Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Ezek a képek képzőművészeti alkotások. A többség jó esetben egy számítógép, de inkább egy mobil kijelzőjén nézi ezeket meg, ami nagyon lerontja a vizuális és/vagy emocionális élményt. Ezért van "hát ilyet én is tudok" érzése sok mobillal kattogtató embernek.
Egy németalföldi portré is pl egy Vermeer vagy Rembrandt kép élőben sokkolóan más mint egy 6,7 collos OLED kijelzőn.
Egyébként hogy ON is legyek az én szememnek az iPhone képek neutrálisabbak. A Samu képek melegebbek és ezért szerintem tonálisan csalnak. Az iPhone algoritmusa szerintem nehezen léphető meg vagy egyáltalán nem. Mondom, ezt úgy hogy szerintem mint telefon egy darab kaki (12-öm van)[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
veterán
Nem ellentmondás egyáltalán.
Ha nem arra koncentrálnának, hogy 6 inches játéktelefon vagy kamera legyen, akkor lehetne akár egy telefon is, aminek nem szükséges nehéznek és billegősnek lennie - és ha nem akar a CPU fűteni a játékok és 8K videózás alatt, máris jobban bírja az akksi is. De amúgy tudom, hogy hülye elvárásaim vannak - vagy vegyek alsó kategóriásat.
Anyaghasználatban pedig simán lehetne olyan, amire nem kell tok és nem egy tank. Nem érdekes, hogy tok nélkül már csak a marketing képeken látjuk a telefonjainkat? Hiába a titán keret, megy rá a tok úgyis.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest