Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Jhonny06 #35722 üzenetére
Nem tudom, mert másoktól is olvastam ezt a hátfájós panaszt outi kapcsán, velem sosem fordult elő. Talán valami mérettel is lehet összefüggés, lehet egy egész apró módosítás (stucnicsere - a stucnihossz miatt, esetleg kormánymagasság állítás, feltételezve, hogy a nyeregmagasságot jól belőtted) megoldaná a problémád. Tényleg én az elejétől kezdve nem tapasztaltam hátfájást. Sőt hát volt olyan, hogy megfájdult a derekam/hátam az ágyam miatt, és bringázás közben nem éreztem azt a fájdalmat, amit egyébként "felegyenesedve" igen.
Még fogásváltást érdemes esetleg megpróbálni, és nem alsó fogásban használni, hanem a valamivel fentebb lévő fékkarfogást (persze ha úgy gyengének érzed a fékezésed, akkor inkább ne).
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Jhonny06 #35802 üzenetére
Azok a lámpák arra valók, hogy te látszódjál. Ha sokat tekersz sötétben, és látni is szeretnél, nem csak látszódni, akkor komolyabb világítás kell (és nem, a 10-15e forintos Cateye lámpa sem tudja ezt). Ha visszakeresel a fórumban (ajánlott keresési feltétel a lumen szó ), akkor találsz relatíve költséghatékony, ám tényleg jó lámpákat. Ahogyan tr00per jegyezte meg a napokban, a plazmaágyú a topik egyik fő témája mostanában
KaraDani: jó, Csillebérc azért extrém, itt városon belüli közlekedésről volt szó Ott pedig egy egyszerűbb fejlámpa jobbkezes kereszteződéseknél még hatványozottan jól tud jönni.
venember83: addigra már nekem is lesz DX-es fotonágyúm, és mivel én tutira nem indulok Csillebércen, bedobom akkor a lámpámat a közösbe.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz Jhonny06 #35819 üzenetére
Azokhoz a lámpákhoz van bringás konzol ([link]).
Én Fáraó HL-EL530-as lámpájával mentem le éjszaka a János-hegyről egyedül (semi-slick gumival a terepet lefelé nem mertem bevállalni), és finoman szólva megkönnyebbültem, amikor leértem. Nulla közvilágítás mellett láttam-láttam, de néhány kanyar közepén derült csak ki, hogy merre is kell fordulni, mindezt érzésre maximum 15-20 km/h környéki tempóval. Szerintem az általad kinézett lámpa az a kategória, aminek nem sok értelme van: városba látszódni sok, terepre/sötétebb helyekre látni pedig kevés.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest