Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #5078 üzenetére
Ammá túl jó! A magyarnak olyan nem való.... ződet neki.
Amúgy iszonyat választék van itt kecsón fejegységekből... 8 boltban voltam, mindenhol egyforma volt a választék, a legnagyobb a malom euronicsában volt.... na ott volt olyan 30-40 db... na de elég szarok és csúnyák voltak.
Meg midenhol ezek az 1,2 colos dvd-t is kezelők voltak.... na hát annak értelmét nem látom... veszek inkább olyat aminek elrejtős a 8 colos kijelzője és akkor dvd nézek és látok.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
KTU
addikt
válasz george11 #5132 üzenetére
Meg is kaptam mind2t
a másodikat meg is osztom mindenkivel "Privát ment"
húha előtte nem kérdeztelek meg, hogy kiírhatom-e ideViszont privi ment
bocs nem hagyhattam ki
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
mrzolee86
tag
válasz george11 #5254 üzenetére
PR-es volt, mert 2 éve még tök olcsó volt a Fibernethez képest is, de most december elején lejárt a 2 év, és én gyorsan mentem vissza Fiberhez mert náluk a dupla olyan gyors net ( 8 Mbit ) olcsobb mint Pr-nél a 4 Mbites ( és náluk ez a max ha nem akarsz telefont ).
Szóval én nem nagyon ajánlanám, ha lehetne Fiber is akkor inkább azt. . -
mrzolee86
tag
válasz george11 #5275 üzenetére
hmm valamit elnéztél
Pr-telecom: (4096/1024 Kbit) ez nekem még 10k volt havonta mert a régi előfizetőket szinte lesz*rták, annyit mondtak ha meghosszabítom akkor már nekem is csak 8k-t kell fizetni.
oké mondtad nem lehet nálad fibernet de azért megmutatom mert elnézted jah tényleg a feltöltés kicsit karcsúbb.Multi csomag csak 6 900 Ft /hó
4 096/256 kbps
Maxi csomag csak 8 820 Ft /hó
8 192/384 kbps
Mega csomag csak 10 680 Ft /hó
10 240/512 kbps <<< nekem most ez van, eddig is 10k-t fizettem a Prnél szóval inkább rádobtam még párszáz forintot mert az a 10Mbit 2.5x gyorsabb a 4 nél
-
mrzolee86
tag
válasz george11 #5278 üzenetére
ha így nézzük akkor jó, de nem is érdemes ezen vitázni mert nálad nem lehet fiber, de engem a PR-nél ( meg minden régi ügyfelet ) szivattak a 10K-val amikor az uj előfizetők már símán 8 ezret fizettek ugynazért
látom te se nagyon tudtál aludni : xD
szerk:
BOLDOG karácsonyt minden kecskemét és környéki emberek[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest