Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
Aktív témák
-
Szlovi
senior tag
Nahát ... elmúlt már a jó világ!
Lehet ugye kérni gázár támogatást. Tavalyelőtt kértem, kaptam is rendesen, mint "cuciális rászoruló" ...Yeah . Ez kb. 2010 április - májusig tartott. Mondom,baró,majd akkor megint igényelek,mihelyt lehet. Ennek ma jött el a napja,gondolom,minnél hamarabb beadom,annál hamarabb csökken a csekken a fizetnivaló.
Rá is rongyótam a köcsögdégáz honlapjára,hogy letöltsem - kitöltsem a dokumentet. Óvasom meg értelmezem, mint egy irodalom tanár, erre kiderül,hogy nincs már számomra támogatás
Egyedülálló nyugdíjasnak vagy gyépésnek kell lenni,hogy megtámogassák a gázszámlámat köbméterenként max.9 forinttal.
Hát akkor b@..ák meg ... b@...+ a gázukat,meg a tárolójukat de legfőképp magukat -
fero02
nagyúr
ontheground: bizniszünkkel mi lesz?
-
Hodosg
csendes tag
válasz Jodanovich #14555 üzenetére
Van ismerősöm mit kellene csinálni?
Kezdetben nem volt semmi, majd az úr mondá: Legyen világosság! És lám, még mindig semmi de már látni is lehet azt...
-
OTee
aktív tag
Hi Mindenki!
1: BUÉK mindenkinek.
2: 1 db 512/133 MHz SoDIMM SD RAM érdekel vkit?
régi latop turbózóknak.
OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
Szlovi
senior tag
Norb3rto!
Meg jött a RAM,minden f@sza! Értékeltem a boltot
-
TeeBee73
veterán
-
OTee
aktív tag
No végül is kiderült, hogy nem egyke a lelkem, hanem 4-esikrek
Szóval 4 db 512/133 SODIMM SD RAM eladó!
Lehet érdeklődni!
OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
chipi-85
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Gyíktól vettem egy Giga GTX260OC 216sp-s karit, és most ajánlottak nekem egy olyat hogy egy Sapphire 4890 1GB-s "New Edition"t kínáltak érte 1,5 garit az egyik PH! tagon keresztül;
El kellene menni Fehérvárra, ami tőlem kb 70km + kapok 5000 kp-t!Szerintetek megéri a csere?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz chipi-85 #14621 üzenetére
Mivel mire megjárod Fehérvárat kocsival, vagy tömegközelekdéssel, akkora az 5k-s ráfizetés el is megy, szerintem nem igazán. Teljesítményben a 4890 jobb. Számítási kapacitása is jobb, jobban is melegszik, de jobb is a hűtése.
GTX 260 216Sp vs. 4890 New Edition szerintem:
Fogyasztás: 0-0
Teljesítmény: 0-1
Hűtés, halkság: 0-1Árban meg ugyanott vannak, viszont ahogy előbb leírtam, 4890 több szempontból erősebb. Ha nem krájziszra kell, megéri a cserét!
alázógyík: ezzel a hűtéssel nem fűt már jobban, sebesség meg továbbra is játékfüggő... De igen, utazni kell érte, és nem sokkal lesz gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Szlovi
senior tag
válasz chipi-85 #14625 üzenetére
Meg kérdés,hogy van -e Win7-ed,hogy tudd tolni DX10.1-es gammákkal? Ha nem, vagy csak egy-két játékot tolsz ,akkor sem éri meg. Meg ahogy Gyík mondaná : DX10.1-ért nem vágnak eret az emberek
Más:
Öreg NF4, 939-es rendszer mér csak 2,5 giga memót lát a 3 ból????
CPU-z meg az Everest is látja a 3 gigát,de a tulajonságok=>általános-ba csak 2.5 van
Elvileg 3.25-öt tud címezni az 32 bites XP,nem??? -
faragojof
őstag
-
OTee
aktív tag
Sziasztok!
Keresek HD 5970 vga-t!
Ha vki tud 100000 alatt szóljon azonnal!
Esetleg picivel fölötte is lehet.OTee
-
DeltaPower
addikt
válasz chipi-85 #14628 üzenetére
32 bites win7 512-es vga-val 3,25 gigát lát, legalábbis ennyit ír ki vezérlőpultban.
faragojof: ezen a képen melyikük Elázógyík?
amúgy ennyire azért nincs válság hogy felespohárból igyátok a tejet[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #14631 üzenetére
Már pontosan nem emlékszem, hogy mik számítanak bele a 4GB-be de tuti, hogy annyit tud max címletezni.
Nálad: 4096-512=3584mb és hiányzik 256Mb mert a 3,25 gb az 3328 MB!Bartucc-nál: 3072mb rendszer + 512mb a VGA = 3584mb, ami 3,5 gb max, szóval bőven 4gb alatt!
Ott más hiba lesz! -
GrandeP
addikt
Nem tudom, de mindkettőt jól el kellene verni!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
faragojof
őstag
válasz chipi-85 #14633 üzenetére
Biztos én vagyok a hülye, mert az eredeti szakmám zeneművész. De a rendszermemóriába nem számít bele a vga kártya memóriája. Azixpé, mint a többi op-rendszer, csak 3,3xxGB valamennyi memóriát tud megcímezni. Ez alól a 64bites Win7 Premium kivétel, mert az talán 64giga memóriát képes kezelni? Vagy így valahogy... De erről még akkor olvastam, mikor a magas cét tanultuk.
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Szerinted melyik lehet az a kis kötsög? Hát amelyik a felespohárból tejet tölt!!!
-
faragojof
őstag
válasz chipi-85 #14638 üzenetére
Szerintem meg nem számolja a vga memet. Azt mondja, 4GB installált rendszermemória. Az ugye 4x1024MB. B@zi váltószám. Ebből lejöhet az integrált video által használt rendszermemória. De az op-rendszer alapból csak 3329MB-ot lát. vagy mennyit. Így az integrált video által használt memória, még ebből kerül leszámításra.
Én sem értek a lovakhoz... Viszont egyszer unokaöcsém levert viperával a bakról két cigányt, mert verték a lovukat ostorral... Hmmm... Most látom. Ő se a lovakhoz ért!
Alázógyík: Tetszik, mi??!!! Ennyi erővel berakhattuk volna az egyes képet is...
[ Szerkesztve ]
-
chipi-85
senior tag
válasz faragojof #14639 üzenetére
Logout cikk
Itt is azt írják, hogy beleszámol a VGA + minden egyéb periféria memóriája!De mi történik akkor, amikor a számítógépünkben valóban megtalálható 4GB fizikai memória, és mellette még egy 512MB memóriával rendelkező videokártya? Nos, vizsgáljuk meg.
Windowsunk lefoglalja a virtuális táblából az 512MB területet a videokártyának (és persze minden más eszköznek is foglal, amennyiben szükséges), majd megpróbál 4GB-t lefoglalni a fizikai RAM-nak, de hoppá, itt jön a probléma, annyi már nincs. Mit tehet ilyenkor? Lefoglalja az összes maradék helyet, mely - ez esetben - 3,5GB.
Tehát, annak ellenére, hogy gépünk fizikailag 4GB memóriát tartalmaz, csak 3,5GB lesz elérhető a rendszer számára, a maradék elvész. Ez nem ugyanaz, mintha a rendszer lefoglalna egy részt a fizikai memóriából a videokártyának, egyszerűen nem is tud róla, hogy létezik az a maradék memóriarész. Persze ez a mi szempontunkból lényegtelen.Nem akarok kötekedni!
Vicc a váltószámról:
Informatikus vásárol; Kasszánál:
Kasszás: - 999 ft-t kérek
Infós: - Adjon még egy 25ft gyufát csak hogy kerek legyen! -
faragojof
őstag
válasz alázógyík #14644 üzenetére
Nem emlékszel? Van egy másik kép, amin öklendezek!!
Chipi-85: Én ezt az egész szöveget nem értem. Ezek szerint 2007-ben így magyarárázták, miért kell átállni a 64bites rendszerre. Majd lesz több memória. Aztán utána kiderült, hogy akkor se lesz...
Egyébként meg azt sem értem, miért akarna betenni virtuálisba 4096MB-ot, mikor nem is lát annyit!! Azt se tudja a szerencsétlen, hogy van annyi!!
Ez olyan mint a Rejtő könyvben az egyik szereplő konzekvensen ezer dollár vérdíjról beszél. Mert egyszerűen elképzelhetetlennek tartja, hogy létezik százezer dollár. Az nem létezik, mert annyi pénz nincs.De tudod mit, neked van igazad, mert legalább a borokhoz értesz!!!
Bár te sem hiszed el, hogy egy hektár szőlőböl lehet százezer liter bort csinálni!!!!! Pedig ott van az, csak te nem látod!!!![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Minden ami hőszivattyú
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- hibátlan I5-3330 eladó, csak proci!
- Eladó Sirui Traveller T-1004X 4 szekciós alumínium fotós állvány.
- ASUS ROG STRIX 3080 10GB WHITE (ROG-STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-V2)
- Iceriver KS0 Ultra 400GH/sec, 100W kaspa bányászgép eladó
- g236gf376gfd276to3874tx1op7ny47z32m984z3c85tvzl789478xn325ytr564r23bi742365gftnc346ctg8347tc9347x592
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest