Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Letelt a szerkesztési idő és az elírást és a hibát nem tudtam már kijavítani ..., elnézést
másmilyenen --> helyesen: másmilyen
ahoz --> helyesen: ahhozMűanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
daninet
veterán
Üdv!
Van egy téglalap fehér div-em (120x320px) ami lebeg a téma előtt kb 90px-el az oldal szélétől. Meg szeretném oldani, hogy összecsukható legyen, de minden amit találtam függőlegesen rejt el kattintásra, nekem vízszintesen kellene összecsukni, tehát, hogy összemenjen, és csak egy nyit feliratom legyen. A másik gond, hogy ugye úgy kellene összerántsa, hogy a div szélessége változzon, ne csak a benne levő tartalom.
Van erre valami script vagy okosság?[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz daninet #4453 üzenetére
Itt több válasz is van, a jsFiddle-linkek az érdekesek:
http://stackoverflow.com/questions/9864305/sliding-divs-horizontally-with-jqueryA jQuery UI slide effectjét itt is ki tudod próbálni, a hivatalos oldalon:
http://jqueryui.com/effect/#defaultSk8erPeter
-
sz.j
nagyúr
Sajnos továbbra sem boldogulok a lenyíló menüvel ...
Nincs valakinek valami konkrét megoldása erre a hibára?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
whYz
őstag
Sziasztok
http://skyhosting.hu/ ezzel az oldallal kapcsolatban kellene egy kis segitseg. Miert van, hogy ha a "Tovább a teljes hírhez" gombot nyomom akkor a footer becsuszik az akciok ala? Melyik style az amivel ezt meg lehetne akadalyozni?
-
daninet
veterán
válasz Sk8erPeter #4454 üzenetére
a 4 link közül az utolsó jónak tűnik, már csak azt kell kitalálni, hogy újra eltüntetni linkkel hogyan lehetne
Köszönöm a segítségetde lehet keresek egy komplett pulldown menüt, kevesebb tökölés
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
cidalain
veterán
Szia!
<div id="main-cont">
.....
</div>
<div style="clear: both;"></div>
<div id="footer-cont">
....
</div>a fenti plusz egy sor szerintem meg fogja oldani a problémát.
ha szépen akarod, akkor <div id="akármi">, és a stílust a stíluslapba[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz daninet #4457 üzenetére
Szívesen!
Újra eltüntetni is nagyon egyszerű, kicsit átalakítottam, így működik:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/HAQyK/391/Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
De minek kellene itt lenyílni, mik az almenük, melyik a szülőelem?
Csak mert pont azt nem látom a kódodban, amit az általad belinkelt cikk tartalmaz, hogy legyen egy ilyen:<div id="menu">
<ul>
<li><a href="#">Első</a></li>
<li>Első
<ul>
<li><a href="#">Második</a></li>
<li><a href="#">Második</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
</div>Itt látható, hogy az "Első" a szülőelem, az pedig tartalmaz egy újabb <ul> listát, magán a <li>-n belül (ez fontos). Ez így szintaktikailag helyes, nálad a <li>-k között egyszer csak szerepel egy <ul> (nem a <li> tartalmazza az újabb <ul><li>-t, hanem a <li>-k között van; kb. olyan, mintha egymás mellé állítanál almákat, aztán egyszer csak az almahalmaz közepén ott lenne egy T-Rex ), az pedig úgy szintaktikailag helytelen.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
sz.j
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4461 üzenetére
Csináltam már úgy is ahogy a belinkelt leírásban van, de akkor meg ilyen lesz. Ráadásul amikor megnyílik, akkor a jobboldali div-ben lévő "szoveg" dív, míg rá nem kattintunk eltakarja a gombok nagy részét, sőt a Redőny szövege is teljesen más lesz. A lenyíló menű gombjai is egymástól távol vannak (gondolom azért mert egy-egy sortörés <br> került a kódba, de ezeket nem tudom eltávolítani, mert mindig "visszaírják" magukat ....
Előzőleg ezért is töröltem a "szülő" elemet ....Ha szerinted így most ez kiindulásnak jó, akkor hogyan tovább?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kiindulásnak jó. Most töröld azokat a tök felesleges <br>-eket a listából, és a "Redőny" szó maradjon konzekvensen <a> tagek közé zárva, hogy ugyanolyan stílust kapjon, mint a többi szülőelem.
Aztán a #menu li -nek adj valami magas z-indexet, ez pongyolán fogalmazva azt határozza meg, hogy melyik van "följebb" a rétegek közt.
pl.
#menu li {
z-index: 10;
}Aztán lehet tovább dizájnolni, de így már meg fog jelenni rendesen.
Sk8erPeter
-
sz.j
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4463 üzenetére
Köszi a segítséget, a javasolt változtatásokkal most már kezd alakulni, csak ez a fránya Kompozer progi állandóan visszarakja a <br> tag-et...
Ha a Notepad++ -al törlöm a <br>-t a menüből, akkor már közvetlenül egymás alatt vannak a legördülő menük.
Bár azt nem tudom megítélni, hogy a változtatások hatására keletkezett-e hiba vagy ellentmondása kódban vagy a stilus css-ben, de így (egy apró hibától eltekintve) nekem jónak tűnik (remélem, hogy tényleg így van).
Az a bizonyos apró hiba meg az, hogy a legördülő almenük gombjainak eleje felette, ill. alatta van a menüsornak, azaz nem látszik a teljes mérete.
Remélem, hogy ezen is lehet még változtatni.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Köszi a segítséget, így már tökéletesnek látszik!
Amúgy mi van veled? Mert most valahogy nem "reagáltál" arra, hogy sokkal kevésbé "pixeles" a szemedet bántó szövegrész .... Vagy a jót/jobbat könnyű megszokni?
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
helpmepls88
csendes tag
Sziasztok,
Előre is elnézést kérek, ha esetleg a felvetett dolog már sokszor megtárgyalásra került. Azt is leszeretném szögezni, hogy minimális tudással rendelkezem HTML-el kapcsolatban. Az elmúlt órákban végig böngésztem minden "lehetséges" oldalt, de nincs megoldás.
Nos tehát a problémám a következő lenne.
"Létrehoztam" egy HTML oldalt css-el. Nagyságrendileg 30 darab aloldala lenne. Lényeg, hogy az aloldalakon csak egy változó terület lenne, a menüpontok lábléc az úgye állandó.
A kérdésem az lenne, hogyan lehet megadni az aloldalakban, hogy egy bizonyos html fájlt használjon sablonként. Gondolok itt olyasmira mint amikor a css-nek adok egy elérési utat.
Értelemszerűen azért lenne erre szükségem, hogy ha BÁRMIT módosítani kell, akkor azt ne egyesével kelljen tenni. Ha esetleg érthetetlenül írtam volna le akkor jelezzétek lsz.
Remélem tudtok segíteni,előre is nagyon köszönöm!!!!
Üdv:
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz helpmepls88 #4469 üzenetére
Legegyszerűbb kiindulási alapként pl. PHP-vel tudsz include-olni egy vagy több fájlt, amiben a dolgok elkülönítve vannak.
Kezdésként csináld úgy, hogy mindent a megfelelő helyen include-olsz, aztán majd lehet szépíteni, ha már komolyabb rendszert építesz köré, de tök statikus oldalnál jó lesz ez.<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta name="description" content="A te oldalad leírása" />
<meta charset=utf-8 />
<title>Az oldalad címe</title>
<link href="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1/themes/base/jquery-ui.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"></script>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1/jquery-ui.min.js"></script>
</head>
<body>
<?php
require_once('fejlec.html');
?>
<div id="lorem_ipsum">
<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras venenatis elit vel justo lacinia tincidunt. Maecenas tristique suscipit feugiat. Etiam ac mauris mauris. Quisque non velit ut ante viverra varius non sed nisi. Aenean placerat leo at purus porttitor vel faucibus leo tempor. Fusce et urna leo, in dictum nisi. Duis vitae lacus id eros mollis malesuada eu eu lectus. Cras est lacus, accumsan semper gravida id, malesuada non risus.</p>
</div>
<?php
require_once('lablec.html');
?>
</body>
</html>A require_once helyett lehet az include_once-ot is használni, de a require szigorúbb feltételt szab.
Ez a legegyszerűbb példa, ha van kérdésed, tedd fel itt nyugodtan.Sk8erPeter
-
helpmepls88
csendes tag
válasz Sk8erPeter #4470 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod.
Kicsit elvesztem.
Ezt a kódot bekellene illesztenem a meglévő .html fájlomba?
Hol tudom megadni a "sablon" .html fájl elérését?
Elnézést, de tényleg nem rég kezdtem el a témával foglalkozni.
Előre is köszi!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz helpmepls88 #4471 üzenetére
Csak ez a rész a lényeg például:
<?php
require_once('lablec.html');
?>
Egy ilyesmit be lehet tenni a .php kiterjesztésű fájlodba. Ja, igen, ez külön fontos, hogy ha ezt szeretnéd, hogy működjön, akkor a webszerveren ne index.html legyen, hanem index.php a fájl neve.
Aztán a 'lablec.html' nevet arra a fájlnévre változtasd, amiben benne van a "sablonod".
Ezt a fenti kódot annyiszor illeszted be a HTML-kódjaid közé, ahányszor csak akarod, tehát magyarul össze lehet pakolni egy teljes oldalt különböző fájlokból is akár.A PHP-kód viszont csak rendes webszerveren fog futni, tehát az nem elég, ha simán megnyitod a böngésződben a helyi fájlt, hanem fel kell pakolnod valami működő tárhelyre.
Sk8erPeter
-
helpmepls88
csendes tag
válasz Sk8erPeter #4472 üzenetére
WOW!!!!! És talán működik!!!!
Az amúgy mennyire problémás, hogy a .html fájlt fogtam és mentés máskénttal elmentettem .php-ra? Az index.php-ba nem módosítottam semmit,és működik... ez normális?
NAGYON szépen köszönöm! Mindjárt megnyúzom jobban,hátha kijön vmi bibi!
Terveim között szerepel a php megismerése is, de gondoltam 1. html. Jelenleg egy könyvet olvasok (HTML & CSS - Webszerkesztés stílusosan), 120. oldal körül tartok.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz helpmepls88 #4473 üzenetére
Ennek örülök, szívesen!
Semennyire nem problémás, jól csináltad. Igazából elég lett volna simán megváltoztatni a kiterjesztését .html-ről .php-re.
Ez azért van, mert a webszerverek általában alapértelmezettként úgy vannak beállítva, hogy a .php-kiterjesztésű fájlokra küldje rá a PHP interpretert. A .html-kiterjesztésűeknél általában alapértelmezettként ez nem működik (persze ez változtatható, ha valaki nagyon akarja, de nem érdemes).Sk8erPeter
-
helpmepls88
csendes tag
válasz Sk8erPeter #4474 üzenetére
Köszönöm szépen mégegyszer! Ha elakadok ígérem visszatérek!
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
helpmepls88
csendes tag
válasz Sk8erPeter #4476 üzenetére
Nem kellett sok idő, elakadtam újra.
Az a része működik a történetnek amin előzőleg "szenvedtem". Viszont ennek kapcsán felmerült egy olyan dolog, hogy:
Jelenleg így néz ki a fájl, mivel még nincs benne semmi:
</head>
<body>
<?php
require_once("index_template.php");
?>
</body>
</html>Működik is szépen, de amint megpróbálok a body tag után egy "div id"-t és egy "class"-t beszúrni elszáll a dolog. Alaphelyzetben a sablon fájlban is már megtalálható a tartalmi részhez rendelt div id és class, tehát ha belerakom az "aloldalba" is akkor kétszer lesz benne. Na most ez mindenképp kellene, hiszen enélkül elég nehezen tudnám a tartalmat pozicionálni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
</head><body>
<div id="content" class="text"></div>
<?php
?>
</body>
</html>
---------------------------------------------------------------------------------------------------------Amint ezt hozzáadom elszáll a dolog és csak a háttérszín jelenik meg, illetve valamilyen okból kifolyólag a vízszintes csúszka. CTRL+A-ra se látok semmit az oldalon. Illetve amivel szintén nem tudom, hogy mit kellene csinálnom, az a head rész. Ilyenkor kétszer is benne van a forrásba, bár ha nincs benne "div" attól még műkődik.
Esetleg lenne valami ötleted?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz helpmepls88 #4477 üzenetére
Nagyvonalakban írd már le plíz, mi van az index_template.php-ben.
Amúgy nem értettem pontosan, egyáltalán include-olja az ebben lévő tartalmakat? Vagy amint beteszed ezt a sort, akkor az ezután következő elemek nem jelennek meg? Mert ebben az esetben lehet, hogy rossz elérési utat adtál meg, és PHP-hiba jelentkezik.
Ezért még egy dolgot tegyél meg:
az egésznek a LEGELEJÉRE, még a <html> meg DOCTYPE meg ilyenek elé dobj be egy ilyet:<?php
error_reporting(E_ALL|E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
............Itt most csak az első négy sor a lényeg, a lezáró ?> részig, ez annyit csinál, hogy minden hibát ki fog jelezni neked. DE fontos megjegyezni, hogy ezt csak addig szabad így hagyni, amíg tart a fejlesztés! Utána majd a display_errors mehet 0-ra, meg akár nyomathatsz egy error_reporting(0);-t is, ha még úgysem vágod, hogy kell szépen kezelni a PHP-s hibákat, logolni, ilyesmi. Az majd többedik lépcsőfok.
Sk8erPeter
-
helpmepls88
csendes tag
válasz Sk8erPeter #4478 üzenetére
Beraktam, túl sok minden nem történt. A dolog egészen addig működik amíg nem probálok meg kijelőlőt megadni az adott oldalon. Ha nem adok meg, a szöveg úgye bal felülre kerül.
az index_template.php tulajdonképpen az egykori index.html fájlból keletkezett. Nem túl hosszú fájl:
Legegyszerűbb ha itt megnézed:
http://www.yasuni.hu
Ami fájlokat jelenleg elérsz:
/index_template.php
/index.php
/viszonteladok.php
/kapcsolat.php
/index.cssA kapcsolat php-ban szándékosan benthagytam a div-et, hogy lásd.
-
helpmepls88
csendes tag
válasz helpmepls88 #4479 üzenetére
Ha bármi hibát látsz, vagy akkor is ha az egész totál rossz, kérlek jelezd!
(Első nekifutás!)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz helpmepls88 #4479 üzenetére
Most ebből nem látom, hogy hova tetted a PHP-kódot, a PHP-kód normális esetben nem is szabad, hogy megjelenjen a kimeneten.
De itt viszont a kapcsolat.php-nál azt látom, hogy két <html> taged is van, meg két DOCTYPE-od, nyilván ez tönkrevágja az egészet, miért van ez a duplázódás? Hogy próbálod meghívni a require_once-t?Van egy ilyened:
<div id="content">
na, ezután kéne include-olnod a megfelelő fájlt.
Mindig pontosan oda fog bekerülni a require_once()-szal include-olt fájl tartalma, ahol meghívod ezt a függvényt.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
helpmepls88
csendes tag
válasz Sk8erPeter #4481 üzenetére
Igen, ez is az egyik problémám, bár lehet csak amiatt mert nem látom még át eléggé.
Ez a viszonteladok.php:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<title>Yasuni.hu - Motorkerékpár és robogó kipufogók</title>
<link href="index.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<meta name="Generator" content="">
<meta name="Author" content="">
<meta name="Keywords" content="">
<meta name="Description" content="">
</head>
<body>
<?php
?>
</body>
</html>Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz helpmepls88 #4482 üzenetére
mindjárt inkább újraírom
áhh, bocs, már csak holnap lesz erőm meg időm összepakolni rendesen, szóval inkább hagyjuk akkorra
Nekem viszont az lenne a kérésem, hogy inkább vándoroljunk át a PHP topicba: [link] - kérdezz rá plíz ott is, linkeld be a korábbiakat, hogy mire jutottunk, és akkor remélhetőleg nem kell az én válaszomra várnod, más is bekapcsolódhat.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
helpmepls88
csendes tag
válasz Sk8erPeter #4483 üzenetére
Én is hulla vok, egésznap szenvedtem vele
Ráérek, ha neked nem megterhelő akkor nekem így megfelelő.
Holnap akko folyt. köv., várom!
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz helpmepls88 #4484 üzenetére
Szívesen, de addig nyugodtan megírhatnád a kérdésed a PHP-topicba, innentől úgyis oda tartozik, és a franc se tudja, mikor érek rá összedobni neked valami normális választ. Több szem többet lát, ott biztos, hogy kapnál tanácsot mástól is (legalább nekem is egyszerűbb dolgom lenne ).
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
sz.j
nagyúr
Egy CSS-el formázott html oldalon elhelyezett kép fölé (azon kívül, hogy háttérképként tenném be) hogy lehet szöveget írni?
-
DeltaPower
addikt
Beteszed a képet és a szöveget egy position:relative elembe, a szöveget position:absolute-re állítod, megadod a top, left pozícióját, valamint nagyobb z-indexet raksz rá, mint a képre.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
sz.j
nagyúr
válasz DeltaPower #4487 üzenetére
Köszönöm az infót ..., rövidesen kipróbálom.
-
nymarti
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy szeretnék egy képekkel ellátott cikket írni, ahol 4 kép, alattuk szöveggel van egy sorban és van 3 sor.
Nem nagyon tudom miért, de nem rendeződnek több sorba a kép+szöveg blokkok, csak egy sorban egymás után van a 12 szöveg+kép.
Rövidítve így néz ki, amit írtam.<div style="float:left; width:570px;">
<div style="float:left; width:25%;>kép+szöveg</div>
</div>
<div style="float:left; width:570px;">
</div>
<div style="float:left; width:570px;">
</div>Előre is köszi a segítséget!
-
nymarti
csendes tag
válasz DeltaPower #4490 üzenetére
Köszi!
-
sz.j
nagyúr
Az egyik HTML oldalamhoz csináltam egy vízszintes menüt, ami jól működik, de mivel nem értek hozzá, ezért megkérdezném, hogy szerintetek ez így jó lesz?
HTML rész:
<div id="menu">
<ul>
<li><a href="#">oldal 1</a></li>
<li><a href="#">oldal 2</a></li>
<li><a href="#">oldal 3</a></li>
........................
</ul>
</div>Stílus:
#menu {
width: 990px;
height: 35px;
font-family: Times New Roman;
font-size: 16px;
color: white;
font-weight: bold;
font-style: normal;
background-color: #ff9f00;
text-align: center;
line-height: 1.9em;
clear: both;
}
#menu ul {
margin: 0;
padding: 0;
list-style-type: none;
background-color: #ffffff;
}
#menu li {
float: left;
}
#menu a {
border: 1px solid #ff6600;
display: block;
float: left;
width: 139px;
height: 35px;
text-align: center;
color: #000099;
text-decoration: none;
background-color: #ff9f00;
font-size: 19px;
line-height: 1.9em;
font-weight: normal;
font-style: normal;
}
#menu a:hover {
background-color: #ffcc66;
color: #cc0000;
}[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4493 üzenetére
Mint már írtam eddig hibátlan a működése, épp ezért én a kód "helyességére/hibátlanságára" lennék kíváncsi. De hogy ne keljen neked "böngészővé válnod" íme itt a link.
-
sz.j
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4495 üzenetére
Eddig "csak" négy böngészővel néztem meg és azokkal minden oké volt, emellett a html kód és a css is valid volt.
Én a kódrésztől tartottam, mégpedig azért, hogy nincs e "túlkomplikálva".Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4497 üzenetére
Köszi az infót.
-
cidalain
veterán
sziasztok!
Fancybox-szal kapcsolatos kérdésem lenne.Lényeg: kellene tudnom nyomtatni egy php oldalt. Gombnyomásra Fancybox-szal meghívom az nyomtatandó oldalt, akkor szépen bevágja előtérbe. Ha a nyomtatando oldalba beírom hogy <body onload='window.print();'> akkor minden szép és jó. egyből megnyitódik a nyomtatás párbeszédpanel.
Ezt akarnám egy picikét továbbfejleszteni, hogy behívom az oldalt "print.php?noprint" változóval, hogy kapásból ne nyomtassa ki, hanem el tudjam olvasni a szöveget. A Fancybox keret alá kiraktam egy print gombot.
Ennek kellene azt csinálnia hogy meghívja a "print.php?print" oldalt a másik helyére. (a print.php-ban van lekezelve, hogy noprint esetében nincs body onload, print esetében meg igen)
Node itt akadtam el. Hogy a pékbe tudom vezérelni a már megnyitott fancybox iframe tartalmát, hogy más jelenjen meg. Azzal próbálkoztam hogy kiraktam egy ugyanolyan gombot, mint amikor noprint opcióval nyitom, de az nem működik.
(Ha kicsit zagyva akkor csinálhatok működőképes példát, hogy lássátok mit szeretnék)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #4499 üzenetére
itt a példa felmásolva élesben: teszt
a kezdőlapon kiprinteltem a forráskódot is, hogy ne kelljen a view-source-t használni.
nagyon megköszönném ha valaki használható tippet tudna adni, sajna jquery-ben nem vagyok otthon.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest