Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz atti29 #156693 üzenetére
"Plusz a olyan lámpát akarok amivel látok is nem csak látszódok."
Én télen is tekerek rendszeresen, de még nem kellett lámpa, nyáron meg pláne, nem munkába járok vele, akkor az más lenne.
"Miért jó ez a GPS cuccos..."
Járok túrázni is azért van Etrex-em, de ha nem járnék akkor Edgém lenne , nem kellenek kábelek, ha erdőben vagy tudsz találni alternatív utat pl ha nagy a dagonya stb., vagy otthon megcsinálod amit menni akarsz és levezényli a kütyü, vagy csak simán tekersz és rögzíti, visszanézheted stb..[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Szerintem most még ne vegyél gps-t, esetleg egy nagyon olcsó km órát és idővel majd meglátod szükséged van-e térképre, navigációra, stravara, pulzus és pedálfordulat mérésre meg hasonló dolgokra, amiket általában a gps-es kütyük tudnak. Mobillal is tudsz amúgy stravara mérni, csak persze nem olyan, mint egy erre való dedikált eszköz, meg vannak arra is tűrhető ingyenes térképek, én pl. Osmand-ot használok nagy ritkán, amikor a Garmin nincs nálam, lemerül vagy valami.
A multifunkciós pumpákkal vigyázz, nekem is olyan van és valójában csak a telóhoz jó, a gumit egy életen át tartana vele felpumpálni .INTELligent: pl. bike24.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
6030D
őstag
Sisakod van-e? Szemüveg? Pótbelső? Ezek szerintem fontosabb, ha terepen mész, illetve még egy kesztyű, amiből elég elsőre a legolcsóbb Decás is. Jobb esetben a tenyered ér le először esésnél, ott meg nem baj ha van plusz kopóréteg. De 8000-ért van Answer is.
Minden kütyüvel ráérsz, az alap felszerelésed legyen meg:
1: ami téged véd (sisak, szemcsi, kesztyű)
2: amivel az apró dolgokat meg tudod javítani az erdő közepén (belső, pumpa, multitool)
3: kaja, pia (kulacs+tartó, meg ahova el tudsz rakni két csokit)
4: sportspecifikus ruházat (cipő+ruha)
5: kütyük (na jó, 1500 Ft/2 ledes villogót lehet venni az elején)Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 3
- Android felhasználók OFF topikja
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest