Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz #75376384 #203054 üzenetére

...hát ha női a segg nekem bizony semmi bajom vele. :U ;]

#203055Ringman...igen, a P1800 is 4-8 nap volt, amint megrendeltem azonnal 3 hét lett, most meg már 5 hét a szállítási idő...az az egy lehetett raktáron. :F Ami az átalakítót illeti, láttam én is a gyári kiírást és említettem is nejemnek mekkora sunyik, hogy külön eladják...de nem, csak bénák és bár áraik jobban, néha picit bánom, hogy anno Rose mellett tettem le a voksot (mástól még nem is vásároltam külföldiábú :B ) mondjuk a BD, vagy Bike24 helyett melyeknek honlapja (és talán ügyintézése is) fényévekkel jobb.🤔 Most várhatok egy CL/6 csavaros átalakítóra, vagy vehetek egyet itthonról ötezeré' :((

jjeahh...igen, lehet keresgélni a kitaposott ösvényen jobb nyomvonalat és néhány szusszanással ki lehet tekerni, de a képeken is látszik, hogy (talán :F ) 2 km nyomvonal keresés, reménykedve, hogy nem éppen csoportok gyalogolnak fel, vagy lefele akik miatt folyton meg kell állni. Én lefele is többször félre kellett álljak a gyalogosok miatt, mert azért lássuk be ez ne éppen DH terület (hanem a Székelyek szent hegye. :K )

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés