Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
görcs
csendes tag
válasz cappa72 #1945 üzenetére
Nem volt elegendő hely?hol?A telefonon biztos nem,ott ha jól emlékszem tán 14-15 mega szabad volt...pont ezért,mert 256 mega az egész,nem mennek fel a mókolt vagy official romok,mind sokkal nagyobb.A wincsin most is van 35 giga,oda rakhatta volna...bár erről most hallok először,hogyha nincs a telón hely,szarni meg a mentés,ezt senki nem mondta(írta) sehol Igaz,ha valaki 1 hete azt mondja,hogy főzött rom,vagy cwm,recovery,stb... hülyén nézek rá gyorstalpalok,mégiscsak 16 ezer volt ez a kis sz@r Megnéztem acsináld magad cwm leírásod,de ezzel az erővel írhattad volna stilszerűen kínaiul is,kb annyi jött le belőle Ha ezen múlik,akkor itt hagyom abba,hacsak nem ismersz valakit,aki megcsinálja helyettem (mintha láttam volna valahol,hogy lehet kérni,csak most nem találom )
A [link]amit pm-ben küldtem,nem lehet megoldás?elvileg 150 megáshoz való(szkeptikus arc )ott van cwm,letöltöttem,de hogy mit csináljak vele...azt értem,hogy így nem megy fel,szét kell szedni,és belerakni az én eredeti recoverymet.Nem gondolnám,hoz ez nekem sikerülne
Adb rendszer...elindul,azt írja now send the package you want to apply to the device with "adb sideload <filename>"... ,nem tudom mit kéne csinálni,hogy látszata is legyen,akármeddig is csinálhatja...Mint írtam,factory csak elvileg van,mert a telefonon nem látni a menüt, mtkdroid látja,(hogy kusza a belseje) és újra tudja indítani.És akkor a nagy kérdés a végér van még esélyem?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest