Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz sajog159 #178990 üzenetére
1. pontosan
2. az OS-ben frissülnek a használati határértékek. többnyire minimális természetesen... de pár százalékot lehet javítani az akksi elhasználódásán...én laptoppoknál is alkalmazom és ott fél-egy éves gépeknél néha látványos eredményeket produkál. 5-10%-ot is javított az akksin ami vissza is köszönt használatkor.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz California1 #179559 üzenetére
én is valami 8.4.x-el vettem, de sajnos abban benne van az u.n Hívásbug* ami már a 9.3.5-ben már nincs és talán az iOS6-ban még nincs. Ezért előre menekültem, de a 8.4.x-hez képest nem éreztem olyan visszalépésnek más területen sem a 9.3.5-öt...
* Híváskor a slide elhúzása után több mp telik el az összekapcsolódásig.
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
válasz daara #181089 üzenetére
én régen használtam már az Energiatakarék opciót, de nem éreztem különbséget, inkább hátrányt. Próbáld ki a Normál módot az Appok háttérben frissítését fullra kikapcsolva és teszteld úgy. Szerintem hasonló eredményt kapsz majd.
-
Wajk
addikt
válasz daara #181095 üzenetére
így van technikailag visszavesz a hardverből, de olyan érezhető az UI-n is, hogy nekem ne microlagoljon. Üzemidőben inkább akkor érezhető ha keményebb procihasználókat, pl játékokat nyúzol, akkor nem is melegszik annyira a teló. De ha böngészel, meg üzenetekere használod stb, akkor nem jön ki annyira. Nálam biztosan nem. (Persze 10.3.3-on)
(#181102) VoidXs: +1
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz bendikeee11 #181158 üzenetére
véleményem szerint pont annyival lesz gyorsabb a 11.3.x kikapcsolt "lassítással" mint a 10.3 "bakapcsolt" lassítással Én nem frissítenék... még.
-
Wajk
addikt
válasz B.Ricsike #182144 üzenetére
az iMessage valószínűeg aktív maradt és ha iMessage-t küld, akkor az a telefonszámodhoz kapcsolt iMessage-re megy. A teszt kedvéért kapcsold ki az iMessage-t a párod iPhone-ján és szerintem meg fog érkezni.
Én egyszer jártam úgy hogy kikapcsoltam az iMessage-t az iPhone-omon, de mivel az ID-mal be voltam lépve egy iPadra amin volt iMessage, oda érkeztek az üzenetek iPhone-os ismerősöktől
-
Wajk
addikt
válasz Sickboy25 #182178 üzenetére
1. Az Akkumulátor menüpont mit mutat?
2. Próbálj ki egy Gyári visszaállítást és szűz telefont használd egy kicsit, mert odabenn is ez lesz az első lépés. Így kiderül hogy hardveres-e vagy szoftveres a gond. Véleményem szerint utóbbi.[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz smallmer #184814 üzenetére
Pl ebbe bele is teheted, akkor nem felejted el
de azért már minden van, egy ilyesmire gondolhatsz...
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz hszilard666 #185887 üzenetére
csak az 5-ösben már nemigen van nosztalgia faktor, amit ő még ha jól értettem szeretne
-
Wajk
addikt
válasz buvartacsko #185967 üzenetére
az utolsó mondatot leszámítva, ha visszafogodtabban fogalmazva is, de egyet értek. Ha nem az SE, akkor egy 6S-t érdemes megcsípni. Sokat fejlődött a 6-hoz képest én ez utóbbit nem ajánlanám, ha fél évnél távolabbra tervez valaki. Sokmindent beletolt az Apple... Megéri a különbözet minden forintját.
-
Wajk
addikt
válasz b.kov #185980 üzenetére
jól látod, a 8-ban ütősebb az az A11, van vezetékmentes töltés (üveg hátlap), és a képfeldolgozásban is jobb eredményeket hoz. Másik oldal a nagyobb kijelző és a két kamera adta előnyök. Én aszerint döntenék, hogy a fotózás mennyire fontos neked, mert a két kamera több lehetőséget rejt. Ez a két modell közt nehéz pont egy kicsit dönteni, mert mind2-nek megvannak a maga előnyei.
Egyéni preferenciáidat kell átgondolni, meg természetesen kézbe venni is érdemes mert méretben is érezhető a különbség. Legfőképpen egy SE után.
-
Wajk
addikt
válasz b.kov #185983 üzenetére
akkor én a kompaktsága miatt tuti a 8-ast venném, a RAM kezeléssel nem lesz gondja a 8-asnak sem. Ez nem Android azért. Akkor gondolkoznék el a Pluson, ha a méret nem érdekel téged. Akkor az akksi (és a +1GB RAM) a 7P felé billenti a mérleget.
(#185982) Ádám16: azt írta előnyként, ezért nem emeltem ki, de igaz.
-
Wajk
addikt
esetleg be van kapcsolva a Wi-Fi-asszistens? Az ha lassúnak/gyengének érzi a WiFit, átkapcsol mobilnetre. A Beállítások/Mobilhálózat menüpontban keresd.... én nem szeretik, ha okoskodik, én kikapcsoltam
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
adva van egy 9.3.5-ös iPhone ahonnan költözni kellene egy új iPhone-ra, amin 11.4-es iOS van. Névjegyzék, SMS-ek, meg minden egyéb kellene hogy átkerüljön. Ha iTunes-szal készítek egy Backup-ot 9.3.5-ösről és ráteszem az új telóra akkor minden átkerül? Fél füllel hallottam, hogy a névjegyek/SMS-eket nem vagy nemtom átviszi e.
Nekem az kellene, hogy úgy folytassa az új készüléken mintha mise történt volna... Erre az iTunes jó-e?
-
Wajk
addikt
válasz thomson7575 #188868 üzenetére
hát nálam az akksi pont elég fontos, utálok töltögetni
láttam egy videót az iOS12 vs iOS10-ről és sebességben jobb is a 12 többnyire de akksiban mintha jóval elmaradna... pedig jó lenne már frissíteni. Bizsereg az ujjam...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Atikusz #190625 üzenetére
köszi az infót. Én még maradok egy kicsit 10.3.3-on, de a feleségem 5S-ét frissítettem, azon 11.4 volt, majd nyomkodom, bár sok ellenállhatatlan fícsörrel még nem találkoztam
tudom az akksinak be kell állni, remélem pozitív visszajelzések jönnek majd erről is, a csoportosított értesítések jól jönnének
-
-
Wajk
addikt
válasz Kicsikatona7 #191000 üzenetére
sebesség érezhetően javult/másabb, de nem egetrengetően. Az akksi időben pedig érezhető a visszalépés. 11-ről érdemes, 10-ről én még lehet várnék a helyedben hacsaknem valamelyik új fícsör nélkülözhetetlen számodra.
Ez ami engem aggaszt az iOS12-t illetően, és több összehasonlító videóban megfigyelhető:
-
Wajk
addikt
válasz FollowTheORI #191031 üzenetére
11-eshez képest igen, de a 10-eshez képest mégsem értem az "indokot", hogy jobban igényli az akkut.
-
Wajk
addikt
válasz superecneB #192356 üzenetére
ezért is maradt nálam még az iOS10
-
Wajk
addikt
válasz cintula187 #192362 üzenetére
néz utána, olyan lehetőség van, hogy az adott AppleID-val egy olyan telefonra lépsz be amin van mondjuk iOS10, letöltöd az vagy elkezded letölteni azokat az appokat amiket szeretnél.
Utána újra belépsz az i4-eden az AppStore-ban, akkor ott látod, hogy az adott App-ot már instaláltad, rányomsz az Installra amikor szól, hogy új iOS kellene, de ha van olyan verziója az adott Appnak ami fut az adott iOS-en akkor azt felajánlja és felinstallálhatod.
bocs, csak futtában írom, de a lényege ez. bővebben még kereshetsz, utána olvashatsz
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest