Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Csokicsibesz #246267 üzenetére
Még a 8 éves 510-esem is kibírja a 8 órát ha megfelelően állítom be.
Céges pontokból csak 530 meg 830 van viszont így legalább ingyen lenne az óra. 510 után bármelyik nagy ugrás.Més que un club!
-
lsebestyen
addikt
Szerintem az 540 és 840 esetében nem éri meg a solar verzió, mert olyan kicsi a kijelző, hogy alig tölt valamit rajta. Meg alapból kiemelkedően jó üzemideje van mindkettőnek.
-
Friczy
senior tag
Annak se mindegyik változatán, tudtommal abból is van solar és nem solar, ahogy a 1040-nél is.
530-at, 540-et nem ismerem tapasztalatból, nekem az 1000-es sorozatból van most már a harmadik darab. Üzemidőben az 1000 és az 1030 közt meglehetősen nagy javulás volt, az 1000-nél hosszabb, egész napos túrákon figyelni kellett, hogy hosszabb megállásoknál alvó módba tegyem (aztán persze többször elfelejtettem visszakapcsolni) vagy tegyek fel egy powerbankot mellé, mindez már egy Bp-Siófok távon is szükséges lehetett. A 1030-nál már ezzel nem kellett foglalkozni, az egyszer merült le útközben, szerintem amiatt, mert úgy tettem zsebre, hogy nem kapcsoltam le, és az érintőképernyő azt hitte, hogy nyomkodom Annál már nem foglalkoztam azzal, hogy kikapcsolgassam megállásnál. Mindezt külső érzékelő nékül, viszont jellemzően bekapcsolt navigációval, extra energiatakarékossági funkciók nélkül.Összehasonlítási alapnak talán a Garmin saját adatai hasznosak lehetnek, az 1000-esre 15 órát, az 1030-ra 20 órát adtak meg. Az 530-ra a gyári adat szintén 20 óra, ha a Garmin egyformán 'hazudik' a specifikációban, akkor a 1030-hoz hasonló jellegű üzemidőre számíthatsz, ami nálam simán bírta a napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Seiko The Black Series Limited Edition
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest