Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ma pont előttem történt egy spd esés.
Szegény srác, még csak meg sem próbálta kivenni a lábát.
Újnak tűntek a ruhái is, gondolom nem régóta kapott rá a bringára.Mintha magamat láttam volna az első utamon...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz ---Lasali--- #42003 üzenetére
Nagyon szép lett, gratulálok!
Összeszámoltad mennyibe állt meg?
Szerk: Ilyen gumim van hátul 2.1-esben, de én elöl életveszélyesnek találtam...
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz ---Lasali--- #42009 üzenetére
Ebből nem sokat tudtunk meg...
Az oldaltartásában találtam kifogásolni valót. Nagyobb sebességű kanyarokban gyorsan megcsúszik.
-
Doki-HUN1978
senior tag
Itt a finom vétel a szezon kezdetén, ha valaki bringát szeretne...
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz rétisün #42334 üzenetére
Kövezz meg Süni, de én is megvonom a szemöldököm az ilyesmik láttán!
Szerk: Nyilván nem a bukósisakon stb; hanem a különösen drága kerékpárokon és tárgyakon.Ez tipikusan a Ferrari-nagypapa szindróma.
Egész egyszerűen azért, mert a technika sokkalta többet tud,mint azt az illető valaha is kihasználná, arra meg teljesen felesleges - vagyis sznobizmus- annyi pénzt áldozni.
Persze mindenkinek szíve joga arra költeni amire akar, de azt nem kell elvárni, hogy azt néha meg ne mosolyogjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz tamas3211 #42337 üzenetére
Kissé félreértitek a dolgot.
Nem arról van szó, hogy ki mennyit és mire költ, hanem ha olyasvalamire költ rengeteget, amit egyszerűen nem tud kihasználni. (Pl:ha már a hi-finél vagyunk, komoly hangrendszer panelba, vagy sportkocsi városi használatra.)"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz rétisün #42341 üzenetére
Én azt szoktam ajánlani a kerékpár vásárlás előtt álló ismerősöknek, hogy annyiért vegyen kerékpárt, amennyit használja.
Mivel te sok időt töltesz rajta, nem gondolom, hogy 200-250 ezer forint sok lenne érte.
Nem 1,5 milláért vettél bringát nem igaz?!(#42342) szki : Gondolom nálad ugyanaz a helyzet mint Süninél?!
Az asszonykád nem tudom mennyire használja ki a kerékpárját, de -feltételezem- ha sokat áldoztatok rá, nem csak a pincében áll?! Ez esetben nem gondolnád jó döntésnek, nem igaz?!
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz F_Gergely #42344 üzenetére
Szia!
Lasali fórumtárs tud neked ebben segíteni bizonyosan. Én nem vagyok biztos benne, ezért inkább nem mondok semmit.(#42345) Baltoafarkas: Tőlem aztán.... Az olyanokra mondják, hogy: "Több a pénze mint az esze"...
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz Teasüti #42352 üzenetére
A hi-fi témát nem vitatom. Hallottam már relatíve komolynak számító hangrendszert, ahol a cd-t fejjel lefelé kellett betenni és le kellett szorítani egy menetes anyával és ehhez tartozó nyalánkságok.
Mikor becsuktam a szemem,szinte magam előtt hallottam az énekesnőt.
Persze a hangerő növelésével jobban kijönnek a különbségek egyes cuccok között.Az autós témában vitatkoznék.
A városi előzéshez nincs szükség sportkocsira, ahhoz elég egy nyomatékos dízelmotor is kis tömeggel párosítva.
A sportkocsi a nagy sebességű kanyarokban és végsebességében tűnik ki leginkább vetélytársai közül.Az utolsó gondolat meg az ökörség kategória szvsz.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz Teasüti #42356 üzenetére
Szerintem ne ragozzuk tovább!
Nézzétek inkább ezt a kis gyöngyszemet!
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz ---Lasali--- #42503 üzenetére
Nálam is tesztelés alatt van a würth zsírspray.
Kb. 2 hónapja használom.kicsit mintha gyakrabban "kérné" a zsírt mint az olajat, de valóban nem rossz.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz ludsimon #42626 üzenetére
Miattam ne aggódj!
Készülj inkább a Buda maratonra!Már nagyon várom a rövid táv sprintedet.
Szerk: De gondolom úgysem fogsz eljönni?!
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz amargo #42667 üzenetére
Nos, űrhajóval sem utaztam soha, mégis tisztában vagyok vele, hogy gyorsabb mint egy utasszállító repülőgép, mivel ez is egy tény.
Azért azt leszögezném, hogy ez nem a saját véleményem, pusztán fizikai ténymegállapítás.
Ezek alapján, ill. a kipróbálás után leszűrik a konzekvenciákat a leendő kerékpár tulajdonosok és fognak dönteni bizonyára.A versenyzők "muszályból" mennek egy-egy kerékpárral, nem pedig kényük-kedvük szerint.
Mellesleg szívesen fogadom az ellenérveidet is, de eddig csak odáig jutottál, hogy nem próbáltam ki, de -valljuk meg- ez vajmi keveset változtat a tényeken.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz amargo #42777 üzenetére
Hogy nem értem, hogy mit "akarsz" az a te problémád, ugyanis nem tudod kifejezni magad...
A versenyzők "muszályból" mennek egy-egy kerékpárral, nem pedig kényük-kedvük szerint.
Mert? Nem sütési receptet kell kérni tőlük vagy itt mire gondolsz?Bocsáss meg, nem nagyon értem az összefüggést?!
Ezzel annyit szerettem volna mondani, hogy ha a szponzor adja a kerékpárt, nyilván -jelen állás szerint- nem 26'-os fog adni egy-egy versenyre -még ha egy kerékpáros jobban is preferálja azt- mivel nem annak kell a reklám. Így hát megy azzal amit kap, kívánságműsor nélkül.Egy fél mondattal nem állítottam ilyesmit amikről itt írogatsz, de legalább a Földet írnád nagy betűvel, tudod az egy égitest neve.
Mod: Direkt azért nem akartam betenni az indító hsz-t, hogy ne adjak okot az ilyen 29'-makiknak a vitára a semmiről, de most már mind1.
(#42778) szki : Bravo a maratonhoz!
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz Cathfaern #42855 üzenetére
Ez csupán súrlódás kérdése, ha nem tévedek.
Nyilván száraz aszfalton nem próbálnám meg visszafelé meghajtani a pedált, de ott, ahol könnyen ki tud pörögni egy kerék, meg lehet próbálni. (salakon, jégen)Azt hittem a holtpontoknál éri olyan ellenterhelés a térdet, amelybe komolyan meg lehet sérülni.
(#42859) hoffman_: Nem vagyok biztos benne,hogy ki szeretném én azt próbálni...
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
Üdv kedves Aegon!
Akkor megragadnám az alkalmat és sokunk nevében kérnék némi tájékoztatást a biztosításról.
(mivel a honlapról nem sok minden derül ki)Milyen lehetőségeink vannak e téren?
Milyen díjai vannak ezen biztosításoknak?
Mit kapunk szolgáltatásként? (lopás ill. baleset esetén)Ha mi okozunk balesetet, számíthatunk-e valamilyen juttatásra?
Kiterjed-e a biztosítás arra, ha elesek és összetöröm magam?Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Köszönettel: Doki
(#42912) deicide: Most szedem én is a Condrosulfot 1 hónapja.
Csak addig hat amíg szedi az ember, vagy utána minden ok lesz?[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz #90933760 #43042 üzenetére
Vagy ez:
A feka sem most ül először bringán... (Fb-link)
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz TripleB #43075 üzenetére
Persze a kutya nevelésén sok minden múlik , de azt sem szabad elfelejteni, hogy ezeket a kutyákat harcra tenyésztették, nemzedékek óta az erős, agresszív géneket örökítették tovább, csak alkalom kell hozzá és előtör belőlük a "harci kedv".
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest