Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz george11 #10893 üzenetére
nem ismered a régi receptet? 1 egész dinnye, meglékelve, beletölteni egy üveg vodkát, be a hűtőbe 3-4 órára, pár emberre elég
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
-
luci
aktív tag
válasz george11 #11168 üzenetére
Most még nem teljes a vinyok hangszigetelése ,ezért is kellene még több szivacs lap !
Vidkari kap majd egy Accelero s2 -őt ,a vf700 helyett ,a proci 6000+ ként még megy passzívan winfos alatt ,de sem hallani ! 16 * os szorzón már 1200 ön megy de azt csak nagy ritkán használom ! 2600xt mellé még az alap teljesítmény is bőven elég .
A táp egyértelműen hangos ! Házventik meg 12 volton fordulnak 1200 körül ,most 5 voltot kapnak tehát azokat sem hallani !
Tehát aki venne vf700 cu-t az nekem írjon ! Hangosnak nem hangos csak nem 0 db
-Zalman 360 -as ilyen hatékony ?
...
-
-
poffsoft
veterán
válasz george11 #11279 üzenetére
MOnnyále!
maj féltizkó befelyezem!Nyugottan keress meg, mer belever a düzni a kartelbe úgyis
Autójavítást, szervizelést vállalok Kecskeméten !!! érdeklődni priviben/telefonon :
Személyautó előkészítést george11-hez javításra vállalok!!! Továbbá festőt, mázolót és gumist is keresünk a teljeskörű elégedettségi élmény fokozására!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz george11 #11458 üzenetére
Hajjjh, dehogynem a múltkor is több torrentszerver bukott, mint ftp... bár a legveszélyeztettebb állatfaj az sms warez...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
DeltaPower
addikt
válasz george11 #11495 üzenetére
a fázósnak befűtenék
a hörcsögre minek a kés?
aggyá jó kis 3850-est, GTX nekem nem kőGrandeP: azt ugyan vizsgálhatják sztem az a kártevő-eltávolító inkább szaporítaná őket
tibibi: lecsapnám csak nemtom kicsalogatni a gépből"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest