Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
A kis kék kedvencünk újabb írása már olvasható
Ha nem tanácsolna ezt meg azt,a hét mérföldes nyelvével akkor egész tűrhető iromány lenne,Szissz
-
joe979
aktív tag
http://centrumzoo.hu/Shimano-bot-SPEEDMASTER-AX-COMMERCIAL-305cm-70g-SM
49 980 Ft
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #27982 üzenetére
Centrum nem kintről szerzi be a cuccot ? Mert kb az esetek nagy részében, neki van elsőre a legfrissebb motyója .
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #27984 üzenetére
Csak furcsálltam , mert az Ultegra is nekik volt első körben, és olyan áron adták, szintén akcióban, hogy más boltos is csak pislogott , én meg pláne
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #27987 üzenetére
Valami rémlik, talán valahol erről olvastam, franc tudja, öregszem .
Volt mikor kiraktak véletlenül Stradicot 29k helyett 9ért, és ki is küldték egyről tudok, lehet több volt a dologban . Talán [ Szakosfrodo ] járt így[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
HORGÁSZOK HÁZA, BUDAPEST KÉN U. 2.
MINDEN TERMÉK 50% KEDVEZMÉNNYEL!
KÖLTÖZÉS MIATTI KIÁRUSÍTÁS 2017. JANUÁR 18-TÓL JANUÁR 29-IGSzissz
-
joe979
aktív tag
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Steady74 #28056 üzenetére
Ez a mi " gyártók " vagyunk és mi vagyunk értetek dolog, nagyon retek büdös , hogy ha már tőlünk vettetek valamit, akkor nem illik ezek után mástól venni bármit is , pláne nem olcsóbban !Fejlesztés címszó alatt. Ha lett volna csepp esze, akkor nem szól hozzá a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
Pellet matyik
Szissz
-
joe979
aktív tag
Engem nem a pellet izgat, hanem aki beleugrik annak mennyire jön be ? Ár szempontból biztosan,de tényleg ad e több halat ...
Szissz
-
joe979
aktív tag
Má látom előre, tavasz vagy nyár, kimész peccantani, azt szórják majd be lapát számra, olcsó vót alapon
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #28118 üzenetére
Naná ! De egyszer-egyszer ki kell majd vinnem a pickereket meghúzatni , de ha meglátom ilyen tween féle formák kipakolnak egy zsákkal, akkor ki sem pakolok
Szissz
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #28131 üzenetére
Persze, gyertek nyugodtan Amikor tudtok, minden alkalom fontos , és jó tapasztalat tud lenni
Szissz
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
Kén utcában ilyen motyok vannak, nem értek hozzá
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Steady74 #28185 üzenetére
Az elején pedig jól indult a csoport, akkor tényleg jó hangulatú volt, mikor átlépték az 5000 főt, akkor kezdett meghülyülni a csoport. Majd jött a Stéges brigád. Utána olvasható volt a lényeg, reklámra lett felhasználva a csoport, kezdődtek a problémák. Ki, mit fogott mivel. 10 / 16 alkalommal STÉG !
A zárt csoportok se tudnak igazán működni . Voltam olyan Dunás csoportban , ahol voltunk kb 70-en. Régi haldorádos banda, Máté, Novi,tmpgenc.Csabio GyulaFerike stb stb stb ... Pár hónapig az is jól ment, majd befulladt,beindultak a titkolózások. Iszonyat nevetséges dolgok mentek. Bako Laci, megkérdezte tmpét , hogy merre van a helye, mert " Petike" szeretne ott horgászni , valamint gyakorolni a dunai pecát , NEM, nyasgem és hatalmas sértődések mentek.
Egy szónak is száz a vége, ez sok hozzá értő pecás , nagyon hülye tud lenni fórumban .[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz zsola32 #28187 üzenetére
Jó pár évben beleszaladtam én is ebbe, sosem érte meg számomra. Azért elgondolkoztató ha Erdei Attila kimegy a legolcsóbb kemény pellettel pontyozni , akkor nem minden a csiribiri cucc .Csak ezt elég későn ismertem be magamnak. Nem is veszek már az idén. El leszek a meglévő szarjaimmal.
Maradok a kukorica + csontinál inkább. Dunán pedig csonti + sajti pajtiSzissz
-
joe979
aktív tag
válasz kaposznyak #28192 üzenetére
Teljesen jó az elgondolásod, azért a 120 lumen elég kényelmes csalizni , babrálni, ilyesmi dolgokra , már az is bőben sok tud lenni, sőt még vakító is, sok esetben. Egy próbát megér !
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz zsola32 #28193 üzenetére
Ahova én jártam kockázni, hobbi pecára , ott nem fogtam több halat, a speckó dolgokkal. Ha ment akkor fosáig, ha nem akkor csak egyszer kétszer jött be egy komolyabb pellet , itt az árra gondolok. Nem érte meg , de utólag könnyen okos az ember
(#28194) sityupityu
Pedig melóhelyen van komposzt, meg pár csatorna, tudok rendesen kotorni, brutális gilókat. Nekem szinte semmit sem adott,pedig nagy bíztam benne. Volt olyan nap mikor a géb csak ezt cincálta
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #28201 üzenetére
Na ez passz, ilyen jó dögök voltak, de a horgon nagyon szarul bírták ... meg a nyári meleg pikpak kicsinálta őket.
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #28208 üzenetére
Az volt akkor, de nem tartott sokáig .Pedig olyan ősanyákat szedtem, hogy csak na ....
Balzer 25 darabos, No 1 és 2-es méret volt. Közepes minőségre, az ára teljesen baráti.Szissz
-
joe979
aktív tag
Ezzel a kékek köre bezárult
Szissz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest