Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz hampidampi #19008 üzenetére
Na várjál.. az azért érdekes kérdés, hogy zoomolásnál miért kell kínosan ügyelni arra, hogy mondjuk max. 1 centi (lehet sokat írtam, akkor úgy írom hogy 0.5 és 1 közt) legyen a két ujjad közt, mert ellenkező esetben úgy bezoomolja neked a cuccot, hogy utána nem győzöl kizoomolni. Ez azért egy okostelefonnál nincs így. Néha nagyon jól jönne a zoomolás egyébként, csak ez így eléggé halott ügy. Mert nem hiszem, hogy olyan hatalmas léptékben zoomolnék, hogy ez állandó visszafele zoomokat igényeljen. Ez kb. csak a Kindle-ön van így.
-
Degeczi
nagyúr
válasz hampidampi #19008 üzenetére
Ez egyéni is: nekem annak idején a Nook infrás érintőkijelzőjével volt hasonló gondom, ott szinte sosem találtam el elsőre a kívánt szót, míg PW2-n lényegében fordítva, mindig jó helyen regisztrálja az ujjam. Ami kevésbé jól megy, az egy hosszabb szöveg, idézet kijelölése, mert ott már befigyel az általad is említett e-ink lassúság.
Másrészt régebben elő-előfordult, h hüvelykujjal érintéses lapozásnál néha a betűméret változott meg, mert valószínűleg két (távolodó) ujjnak hitte a nagyobb felületű egyet. De mostalában nem rémlik ilyesmi, így valószínű, h ezen egy fw javíthatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest