Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Hasaggymeg #202792 üzenetére
Igen, ezzel én is így vagyok. Vettem már drága pedálokat, köztük Time-ot is, de ha nem a csapágy, akkor más alkatrésze adja fel idővel. Az ilyeneknél el kell fogadni, hogy kopó-, azaz cserés alkatrészek, így inkább az olcsóbb alkatrészek sűrűbb cseréjével járunk jobban.
Na, ugyan van némi fizikai érzékem, de azt, hogy a hexa lukba bepaszírozott tüskét bárki hogyan teker meg, arról fogalmam sincs. Nem próbáltam meg még piszkálni se. Ez egy olyan geometriai rejtvény, amiről úgy gondolom, még ráér megfejteni. Tippre: be vannak ragasztva mindenféle menet nélkül... bár adtak hozzá cserét. Öööö.. majd lefényképezem.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
bardi
senior tag
válasz Hasaggymeg #202792 üzenetére
Sima imbuszcsavar az összes tüske, egyik oldalról belemegy a pedál testbe, a másik oldalon meg van egy anya. Ebből adódóan ha állítani akarod, ki kell cserélni. Alapból 10 mm hosszú csavarok vannak benne, a következő szabvány méret a 12 mm, de az teljesen fölösleges ebbe. Eszméletlen jól kialakított pedál, sose csúszott még le róla a lábam.
'92 Honda VFR 750
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest