- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Hány kártyát eladtunk?
pffff. Ma milliomos lennék ,2020 év végén meg csak úgy dobáltam vissza 14 napon belül elállással a rengeteg RTX 2070 Super /2080 kártyákat csak mert nem tetszett a színük ,márkájuk vagy csak finnyáskodtam ,nesze neked mostanra. 👊🏽
1660 Super típusokat meg 70k és 90k ért vettem a boltban ,[ Szerkesztve ]
-
Lorden
senior tag
Jó kérdés, aki beragadt ilyen 960/1050/ti stb kártyákkal, az ugyanúgy nem fog kiadni 140k-t ezért, akinek meg 570/1060 van, az meg kb minek váltson +15-20%-ért.
580 kezdőára volt 229usd, eltelt lassan 4 év, és még mindig ott tartunk, csak a fogyasztás csökken.
Nekem se tetszik a 4gb, erre a Radeon Super Resolution-re leszek kíváncsi, hogy mit is tud majd a gyakorlatban. -
koko52
nagyúr
150-200 között lesz. Bányára és játékra is jobb megoldást kapsz ennél a kártyánál.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Ermac
tag
MIt szóltok a RTX 3050es kezdő árcédulájára ? 249 dollárért 8gb vrammal.
Én személy szerint azt látom mire kikerül a való világba ez a cucc 500-600 is lesz..We are Many You are but One
-
kavalkád
aktív tag
-
Szabikaa20
őstag
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
koko52
nagyúr
3080ti volt 1600 euróért, de kivették a kosaramból.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Én 120-ért vettem 6x 5700xt-t és eladtam 400k-ért augusztusban, vettem helyettük 3080-at kintről 520/db-ért.
-
Grave_444
nagyúr
-
koko52
nagyúr
Üdv mindenkinek! Hogy ne szemeteljük tele a szakmai topikokat, itt sírjunk, dühöngjünk, küldjünk el másokat melegebb égtájakra az árak miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G2 - Ryzen 5 Pro 5650U 6-magos / 16GB /512GB SSD/HUN/TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10Gb
- BESZÁÍTÁS! HP OMEN 45L GT22-1004NG számítógép - Intel i9 13900K 32GB RAM 2TB SSD RTX4080 16GB GDDR6X
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest