Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- ALZA vagy eMAG?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Hiányzik a gamer érzés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz IMIIKE1998 #133563 üzenetére
nincs nagyon összehasonlítási alapom, de azt meg tudom ítélni, hogy a szabása teljesen jó, nekem legalábbis jó áll.
a betét egyszerű, szivacsos.
múltkor vettem egy téli aldisat, annak is olyan a betétje, mint ennek: azt várnám, hogy elöl (is) véd, de inkább a prosztata környékere koncentráltak a tervezők. de mondom, nem ismerem nagyon a technikai ruhákat.[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz FireKeeper #137643 üzenetére
hehe, ugyanez. csak én először élőben láttam a silexet, rohadtul tetszett, hazajövök, nézem a gépen a képeket, mondom mi ez az ocsmányság. biciklit tényleg csak élőben, kipróbálva. (utóbbihoz sajnos nem volt még szerencsém). végül mit vettél?
-
benfolds
őstag
válasz planbmokus #142218 üzenetére
ez planetx micsoda pontosan? nem nagyon országútis a geoja? még mindig nem tudom eldönteni, hogy koskormányos gravelt, flat bar gravelt vagy fitnesst vegyek...mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya (én is a bakonyt járom főleg).
-
-
benfolds
őstag
válasz maximilian4 #142493 üzenetére
nő a kereslet egy boltos ismerős szerint, sokat eladnak már a hatalmas feltörekvő piacokon is, ez is húzza fel az árakat.
pearl izumi gatyák méretezésével kapcsolatban van valakinek tapasztalata? summitot akarok venni, de legtöbb helyen azt írják, hogy "they run big". félek tőle, hogy nagy lesz az M-es. 178 cm/65 kg vagyok, 31-es gatyákat hordok (a 32-es, amihez szerintem az amerikai M a legközelebb áll, már nagy).
-
benfolds
őstag
válasz jjeahh #142512 üzenetére
én sok markolatot kipróbáltam már, a szivacsosakat szeretem, mert az tompítja legjobban a rezgéseket, nem ragad. ilyet használok 4 éve, semmi baja nincs. olcsó, jó. van ugyanez noname-ben is, még olcsóbban.
-
benfolds
őstag
válasz ivana #142530 üzenetére
mivel a környékemen felpróbálási lehetőség nem nagyon van, ezért én úgy próbálom belőni a dolgot, hogy képeket meg videókat nézegetek modellekkel, és a modell testalkata alapján próbálom elképzelni, hogy nekem hogy állna. ezt a pearl izumit pl. nálam jóval izmosabb modelleken látom csak, rajtuk kurva jól áll, de tartok tőle, hogy rajtam lógni fog, mint...mint a gatya. főleg, hogy úgy tűnik táblázatok alapján, hogy az M-es alsó részébe esek. és they run big...szóval lehet jó lenne az S-es, tököm tudja. de akkor meg ott van, hogy ha hízok 1-2 kilót, akkor tuti kicsi lesz, voltam én már 32-es méret is évekig. de 31-es méretű vagyok, amikor versenysúlyomnál vagyok.
ha te combban erős vagy, és baggyt akarsz, akkor szerintem neked ez a pearl izumi summit kurva jól állna. -
benfolds
őstag
válasz maximilian4 #142532 üzenetére
ezt te sem gondolod komolyan.
-
benfolds
őstag
válasz ivana #142533 üzenetére
az előbb elfelejtettem linkelni, itt van videó is. erős combokon szerintem majdnem feszülne, ha jó a méret.
-
benfolds
őstag
válasz maximilian4 #142538 üzenetére
de basszus, milyen víz lenne benne? még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez komoly-e...
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz benfolds #142528 üzenetére
óriási mázlim van.
Reviewer: 5’10”, 143 lbs.
Size Tested: Medium
(hátha valaki hasonló méret, mint én és jól jön a infó) -
benfolds
őstag
válasz ivana #142649 üzenetére
én éppen tegnap mértem le, amikor azt próbáltam kiszámolni, hogy nuroadból mi a méretem. amúgy elég fura, mert 56-os jött ki a 178 magasságomhoz és a 80 centis belső lábhosszomhoz. igen, úgy tűnik, hogy magasabb vagyok nálad, de rövidebbek a lábaim. mondjuk mindig is gyanús voltam magamnak a tükör előtt állva. pedig egy jó vékony könyvvel, a csomag mellé feltolva próbálkoztam. lehet ezért nem is fájt eléggé.
-
benfolds
őstag
válasz HEAHEA #142556 üzenetére
köszi szépen, csekkolom! igazából a vaude tamaro, meg egy másik pearl izumi, a launch tűnt még jónak. most úgy tűnik, hogy a pi summit lesz a befutó, de teljesen az s/m határán vagyok, fél éve még egyértelműen az m-be estem, most meg éppen inkább az s felső végébe. ha hízok 1-2 kilót (márpedig szeretnék combosodni), akkor oda a 20-30 ezer forint, amibe egy ilyen gatya kerül (amúgy horror, jó lenne nekem az aldis is ennek a tizedéért, de mindegyikkel volt valami apróbb, főleg designbeli problémám, amúgy az anyaguk és a varrásuk teljesen jó), szóval inkább megkockáztatom az m-et, lesz egy kis motiváció a lábazásra.
-
benfolds
őstag
tudja valaki, hogy a hajós milyen biciklivel jár? azt írják, hogy valami sieber, de nem találtam róla semmit.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
fura ez a pulzus téma. én sosem foglalkoztam vele, amíg pár évvel ezelőtt el nem kezdett össze-vissza kalimpálni a szívem napi rendszerességgel, mindig éjszaka, lefekvés előtt olyan 1-2 órán keresztül. semmilyen más tünetem nem volt, nem fájt semmi, nem voltam rosszul. elkezdtem mérni a pulzusomat, 43-47. persze nem mentem orvoshoz, mert lusta vagyok, meg amikor korábban rohadtul fájt a szívem 1-2 napig, akkor sem csináltak semmit, az ekg nem mutatott rendellenességet. aztán olyan másfél év után elmúlt ez a dolog. amúgy simán terhelhető voltam, csak félóránként önkéntelenül köhintettem egyet, amikor pár nagyobbat dobbant össze-vissza, meg néha remegésszerűen vert a szívem. amúgy érdekes, hogy leszartam, mert tök hipochonder vagyok, csak akkoriban úgy éreztem, hogy van nagyobb bajom is.
na de a pulzus bicajozás közben. én viszonylag edzett vagyok, persze nem vagyok versenyző szinten, de az átlagnál sokkal jobban bírom az intenzív tekerést, sokat megyek, és általában pörgetem magamat, persze nem kifulladásig, csak nyomok egy jó erős tempót bármilyen átlag tekerés során. hetente egyszer pörgetem magamat nagyon, mert van egy köröm, amin mérem az időmet, és mindig jobbat akarok menni ez előzőnél. szerintem ez egy jó 90%-ot jelent másfél órán keresztül. tudom, sok, de így jön ki a kör. érdekes, hogy én biciklin szerintem nem tudom max-ra kihajtani magamat, mert előbb fogyok el izomerővel, mint levegővel vagy "pulzussal". bírnám még, de az izmaim nem tudnak többet. futni nem szoktam, de tavaly, amikor elmentem párszor haverommal...na az már egészen más tészta. 5 km-eket futottam 4:40/km tempóval. haverom szerint ez úgy, hogy sosem futottam, elég szép. hát én is annak éreztem, mert konkrétan alig kaptam levegőt a végén, folyt taknyom, nyálam és tényleg majdnem kiugrott a szívem a helyéről. na ez az a szint, amit biciklin sosem tudnék elérni kimerültségben. ezért gondolom, hogy azért hiába megyek biciklivel hetente egyszer max. körül másfél órát, talán nem vészes a tempó. de azért jó lenne egy óra, hogy pontos számokat tudjak (ajánlanátok valamit?). (ma amúgy kipróbáltam, hogy egy hosszú, meredek szerpentinen padlóig nyomtam, és a dombtetőn megpróbáltam telefonnal (nem appal, hanem számolva) megmérni a pulzusomat. lehet nem bírtam követni rendesen, de olyan 150 körülinek számoltam.)
bocs a litániáért. -
benfolds
őstag
válasz jjeahh #143413 üzenetére
ó, dehogynem, itt a bakonyban is vannak azért emelkedők, azokat járom. de mondom, ezt telefonnal mértem, szóval felérsz a dombra tetejére, előveszed a telefont, idő, és még az is egy perc, amíg méred, közben esik vissza valamennyit a pulzusod. de tényleg veszek egy pántot, mert kíváncsi vagyok. az órák nem jók?
közben eszembe jutott, hogy nekem is volt azért egyszer tekerés után olyasmi rosszullétem, mint samujózsinak. egy 100 km-es kör után nem tudtam lecsillapodni, nem jött ez a chill-es érzés, hanem nyugtalanság, émelygés tört rám, nagyon fáradt voltam...az szerintem vércukorszintes gebasz lehetett. -
benfolds
őstag
válasz bringasisti #143414 üzenetére
az össze-vissza kalimpálós dolgok már évek óta nincsenek. azt mondjuk észrevettem, hogy a nagy meleget nem bírom, főleg, ha alapból fáradt vagyok, mert 1-2 évente előfordul az ilyen napokig tartó 38 fokokban, hogy megfájdul a szívem egy vagy két napra. igen kellemetlen, majdnem annyira fáj, mintha beletérdelnének a combodba.
-
benfolds
őstag
válasz HEAHEA #142556 üzenetére
én végül egy ilyen north face túragatyát vettem, a pearl izumit az esetleges méretproblémák miatt nem mertem megvenni. szerintem gravelre tökéletes. nagyon könnyű, rugalmas, mintha semmi nem lenne rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
nemár, tök béna lesz a 2020-as cube-ok festése és az új logó elhelyezés.
-
benfolds
őstag
válasz 6030D #144994 üzenetére
nekem nagyon bejött, hogy matt feketén fényes fekete volt a logó, menőn nézett ki. nem is beszélve a nuroad még letisztultabb designjáról. vö. 2020-as modell. ez a mostani szín és logó tiszta 90-es évek eleje. a cube design jó volt mindig is, de évről évre letisztultabb, kiforrottabb, szebb lett. ennek most jól odab@sztak szvsz. én arra számítottam, hogy majd behoznak több alapszínt, de az eredeti arculat megmarad. de lehet nem volt már hova tovább "letisztulni".
amúgy a festésen kívül annyi a különbség a 2019-es és 2020-as nuroad pro között, hogy más rajtuk a nyereg, ill. az utóbbin 35-ös helyett 40-es gumi van. az árat még nem néztem, de meglepődnék, ha olcsóbb lenne a 2020-as.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
ezek az alis heart rate beltek milyenek? sports trackerrel működik valamelyik?
-
benfolds
őstag
válasz Wombath #145722 üzenetére
arra jutottam, hogy egy magene hr monitort rendelek kínából, látom a topikban is többen ugyanide lyukadtak ki és a tapasztalatok is jók. 5000 ft-ból megvan a megoldás, aztán ha lesz rá pénzem, akkor veszek egy jobb gps-es órát, addig marad a telefon. én régivágású vagyok, sports trackert használok, a leírás szerint a magene-nel szeretik egymást, abban már nem vagyok biztos, hogy az st működni fog a kiszemelt garmin karórával is, mert a finnek a házon belüli suunto-t erőltetik. amúgy a suuntóval sem lenne bajom, de a fenix 5 plus a garmintól a legbejövősebb (egyelőre csak álom). ha másképp nem megy, akkor lehet én is búcsút mondok a sports trackernek, pedig szeretem.
-
benfolds
őstag
válasz bringasisti #145986 üzenetére
-
benfolds
őstag
válasz Véreshurka #146106 üzenetére
komoly ez flectr oldal, köszi. ezek a 3M-es matricák sem rosszak.
-
benfolds
őstag
a biciklizés és a vékony, alig izmos felsőtest mennyire kell, hogy együtt járjanak? úgy értem, hogy a hosszan tartó kemény kerekezés = izomvesztés? végső esetben leégeted magadról az izmot is azokról a helyekről, ahol "nincs rájuk szükség"? merthát nagyon izmos felsőtestű biciklistát a hosszú távfutókhoz hasonlóan nem nagyon látni. (az egyik gcn-es csávó pl. kemény 10 db fekvőtámaszt bírt lenyomni). ez feltétel (az alacsonyabb súly) vagy következmény? ha egy biciklista edzi a felsőtestét is, akkor lehet izmos felül is, vagy reménytelen, mert tényleg az van, hogy minden energiát "elszívnak" a tekerés során munkában lévő izmok? na csak azért kérdezem, mert én is nagyon sokat megyek, vékony is vagyok, de nem szeretnék az maradni.
-
benfolds
őstag
válasz Toobee #146259 üzenetére
másfél órás, erősen intenzív köröket szoktam menni hetente többször, főleg erdei aszfalton, szóval tolom neki izomból + biciklivel járok mindenhova. 2 hónapja elkezdtem mellé gyúrni is, bár sokkal erősebb lettem (lenyomok egyben 40 fekvőt - ha már a fekvő volt az eredeti viszonyítási alap), de nem mondanám, hogy olyan rettenetesen gyűlne rajtam az izomtömeg, ezért jutott eszembe, hogy talán a sok biciklivel cseszem el. nem fogom feladni a biciklit a gyúrás miatt, csak lehet másképp kellene csinálnom, hogy megmaradjon, amiért megdolgoztam (de lehet az egész izomvesztéses feltételezés hülyeség).
-
benfolds
őstag
válasz Toobee #146380 üzenetére
nekem gyúrás előtt annyi volt a sok éves eredmény, hogy mindig megvolt a tónus a felsőtestemen is, tehát soha nem voltam löttyedt, de tömeg még a lábamra sem ment. amúgy lehet, hogy a kajálással is bajok voltak, sokszor elfelejtettem kajálni, most már tudatosabb vagyok ilyen szempontból is.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Runner_fxr #146528 üzenetére
köszi szépen a tanácsot! bár ma is volt egy 110 km-es köröm, de nem ez a jellemző, egészen pontosan 38 km-es a rutinköröm, komoly szintekkel, erdei aszfaltos úton, másfél óra. ezt izomból szoktam küldeni (pulzust nem tudok, a pántom még úton van, de az annyira nem durva, elég jól bírom). ez szerinted sok heti 3-4-szer, ha azt akarom, hogy a mellette végzett gyúrásnak legyen "látszatja"? vegyem vissza a tempót és inkább maradjon csak az élmény, ne hajtsam annyira magamat? mérsékeltebb tempónál is élvezném a biciklizést, bár szeretek "kellemesen elfáradni", illetve alapból mindig javítani akarok az időmön. vagy maradjon ugyanez az intenzív, de csak heti 1-2, minden más tekerés csak lightosan? csak gyúrni semmiképpen sem tudnék, nekem kell a pörgés, meg magát a biciklizést is imádom.
a kajára elkezdtem figyelni, nem mondom, hogy tökéletes, de legalább a fehérjebevitelt megemeltem, előtte nagy cukorzabáló voltam. semmi tiltott, gyúrás után és másnap reggel fehérje.[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Runner_fxr #146770 üzenetére
minden másnap kondizok, tehát pont megvan a heti 3-4 alkalom. mondjuk a bicaj kezd csökkenni, ma pl. elindultam egy 90 km-esre tervezett körre, de 4 km után meggondoltam magamat, éreztem, hogy nem fog menni, brutál szintek is lettek volna benne. lett belőle egy laza 30 km. amúgy ilyen még sosem fordult elő velem, de fáradtnak éreztem magamat, már a tegnapi gyúrás is nagyon szarul ment. kajálásom alakul, a pihenésre is jobban oda kellene figyelnem sztem.
-
benfolds
őstag
válasz Runner_fxr #146820 üzenetére
köszi, még csak picit több, mint 2 hónapja kondizok. mivel minden másnap edzek, ezért egyik héten 3, másik héten 4 alkalomra jön ki, de bicikli mellett tényleg jobb lenne a 3. amúgy ha csak a közérzeti és az egészségmegőrzési szempontokat néznénk, akkor szerintem a bicaj jobb (nekem legalábbis), ha választásra kényszerülök, akkor az marad majd. ajánlgatom is a bicajt mindenkinek, 1-2 ismerőst sikerült is meggyőznöm, és tök jó látni, hogy milyen nagy pozitív változást tud okozni az emberek életében heti 2-3x1 óra bicajozás. persze olyan is van, aki inkább szedi a vérnyomáscsökkentőt 40 évesen és továbbra is csak a kocsiig hajlandó elmenni.
-
benfolds
őstag
válasz samujózsi #146929 üzenetére
jól értem, hogy azon aggódsz, hogy túl messziről látszani fog a hátsó villogód fénye? az autósok miatt? szerintem ezen ne aggódj, nem nagyon van olyan hátsó villogó, ami már sok lenne ilyen szempontból. inkább a kevés fény szokott probléma lenni. nekem ilyen van, tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz samujózsi #146935 üzenetére
én biciklivel járok városban és sok olyan hátsó villogót látok, amire azt mondom, hogy szart sem ér, mert már alig pislákol a lemerült elem miatt. autósként az ilyen biciklisnek valószínűleg leüvölteném a fejét. nem hiszem, hogy ezt a dolgot túl lehet aggódni. nekem nagyon bejött a linkelt akksis villogó, össze sem lehet hasonlítani a fényét a régi elemesével, de amúgy olyan is van nálam a táskában mindig, arra az esetre, ha lemerülne az akksis.
-
benfolds
őstag
válasz HollyBoni #146944 üzenetére
ja, amúgy hozzá akartam tenni, hogy sokan úgy vannak vele, hogy valami tessék-lássék módjára pislákoljon, a lényeg, hogy a rendőr ne büntessen.
ismertem olyat, aki halálos balesetet szenvedett városban amiatt, hogy nem volt kivilágítva. te akkor szerencsésebb voltál. -
benfolds
őstag
válasz Jester01 #146945 üzenetére
a sima piros. van belőle fehér és kék is, de előre nem ajánlom a felfogatása miatt. előre vannak jobb megoldások. nekem másfél éve van meg, átlag hetente töltöm. sosem szoktam megvárni, amíg teljesen lemerül, de állítólag 6-7 órát bír "szabálytalan" villogáson. oldalra is nagyon jól világít, esőt jól bírja. olcsó. az egyetlen dolog, amit nem szeretek benne, hogy mivel nem emelkedik ki a gomb a burkolat síkjából, ezért elég nehéz biciklin ülve ki-bekapcsolni.
-
benfolds
őstag
válasz Runner_fxr #146946 üzenetére
hát akkor ezt már el is rontottam, mert rögtön bontásban kezdtem, annyi csalással, hogy a bicikli miatt a lábat kivettem, de csak átmenetileg, talán egy hónap múlva már arra is kondizok. egyelőre nem kell attól tartanom, hogy nagyon lehagyná a felsőtestem a lábamat. most mértem meg magamat, 3 kg-t híztam 2 hónap alatt (65-ről 68-ra) szerintem az szinte mind izom lehet, mert a skinny gatyám talán még könnyebben rám jön, mint azelőtt, hogy edzeni kezdtem volna (és a kaján változtattam, pl. lemondtam a napi szintű édességevésről). not great not terrible. lehet, hogy most már maradnom kellene a bontásnál.
én a gyúrásra még nem igazán éreztem rá, annak örülök, hogy sokkal erősebb vagyok, a "design" része még elég kezdetleges. az élmény leginkább a tudat edzés után, hogy elvégeztem a munkát, vagy valami ilyesmi. de van még mit csiszolni mindenen, úgyhogy ez biztos változik idővel. köszi szépen a tanácsokat! -
benfolds
őstag
válasz Runner_fxr #146972 üzenetére
hát, tulajdonképpen nem kétfelé, hanem háromfelé van bontva, váll-hát, mell
+láb+has, bicepsz-tricepsz. egyelőre itthon edzek, vettem egy kettler classicot (tudom, nem ajánlják, de itthon akartam edzeni) + egykezes súlyzókat. a lábazást semmiképpen sem akartam hosszabb távon hanyagolni, csak hát a guggolás... rohadtul félek tőle,ott kezdődik, hogy hanyatt vágódnék, kézi súlyzókkal már próbálgattam, ugyanis a derekam nagyon szar. sőt, a csípőm is szar. a derekam "gyárilag" is szar, már gyerekkoromban is alig bírtam végigállni egy ünnepélyt, mert fájt + a téli biciklizést is szarul felöltözve csináltam hosszú évekig stb. szóval ez a lábkérdés nem tudom hogy lesz, de értem, hogy nagyon jó gyakorlat lenne a guggolás. tudom, erre mindenki azt mondaná, hogy ha ennyi helyen fáj, akkor hagyjam a francba az egészet, de ennyi erővel kb. mindent abbahagyhatnék, és amúgy az üléstől ugyanúgy fáj. pl. nem fáj jobban a derekam, amióta edzek, sőt, egy picit talán jobb is. de lehet, csak a folyamatos használat, és ha leállnék 3 napra, akkor meghalnék, nem tudom.
nagyon jó dolgokat mondtál, köszi szépen, asszem újra kell gondolnom ezt az egészet és okosabban csinálni mindent. ma amúgy is volt egy olyan érzésem, hogy egy picit tévúton járok, bár nem volt konkrét célom, hogy hány kg-t akarok felszedni, de szerintem az első két hónapban többet kellett volna fejlődnöm (néztem pár "muscle gain x hét alatt" videót youtube-on ).[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Fall-N #147090 üzenetére
mindenképpen szeretnék legalább 75 kg-ig felmenni, most a 178 centimhez 68 kg vagyok, 65-ről indultam két hónapja (de 2-3 éve még 60 is voltam). nem tudom, hogy a környékemen van-e ilyen guggológép, de megnézem. asszem, először nekem is csak rúddal kéne guggolnom, ahogy runner is csinálta, amikor sérült volt. most tényleg feleslegesen ruháztam be 80-at ebbe a kettlerre? tudok vele fekve nyomni, lehúzni, a kézi súlyzókkal meg majdnem mindent. oké, hogy haladó szinten kevés lenne...
te kondizol még a biciklizés mellett? -
benfolds
őstag
válasz 6030D #147172 üzenetére
szerintem az a vicc, hogy olcsóbb rendesen kajálni, mint amikor a fast food-kóla-csipsz-édességek mennek. nálam az első három sosem játszott, édességből viszont nagyon sokat ettem az utóbbi 5 évben. igaz, nem látszott meg rajtam, mert égettem a kalóriákat a biciklivel, de a doki szerint az IR már befigyelt. a cukrot pár hónapja teljesen letettem (első 1-2 hét pokol, de aztán minta elvágták volna a sóvárgást), kivéve, hogy imádom a gyümölcsöket, nagyon sokat eszek belőlük, és azért azokban is sok a cukor. de visszatérve a rendes kaja árára: csirke olcsó, rizs olcsó, hüvelyesek olcsók, túró olcsó, joghurt olcsó, zabpehely olcsó, tojás olcsó, jó én a csirkét unom, és inkább halat eszek helyette legtöbbiször, ami nem olcsó, de még így sem mondanám, hogy drága lenne az étkezésem.
-
benfolds
őstag
válasz Runner_fxr #147214 üzenetére
napi 1 kg hús? jézusom. annyit nem szeretnék megenni, nem csak az anyagiak miatt. nem hiszem, hogy túl egészséges lehet ilyen szinten leterhelni a szervezetet. (persze maga a testépítés is leterhelő, de lehet egészséges szinten is űzni). hát nem is olyan egyszerű ez a dolog, mint ahogy én gondoltam...
-
benfolds
őstag
válasz Runner_fxr #147357 üzenetére
hű bakker, ideje lenne kicsit jobban utánaolvasnom a dolgoknak, mert úgy látom, elég nagy tévedésben vagyok pár dologgal kapcsolatban.
-
benfolds
őstag
használ még itt valaki magene hr szenzort? nekem most jött meg, egyelőre teljesen jónak tűnik, de gondoltam frissítem a firmware-jét. a használati utasításról leolvastam a qr-kódot, ami a magene oldalára navigált. csekkoltam a firmware-t, amire azt írta ki, hogy a jelenlegi verzió 0.206, az új verzió pedig 0.204. ez most csak elírás lehet és pont fordítva van, vagy tényleg egy alacsonyabb verziót tenne fel, ha ráfrissítenék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest