pirospontot kérek djdaniel fórumtársnak ezért az üzletért
47 db DVD-nyi xxx képgyűjtemény eladó **** keresek: Dishonored tarot kártya, Quake 3 a Steamen **** virtual-analog szintetizátorok, lego készletek
-
hocico
tag
pirospontot kérek saucelori fórumtársnak ezért az üzletért
47 db DVD-nyi xxx képgyűjtemény eladó **** keresek: Dishonored tarot kártya, Quake 3 a Steamen **** virtual-analog szintetizátorok, lego készletek
-
hocico
tag
pirospontot kérek kogerg fórumtársnak ezért az üzletért
-
smnetbp
csendes tag
Pirosat kérnék vbalazs1234 kollégának.
FanMaster t vettem tőle, minden OK!
-
smnetbp
csendes tag
Pirosat kérnék snooze kollégának
O2 simet vettem, minden OK!
-
Caesarion
aktív tag
Kérek [- Dozsii -] kollégának egy pirospontot az [alábbi kütyüért]. Problémamentes rövid biznisz volt, elégedetten távoztam és még most is elégedett vagyok.
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Graphics
Jómunkásember
Jár a piros pont a következő kollégáknak:
duduati-nak a proci vásárlásért
x64-nek a remek HTC telefonért.
Angelo69 a vízhűtés vásárlásért
Mister86-nak a hűtés vásárlásért
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
rebellis51
tag
Javasolnám roberto02 ha.tagnak az LG GT540 gyors lebonyolításért,korrektségért a pirosat,és ajánlom mindenkinek.
a "rebellis"Bebe azt mondta: be-be szólok. Én is! De! Ha akarod süket-néma vagyok,írj! privit,olvasni tudok,s válaszolok. (alapvető)
-
zedeRIP
tag
Szeretnék 1 Nagy pirosat bundata kolégának a javításért
"Mindennek annyi az ára amennyit adnak érte" http://phmegbizhatosag.atw.hu/ A MEGBIZHATÓSÁGOM
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest