Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz rétisün #277407 üzenetére
Az úgy volt,mikor letisztult mit szeretnek venni: sehol nem talalni cube agree = lottó. Idehaza 2025 re igérték...külföldre irányultam. Ausztria elsönek: akkor igérték a 44.ik hetre. De németben is erdeklődtem, ott sikerült egy raktáron lévő gepet lebizniszelni h x boltból átszallítjak y (akinek van logisztika szállítani HU-ba) aztan feladjak. Vártam rá heteket meghiusult, a boltos "beintett". Hosszú... aztan vissza bécs. Igerték mostmár csak január elejére. Közben itthon magyarok is segítettek, első kézből kaptam hogy az első Hun-ba beérkező enyém lesz. Ment a meló hogy sikerüljön. De okból kifolyólag bécsnél maradtam. Dec végén szóltak megjött össze szerelve vár. Na es itt volt nehéz várni..ugyanis voltak dolgok ami miatt nem tudtam még menni érte a terv jan16ra esett. És ma eljött a nap közben az eur is átváltottam 380 alatt. összeállt a kirakó" végül.
Mivel nem volt foglalózva azért kicsit aggódtam nem e adjak el alólam (olvastam mar ilyet). De mostmár nálam a bringaA gari egy más történet..reméljuk nem kellesz gondolkozni rajta. Kop kop kop
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest