Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz manchester85 #62819 üzenetére
Ez egy baromság. Nem elmúlik, átalakul. Vagy ha átalakul, akkor elmúlik?
Be is b*szna, hogy ha elmúlt volna a vonzalom köztünk.... annyiban igazad van, hogy a kezdeti lángolás már elmúlt, de spec. nálunk átvette egy sokkal erősebb kötődés és vonzalom. A mai napig odavagyok az asszony szemeiért, illatáért (emiatt nem kellene más nő leginkább, mert nagyon passzol a kémiánk, és ez baromi fontos), mosolyáért, fogaiért, és még sorolhatnám. A te teóriád szerint arra vagyunk ítélve, hogy mindenképp úgy végezzük, hogy ezek mind-mind elszállnak és marad egymásnak teljesen közömbös két ember, akik ha együtt maradnak, az a gyerekek és együtt felhalmozott anyagi javak miatt teszik?
Értem én hogy odaírtad az erősödést a kötődés miatt, de a vonzalom elmúlásával nem értek egyet (biztos soknál van így, de nem lehet ezt tényként kijelenteni, hisz akkor kivétel nélkül minden kapcsolatra igaznak kell,hogy legyen.Már írom is a házasság előtti megállapodást (Mondjuk a sors fintora, hogy lesz is ilyen, de ezt már megbeszéltük 1000-szer, nem magunk miatt,hanem a környezetünkben látott házasságok miatt írunk ilyet. Aztán jobb esetben nem kell majd elővenni).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #62819 üzenetére
Ja a Hófehérkéből szocializálódtam.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest