Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz dom1n0 #269814 üzenetére
Én montis vagyok, outival nincs tapasztalatom, de van ami ugyanúgy igaz az outik tubelessesítésére is:
- felniszalag felrakása előtt alaposan megtakarítani a felnit, a felniszalagot jól felrakni, széleken is ragadjon
- szelepnek tűvel apró lyukat szúrni, vagy elég az is, ha egyszerűen a szelepmaggal átszúrod a szalagot
- a szalagot ahol a szelep felfekszik rá, bekenni tejjel, biztos ami biztosOutin tejből nem tudom mi vált be a többségnek, csak azt, hogy manapság már vannak külön magas nyomásra kitalált tejek is. Mivel a tubeless kukac egy sima felületű virsli gumin nem tudom mennyire használható, én talán vinnék belsőt magammal . De lehet a kukac is jó, fogalmam sincs mennyire érezhető tekerés közben.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ZolkoW
őstag
válasz dom1n0 #269814 üzenetére
én főleg régen még mindig 2 réteg szalagot tekertem. A nagyobb nyomás miatt valszeg így tennék országúti felni esetén is, és külön figyelnék, hogy durván ráfeszítsem, hogy felvegye a profilt, és nehogy eresszen bárhol is. A szelepet én mindig fogóval húzom meg, itt ésszel szabad, mert ki lehet tépni a gumituskójából, de van olyan szelep is, ami ügyesebben van kialakítva, és a fém rész támasztja hátulról a gumitömítést, nem csak rá van sütve. Még sosem szakadt ki szelepem, de láttam már szervizest olyannal bénázni, hogy nem húzta meg eléggé, és ott eresztett, a szelep tövénél.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest