Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz ---Lasali--- #56596 üzenetére

Akkor nekem nagy szerencsem volt. :U Nem nyirta el magat, teljesen rendben van, vegig csekkoltam az osszes barazdat, szepen vissza is ment, es most rahuztam rendesen.
    Ugye itt jon az, hogy sem eleg tapasztalatom, sem jo szerszamaim nincsenek a bicajszereleshez. Lehet erdemes lenne beszereznem egy keszletet, ami ilyen adapteres, igy van benne torx, imbusz.

Jah, nem. Elotte is XT hajtomu volt benne, szoval kompatibilis vele. Irjak is a gyarto oldalan, ezekhez van keszitve. Van rajta egy muanyag kupak, az elorol es korbe is fedi a csapagyat. Azon megy at a tengely, szoval nincs kozvetlen kontakt, hanem a muanyagon keresztul. Persze szereles elott, meg az elozo hajtomunel raprobaltam a tengelyre a csapagyakat, es rendben voltak. A muanyag szoritja ra igazabol. Mikor bedugom a tengelyt, az utolso 1cm-en kezd szorulni(ugye ott vastagszik meg a hajtomu tengelye), es normal esetben akkor kiloki magaval ezt a muanyag kupakot. Szoval azt egy regi BB-vel toltam visszafele(marmint a muanyag kupakot, mikozben utottem), es ugy utottem bele a tanyernal fogva. Eleg passzentos, magatol nem is tudna utana kicsuszni, szoval ez biztosan jo.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák