Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Karácsonyi pofára esés
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
Végre összeállt a gépem és hibátlan minden cucc, ezért most mindenki jól megkapja a magáét
A procit sagesz93-tól vettem, piros jár érte, az alaplapom Csipisz-től származik, szintén pirossal jutalmaznám
Az új hangkártyámat Bodz kolléga biztosította, a videokártyámat pedig borsi hozta, szintén mind2 úriembernek pirospontot kérnék.Btw, borsi amúgy kettőt is megérdemelne, az első vga szinte azonnal bekrepált, de nem volt ugyan ilyen cserekártyája, és amíg megoldódott az ügy, kaptam tőle egy ideiglenes kártyát! Maximálisan korrekt, megbízható eladó!
"What next in the parade of constant obstacles?"
-
WolfiMusic
csendes tag
Kérnék egy piros pontot [tornadóó]-nak a korrekt [üzletért]!
http://soundcloud.com/wolfimusic
-
romero28
senior tag
kérnék egy pirosat _Warrior_ fórumtársnak ezért az üzletért . korrekt és gyors üzlettárs . ezúttal is köszönet a bizniszért
-
kexksz
addikt
Jár egy piros Csedit-nek, egy Vodafone 845öt vettem tőle, minden rendben ment!
-
zazu27
csendes tag
Piros pontot alfa156 kollegának a remek laposért!
-
trebron86
tag
kérnék egy pirosat portologus-nak Phenom 965-ös proci vásárlásáért , gyors és céltudatos vásárlásért csak ajánlani tudom.
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
trebron86
tag
kérnék egy pirosat Darko_addict-nek ezért az üzletért.
Korrekt megbízható ügyfél.
Jegeltem neki a terméket amikor aktuálissá vált utalt egyből.u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
soyasauce
csendes tag
Bár kicsit megkésve kérem, de jár a piros pont djcsike fórumtársnak ezért az üzletért!
Minden a megbeszéltek szerint zajlott
Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom! -
t-laci
csendes tag
Egy piros pont jár kidkid kollégának a rugalmas és gyors üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Piros pontot kérek Shkiz0 kollégának, ebből a hirdetésből származó alkatrészért.
-
do-Sequence
tag
Egy pirosat kérnék Imperator999 kollégának, ezért az üzletért.
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
tajati
aktív tag
Nagy Piros Shkiz0 kolegának egy 6950 kártyáért, amelyet hihetetlen gyorsan lebonyolítottunk. 2 nap alatt a kezemben tartottam szállítással. Korrekt, gyors megbízható. -
selenge
tag
pötyit kérnék a "PH ereklyéért" Oliverda kollégának
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
sidocious
csendes tag
Üdv
Kérnék egy pontot sing1ep1ayer részére ezért a BIZNISZÉRT (XIII).Korrekt vevő! Ajánlom mindenkinek!
:: sidocious :: | :: www.xboxklub.hu ::
-
sing1ep1ayer
őstag
Sidocious részére szeretnék egy pirosat kérni, rendes, megbízható tag.
Itt üzleteltünk (én vettem meg tőle az egyik játékot).
-
DoubleD
aktív tag
czundermák úr pirospontját emiatt a hirdetés miatt szeretném beíratni: nagyon korrekt, nagyon gyors (és még frankó dolgokkal is foglalkozik ).
Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)
-
aktív tag
Piros pont jár kitrakotty -nak ezért az üzletért: 4850
Korrekt, megbízható, mindenkinek ajánlom
Üdv Frozen
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
kitrakotty
csendes tag
válasz FrozenThrone #9186 üzenetére
Köszönöm
-
lastflight
csendes tag
Egy pirosat kérnék Brucki kollégának, ezt a házat vette tőlem.
Korrekt, rugalmas üzletfél. Ajánlom mindenkinek.
lastflight
-
miklos1990
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat altare kollégának.
Procit vettem tőle.Nagyon korrekt volt : -
miklos1990
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat altare kollégának.
Procit vettem tőle.Nagyon korrekt volt
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest