Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Olcsóbban kijött, mint venni valahonnan egy 48-ast? Néha van kifutó/akciós, de igaz, hogy elég ritka... Kép nincs róla?
Edzés: nekem most ritka sz..rul ment, kedv sem volt, a nyomások sem mentek. Igaz az is, hogy nem Ervin tartotta mert most nem ért rá, ilyenkor nyilván mindig más egy kicsit az edzés üteme (főleg, hogy kezdők is voltak). Ilyenkor látni, hogy amúgy milyen flottul és dinamikusan zajlanak az események, valahogy pörgősebb, és így nekem is jobban megy. Aztán lehet csak bemesélem magamnak, mindegy is, remélem holnap már nem fogok szerencsétlenkedni.
Snatch: sokat kell gyakorolni, idővel rá lehet érezni a megfelelő ütemre, mikor nyújtsd ki a kezed, hogyan nyúlj alá, miképp csapódjon, hogyan húzd le, stb, így emiatt nem kell aggódni, de az is igaz, hogy eleinte elég lehet egy kisebb súly is. Fontos, hogy itt tényleg sok csípőt kell beletenni, különben biztos nem megy elég magasra, karból meg ezt nem lehet megoldani.
Hozzáteszem, nem nyújtott kar: mikor mellmagasságba ér a golyó, hátrahúzod a könyököd, majd 'aláboxolsz', így a fenti pozícióba már átfordulva érkezik, és nem üt. (Bár lehet csak az egyszerűbb leírás miatt írtad így, mindenesetre gondoltam ez fontos lehet).[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest