Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Szabályzat VI.3. pontja értelmében, amely így szól:
Amennyiben a választott biztosítási összeg magasabb, mint a biztosított kerékpárral azonos típusú kerékpár káridôponti új állapotban történô
beszerzésének értéke, a biztosító térítésének felsô határa a tényleges kár, legfeljebb a káridôponti új érték vagy amennyiben a III. 2. b)–f )
pontokban definiált tartozékokat a káresemény megtörténte elôtt a gyári felszereltségnél magasabb értékûre cserélték, az értéknövekedéssel
kalkulált új érték, de maximum a kötvényen feltüntetett biztosítási összeg.Kérem újragondolni a feltett kérdése(i)met és a(zok) szerint válaszolni!
Értékelem azt a rugalmasságot, hogy például ezen a felületen is hajlandóak megszólítani a közösséget, de úgy érzem nem hajlandó érdemi válaszokat adni. Határozottan kijelentettem illetve utaltam rá, hogy engem nem az érdekel, ami a szabályzatban olvasható, azt magam is el tudom olvasni. Köszönöm, de nem idézetekre van szükségem belőle!
Vmiért azt feltételeztem, hogy egy kötetlen beszélgetés keretében meg tudjuk vitatni a kérdéses pontokat, de (már elnézést) csak a hivatalos szöveggel etetnek folyamatosan. Ez nekem kevés.(#43346) rii
Tiszteletem, de fölösleges.
Ahogy jött, úgy megy majd innen. Nem nagyon van miről beszélnünk ugyanis. Szabályzat egyértelmű, azon túl meg úgy látom nincs mit hozzáfűzniük.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest