Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-orn
csendes tag
Sziasztok !
Edzett màr valaki új 360 Elite + kettlebellel? Mert èrdekelne ,hogy a füle vastagabb e,mint a dd militarynak?
Előre is köszike -
X-orn
csendes tag
válasz agent2.0 #2998 üzenetére
Köszi, de abból nem derül ki ,hogy a fül átmérője nagyobb,kisebb vagy akkora
A 16 ost,ha teheted ,vedd meg, arra mindig szükséged lesz, pl bemelegiteni, magas ismétlésszàmú gyakinàl, vagy ha óriásszettet csinàlsz. Ès azon nem is buksz, ha el akarod adni, nekem van pl. 16@ , 24@ dd bellem, nem fog rajtam maradni,ha váltok 360+ ra.A nagyobb kettlebelljeimre viszont sokkal kisebb az igény,az ràfizetès lesz tutira,de ez van. -
X-orn
csendes tag
Nem jó napi 14-16 tojàst megenni,mert a sárgàja tele van koleszterinnel illetve zsírral.
Illetve dràga, 1 tojàs minimum 30 forint, ha kidobod a sárgáját,akkor az kb 30 gr fehèrje, minőségi fehèrje.
Ha veszel tejsavó fehèrjèt, ami jóval hatékonyabb a tojásfehérjènél, abból egy kiló szuper minősègű, emèsztőenzimekkel, 5000 forintból kijön. 40 gr egy adag, amiben van 30 gr körüli ,jól felszivodó fehèrje , tehàt egy adag 200 forint, " csak" . -
X-orn
csendes tag
10 tojàsfehèrjèben van 30 gr.
-
X-orn
csendes tag
Az mindegy,hogy kettlebellt emelgetsz vagy màs súlyt.
Bemelegitèst nem szabad kihagyni.
Ha valaki a munkasorozatokat 16 al tudja csinálni, akkor neki kell egy kisebb bell is , bemelegiteni ,gyakorolni.
Èn azèrt tartok 6, 12, 16, 24 es belleket,mert ezekkel melegítek be.
A 24 pedig jó snatchelni is.
Nyilvàn az edzést jóval többel végzem , de mivel csak kb. 4 hónapja bellezek,nem fogok sietni,mert nem akarok sérülést .
A 24 kiló nem sok,papíron . Viszont úgy màr sok tud lenni,ha mondjuk 5 db 5 ős c@p lètràt 20 perc alatt csinàlsz meg.
Engem sokkal jobban kifàraszt,mint amikor 36 al csinálom ezt meg ,mondjuk 30 perc körül .
Én több ,mint 10 évet hagytam ki a vasak világából , ès szégyen, nem szégyen , pàr hónapja 6 ! kilóval kezdtem el edzeni.
A rendes edzèshez bizony több bell kell, mert ugye 40 kilóval a clean,swing nem egy nagy történet egy idő után.
Bàr azt nem tudom,hogy Te mit èrtesz rendes edzès alatt...... -
X-orn
csendes tag
válasz agent2.0 #3027 üzenetére
Az a lènyeg,hogy elkezdted.
Ne törődj vele,hogy màs erősebb .
A mèrce önmagad vagy, ha 12 röl 16 ra lèpsz,az siker.
A fejlődés kulcsa a táplálkozás ,edzès ,pihenés hàromszög.
Nem kell sietned. Izmot èpiteni sokkal könnyebb,mint erős izűletet, szalagokat.
Vegyél egy 12 es bellt, ès gyakorolj.
Ha megy màr, vegyèl egy 16 ost, ès igy tovább. -
X-orn
csendes tag
Annyi súlyt tartasz ,amennyit akarsz .
A csoportos edzès màs tèszta.
Egy oktató nem fog 200 kettlebellt tartani,hogy tudjatok lèpkedni ,ahogy kell.
Hanem megoldja igy.
A bemelegitès több részből kell,hogy àljon,,az utolsó fàzis a súly fokozatos emelése.
A súlyok világában senki nem hagyja ki a piramis elvet, jó okkal..
Ha megnézed a jobbfajta sgf oktatók blogjàt, mindenki piramis technikàval kèszül rà az aktuàlis gyakira,amikor edz.
Talán nem véletlenül .
De ha neked igy jó, akkor csinàld. -
X-orn
csendes tag
Szia!
Ha neked ez a 4. edzèsed, akkor mèg nem kellene intervallum edzèst vègezned...
Ès hogy mennyire vagy "jó" ?
Ezt nem lehet abból megállapítani , amit irtàl.
Edzettségi àllapot, testsúly,15 sec alatt mennyi ismétlèst vègeztèl,stb,stb?
Ez kb. olyan,mintha valaki azt kèrdezné ,hogy A 4. edzèsen kinyomott egyszer egy 32 es bellt, ès ez mennyire jó eredmèny.
Ha az illető nem sportolt előtte , modjuk 70 kiló, 180 cm magas, akkor ez jó nyomàs.
Ha az illető 5 èvet edzett elotte súlyokkal, 180 cm , 100 kiló, 12 százalékos testzsirral , akkor ez nem túl nagy eredmèny... -
X-orn
csendes tag
Ennek a számolgatós okosságnak nem sok èrtelme van, ugyanis,ha valaki komolyan gondolja, annak szüksége van jópàr kettlebellre.
16, 24 32 40 kell.
Hogy mièrt?
Vegyük azt, hogy valaki tud 5 db 5 ös c&p lètràt , mondjuk 24 el, ami nem egy nagy történet .
Neki kell a swinghez minimum a 32, de lehet ,hogy a 40 es .
A 16 jól jön a snatch-hez,gyakorlàshoz,bemelegitèshez. -
X-orn
csendes tag
Olyan önmagàban nincs,hogy edzősúly.
Ez kb. olyan,mintha bemennèl az ikeaba, ès bútort szeretnèl venni.....
Minden gyakorlatnàl màs az a súly ,amit hasznàlni kell.
Erőt nem lehet növelni kis súllyal hatékonyan .
24 kg semmi elemelesnèl,guggolàsnàl.
Heti 2 óra kettlebell havi szinten egy 10 es.
Ebbe nem fèr bele az, hogy személyenként legyen 3 bell?
Ennyièrt veszel egy komoly konditerembe egy havi bérletet ,ahol százmilliók vannak a gépekbe belerakva ..... -
X-orn
csendes tag
A jobbfajta termekben van edző,nem is egy, ès sok esetben egy világbajnok mutatja meg a gyakorlatokat, ir neked edzestervet,tudok jópàr ilyen helyet, ès ezért külön nem kèrnek pènzt.
Èn irreálisnak tartom a kettlebell edzès àrát, főleg úgy,hogy sok oktató minimális golyókészletet tart.
24 ès 36 kg között nem ugy nèzd a difit, hogy 12 kg,hanem úgy,hogy 50 szàzalèk.
Ha erőt akarsz növelni, azt pörgős edzéssel nem lehet.
Tök mindegy,hogy mit nyomsz ki, egy 36 os bellt , vagy egy 36 dumbbellt, a elv azonos.
Minimum 2 perc pihi, 5 körüli ismètlèsszàm .
A tömegelés nagyrèszt étrend kèrdèse , kettlebellel vidáman lehet tömegelni.
A guggolàs tèmàban magad is leírtad a lènyeget, a kezdők is hamar elèrik a 60 at.....
Ne lègy szivbajos, kèrj 2 db 24 est, vedd fel, azt guggolj. -
X-orn
csendes tag
válasz Stern01 #3081 üzenetére
Életszerű ,hogy valaki azért vesz 10 èrt bèrletet,hogy ne jàrjon le.
Továbbá, ha csak a töredéke jàr le edzeni,akkor mièrt kell sorban àllni?
Làtom te nagyon vàgod ezt a konditerem biznyàkot ......
Gondolom neked személyre szabottan fejleszt ki egy új gyakorlatot a NASA a csoportos "tanfolyamra".
Ès ,hogy mit tartok dràgànak,ès mit nem, az az èn dolgom! -
X-orn
csendes tag
válasz Integra #3084 üzenetére
Te làthatóan nem érted a mondanom lènyegèt.
Nem a konditerem maga a lènyeg.
Hanem az,hogy egy edzöterembe több tizmilliót raknak bele,van egy halom szolgàltatàs , ès kijön a havibèrlet egy tizesből.
A kettlebelles sztoriba ennek a toredekèt rakjàk bele, és mègis 10000 forintot fizet valaki 8 óra edzèsre.Ennyi pénzèrt fèrjen màr bele nèhàny bellel több. -
X-orn
csendes tag
Nekem nem kell a termek vilàgàt bemutatni,mivel a gyuràst régebben nem gyenge szinten üztem.
Te ne keverd össze a személyi edzőt ,aki csak veled foglakozik, egy csoportos edzésel ,ahol vagytok 10 en.
Aki kondizni akar ,az tud vàlasztani olyan termet, ahol ugyan lófaszt nem adnak,viszont nagyon komoly edzők segítenek neki, ami benne van az àrban,ha bèrletet veszel. Ilyen terem pl. a F2000, Cutler, Best, Lantos,stb,stb.
Részemről a tèma lezárva .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest