Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz pirintgabor #21018 üzenetére
Sehol, jailbreak kell hozzá. Használj pendrive-ot.
szerk:
pirintgabor!
Nem volt egyértelmű?
21024!
Hát ahogy a pendrive-okat használni szokás. Az iPhone nem arra való.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz pirintgabor #21025 üzenetére
Szerintem akkor láss neki az iOS rendszer megismerésének. Pl. kezdd el az iTunes letöltésével, és a google-lel, mert úgy érzem, fejest ugrottál a mélyvízbe.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Mindenkitol elnézést, hogy megzavarom itt az esti humorizálást, de csak engem zavar a safari görgetés? Most épp az opera miniből írok, és öröm nézni a kinetikus görgetést a weblapoknál. Nagyon hiányolom ezt a safariból...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz icecave #21302 üzenetére
"majd a hibákba is beleütközöl hamar ne félj"
Ismerem a hibáit, nem azért írtam. Egyszerűen egy olyan feature-t akartam megemlíteni, amit nagyon hiányolok a safariból, a teljes kijelzős böngészéssel egyetemben. Egyébként meg 1/10 adatforgalomért cserébe elnézhetők az opera hibái.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Kashim #21415 üzenetére
Mint az, hogy Garfield az avatarom. 2 numerikus karakter van benne, egy 6-os és egy 0.
A 6. és a 11. helyen. A többi betű. Összesen egyébkét 12 karakterből áll, amit nézek, és "Sorozatszám" szó van előtte.
8 gigás iPhone 4.
Egyébként a supportot is lecsekkoltam már az Apple oldalán.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Lehet, hogy télleg klón. Hiába markolászom, meg se mozdul a térerőcsík, stabilan maximumom van. Kezdek aggódni.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Jah, kicserélik a 3G üvegét 17-18k-ért, (1 éve mikor érdeklődtem, ennyi volt) ami egy használt készülék piaci értékének az 50%-át teszi ki. Demotiváló.
De pl. iPhone 4-nél is ezek a 35-40k-s árak brutálisak. A T-mobile-nál múltkor megkérdeztem Rolcsibácsinak, mi a garancián kívüli "szervizelés" díja. Ez az összeg 58 000ft. Mondjuk ez is elég durván hangzik, de lássuk csak, mit is foglal magában:
bármikor igénybe veheted, lejárt hűséggel, lejárt garanciával, egy kilapult iPhone-nal is
kapsz egy vadi új telót, (jó, refurb, de az semmit nem számít) aminek újraindul a garanciája
Úgyhogy én tuti a legolcsóbbat választanám. Nem hivatalos szerviznek egy ilyen aggastyán mobilért ennyit kiadni...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Hát az nagyon jó ár, sőt, olcsóbb, mint az i-doki. Nekem tavaly egy buborék miatt vetődött fel az üvegcsere, akkor az i-doki 10-12k volt, és emlékszem, hogy az appsolute-nál egy 20k-hoz közelítő összeget ajánlottak. Végül szerencsére maga az Apple cserélte ki ingyen.
Rolcsibácsi!
Wazz, hagyjad már ezt a marhaságot! ÜFSZ-nél semmit nem tudnak erről. Mondták ezt az 58000-et neked? Tudtak egyáltalán ennek a létezéséről? Én se tudtam meg semmit telefonon keresztül, aztán bementem Debrecenben a fő T-be, ahol van szervizes részleg is, elmondták, mi a menete, logikus volt, világos volt, pont. Olyan nincs, hogy egy telefonra a forgalmazó nem nyújt szervizelést. Ha garanciális ingyen cserélik, ha nem, akkor meg pénzért. Ilyen egyszerű a dolog. Senki nincs, aki elintézze neked itthon? Elintézzem neked?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz BossBoss #21631 üzenetére
Gratula hozzá! Örülök, hogy a mártírszerepem hasznossá vált a jövő társadalmának.
Egyébként nagyon csalóka a "bibi", természetes fényben ugyanis szinte csak egy karcnak látszik. A szobámban spotlámpák vannak, és vissza is veri a fényt, ezért tűnt a lakásban nagyobbnak. Szóval lehet, hogy sokan eszre se vették volna, bar a "serules" elvitathatatlan, es elfogadhatatlan, ha abbol indulunk ki, hogy en a dobozbol kiveve, a kezemen kivul semmilyen targgyal nem erintkeztetve fedeztem fel. Szerencsere egyaltalan nem zavaro.
Gondolom, az elso dolog amit eszrevettel, hogy latod az apro betuket is.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz whitezo88 #21697 üzenetére
Az internetet.
"iMessage tulképpen miért akkora jóság?"
Ingyen küldhetsz képet, szöveget, videót iOS eszközökre, gyári üzenetküldő programon keresztül. Nyilván attól is függ a haszna, hogy hány iOS 5 használó van az ismeretségedben. Szerintem azért ez elég jó dolog.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Lasi31 #22215 üzenetére
Szia!
Nyilván jobb a 4s, de a 4 is brutál gyors és remek teló.
Először kicsit fura, (omnia 7) de a kényelmes használat, (egykezes használat, átéred a kijelzőt) átláthatóság, feature-ök, appstore gyorsan feledtetik a kisebb kijelző hátrányát. A hihetetlenül nagy felbontásból adódóan meg a kisebb betűk is jobban olvashatók.
Ha elejted, akkor szerencse kérdése az egész, hisz szilánkosra is törhet, nagyban függ attól, hogy milyen szögben esik, és mire, de alapvetően szerintem jól ellenáll a karcoknak, zsebbe hordva, elkülönítve más tárgyaktól nem karcolódik.
Kézbe véve teljesen más érzés lesz, mint a galaxy s.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Na, regisztráltam a smartbankba, de már iszonyúan megbántam. Most minden bejelentkezéskor kapok sms-ben egy azonosítót, k*rva idegesítő! Nem csak iPhone-ról de gépről is. Mit b*sztam el? Valaki segítsen, mert minden belépéskor jön az üzenet, akárhonnan lépek be, és már kezdek kiakadni. Azonosító, jelszó, számlaszám, ennyit akarok belépéskor beírni, mint eddig...
Thx!
i6 Silver
-
manchester85
veterán
DanielK!
Mondd már meg lécci, hogy hogyan is lehet kikapcsolni belépéskor az sms azonosító szám kérést, ugyanis most jövök az OTP-ből, és szerintük nem lehet.
Közölték, hogy ez az sms kódos küldözgetős faszság nem kapcsolható ki. Úgyhogy megkérdezném, hogy Te hogyan használod sms kód nélkül, ugyanis állítólag aki regisztrált rá, az szépen be is sz*pta, és minden belépés előtt be kell írnia egy sms kódot. Állítólag vmi törvény írja elő a visszaélések miatt. Eddig csak utalásoknál volt így, az oké is, de ez így használhatatlan.
Egyedül az tudja használni, akinek semmilyen módosítása nem volt a bankjánál, pl. új szám ilyesmi, és nem is a smartbankot használja, illetve sose használta, hanem mondjuk simán az otp honlapot vagy a mobilos felületet. Hát ez hatalmas cumi, b*sszák meg! Így számomra ez használhatatlan, és kizárólag átutalásokhoz fogom használni.
Solar_Wind!
Azért, mert van egy azonosító, egy jelszó egy számlaszám, ami nem épp 1-2 karakter. És ugye ha telefonról használom, akkor semmi kedvem átmenni az sms-ek közé, megjegyezni a számot, visszamenni, beírni. Mi értelme? Oké, átutalásoknál rendben a dolog, de csak rá akarok pillantani az egyenlegemre vagy a múltbeli egy-két átutalásra, és akkor bűvészkedjek itt random generált karakterekkel? Ez így egy oltári nagy faszság, de akkor majd nem használom, ilyen egyszerű a dolog... (Az átutalásokról úgyis megvannak az sms-ek, ez a szar OTP meg amúgy is csak 3 hónapig könyveli a számlatörténetet.)
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #22567 üzenetére
Ha a módosításra megyek, akkor ezeket dobja fel:
Módosítandó megerősítési hely: bejelentkezéskor/aktív tranzakciókor
Megerősítést kér: igen: (ez nem is változtatható)
Egy szarkupac az egész. Nekem az állapotom: "Megerősítés bejelentkezéskor Igen", ami nem módosítható, vagy én nem jöttem rá, hogyan.
Ezek szerint neked még volt rá lehetőséged, csak ezt tudom elképzelni. A csaj benn nekem azt mondta, hogy ez mostanában lépett érvénybe, lehet, hogy előtte még sms kód nélkül is működött.
Ezekért az sms-ekért is kell fizetni, nem tudod véletlenül? Vagy csak amik tranzakciókról szólnak? Mert akkor nekem már vagy 50 sms-em tuti elment.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #22976 üzenetére
Azért ha egy készüléken le van tiltva a mobilnet, az drasztikusan megváltoztatja a készülék működését. Pl. ha vmelyik progi beakad, vagy az állna az akksigondok hátterében, valószínűleg pont az okozna ezt, hogy folyamatosan kommunikál valamivel. Mobilnet letiltással ez a gond gyakorlatilag 100%-ig orvosolható. Arról nem is beszélve, hogy wifin alapból hosszabb az üzemidő. Szóval nem számítasz bele a statisztikákba.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #22987 üzenetére
Nem tudom, milyenek a telefonos szokásaid. Feltöltőkártyás vagy? A számlás 20 szerintem jó választás, ha keveset beszélsz, mert nagyon jó a percdíj, és még neted is van 2500-ért.
Asszem 9,6 kbit, ami a használhatatlan kategóriába tartozik, de ha feltöltőkártyás vagy, akkor 100MB után megszűnik a szolgáltatás, csak előfizetőknél van korlátozás.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
iOS 5.0, iPhone 4-en egyszerűen képtelen vagyok beletekerni videókba (azt a kis gombot egyszerűen nem tudom megragadni, vagyis csak minden 3. próbálkozásra sikerül kb). Ismert bug, vagy csak én vagyok béna? Korábbi iOS-en 3G-n ment még anno a dolog.
Egy másik videónál meg simán megy, na mind1, érdekes.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #23031 üzenetére
Nem, youtube, itunes trailer-ek, ilyesmi. Teljesen random jelleggel hol sikerül, hol nem, pedig nem érzem, hogy egyik esetben ügyetlenebbül csinálnám, mint máskor.
Máyköl!
+1, nálam is előjött már a notibar, na mind1.
Ragar95!
De mondom, ha vitamaxos vagy, akkor még a 9,6 kbit sincs, 100MB után lekapcsol a szolgáltatás. Hát te tod, de a vodánál biztos nem 20ft a percdíjad.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz FefeeX #23079 üzenetére
Nem szeretném újrakezdeni a pár héttel korábbi vitánkat, de pár dolgot továbbra is elég szélsőségesen írsz le.
"Szóval nem létszükséglet ez, hanem kényelmesebb. Ergo luxus."
Nem tudok valamit luxusnak nevezni, ami napi 30-60ft-ba kerül,(utóbbival már elég bőségesen lehet netezni.) és egy olyan készülék kiegészítő szolgáltatása, ami 200 ezer forint, amennyiért mellesleg már autót lehet venni.
"Hadd tudja már mindenki maga eldönteni, mire van, és mire nincs szüksége... "
Persze, mindenki döntse el maga. Lehet minimálbérből is armani öltönyben és replay farmerben járni, meg lehet úgy is Maseratit venni, hogy nem tankolunk bele, mert én franciaágynak szánom, és ne döntse el senki helyettem, hogy én akarom-e vezetni vagy sem.
Csak tudod, vannak bizonyos társadalmi normák az életben. Az, hogy kinek legyen iPhone-ja és kinek ne, azt valóban "nincs jogunk eldönteni", mert nem illik mások pénztárcájában turkálni. Pedig már itt is lehetne feltételeket szabni.
(Mikor a a full lóvés nagybátyáméknak mutogatom az iPhone-omat, és közben látom, hogy full gagyi telefonja van, eszembe jut, hogy ú basszus, nekem vajon szükségem van-e egy ilyen telefonra, de úgy vagyok vele, hogy valamilyen szinten ez a hobbim is, de mindig szarul érzem magam, hogy jól kereső emberek sokallják az árát, én meg nem dolgozó/nem kereső, eltartott egyetemistaként vásárolok ilyen "luxustermékeket".)
De tekintsünk el ettől, ugyanis ha valaki erre vágyik, anyagi helyzetétől függetlenül joga van ahhoz, hogy olyat vegyen, amire vágyik. Csak akkor használja is teljes értékűen.
Valahogy ez a 3 információ nem áll egymással köszönőviszonyban:
1. van egy brutálisan drága luxustelefonom.
2. a brutálisan drága luxustermék ízig-vérig internetért kiált (ezt nem csak én gondolom így, nem véletlenül adják a világ szinte minden tájékán alapértelmezetten netcsomagokkal)
3. valakinek nincs szüksége erre a szolgáltatásra, miközben a teljes telefon működése gyakorlatilag erre épül (ios 4-ig gyárilag ki se lehetett kapcsolni az adatforgalmat). A napi 60ft-ot nevetséges luxusnak tekinteni, már csak azért is, mert azon túl, hogy a készülék legalapvetőbb funkcióihoz jelent beugrót, ezenkívül még spórolni is lehet rajta, hisz számos alkalmazással ingyen küldhetünk szöveges, multimédiás üzenetet. (Legyen ez e-mail, vagy IM program) (Ha havi 2-3 sms árát kiváltod e-maillel, fb üzenettel vagy más üzenetküldő programmal, már visszajött az ára.)
Ez nagyon szép, hogy senkinek nincs joga eldönteni, hogy kinek mire van szüksége, csakhogy józan ész is létezik a földön. Ferrarival is jogod van azt mondani, hogy nem akarsz fizetni a parkolásért, mert neked ez egy kényelmi funkció, ami luxus, és helyette otthon hagyod a kocsidat, vagy leparkolsz a város szélén és onnan elsétálsz. Hétfőtől-péntekig netezhetsz egy tábla csoki árából, amivel még egyéb költségeket is megspórolhatsz. Nonszensz, továbbra is ez az egész, nem pedig magánügy.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #23112 üzenetére
"Azért nehogy már azt mondd, hogy az iPhone-t nem lehet net nélkül használni..."
De, pontosan ezt mondom. Wifin te is használod, nem? Na, akkor van egy mobilod, ami nem mobilis.
"de enélkül is lehet telefonálni és sms-ezni, ami a telfon 2 alapfunkciója"
És amire már egy 5 ezres mobillal is lehetőséged van. De a többi feature is benne van már szinte az összes 30k körüli telefonban. Aki meg azzal érvel, hogy munkaidőben is netközelben van, meg utána is, az minek videózik a telefonján?
"Ne mond már nekem, hogy itt mindenki olyan fontos üzletember, hogy létszükség legyen neki a mobilnet, mert "az szükséges a telefon alapfunkcióihoz..."
Az ismerőseimnek szinte nem küldök sms-t/mms-t, mert szinte minden platformra van IM program, vagy ha nincs, facebook-on írok másoknak és ők is ott küldenek nekem üzenetet. Van, akit viberen hívok. Nem napi 60ft-ot spórolok ezzel, hanem jóval többet. Tehát a mobilnet számomra pénzt takarít meg, és még információforrás és szórakozás is. El se tudnám képzelni, hogy net nélkül használjam a telefonom.
Ja vagy értem, számodra ez nem jelentene előnyt, mert nem is küldesz üzeneteket, nem is hívsz senkit, így a mobilnet pénzspóroló funkciói se érdekelnek. Sőt, fel se töltöd, mert áramot eszik: leteszed egy asztalra, körberakod gyertyákkal, és meditálsz.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
+ Általános Forgalmi Adó! Ez nagy valószínűséggel kb. 8%, de egyes államokban akár 0% is lehet, csak akkor egy olyan címre kell rendelni, vagy ott lévő store-ban megvenni. Szóval 800$ körül lesz az inkább.
0,0975x750 és adj még hozzá 750-et. Ennyibe fog kerülni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Szerintem nem éri meg. 190k-ra jön ki, dominósan meg 220 ezer. Két év hűséggel meg 175 ezer.
Mellesleg, ha szerzel egy diákigazolványt, és kötsz mellé egy like díjcsomagot (1500ft) akkor a 2 év előfizetéssel együtt megvagy 210 ezerből (175+36) és vedd hozzá, hogy 2 évnyi szolgáltatást is kapsz mellé. Persze akár dominósan is használhatod, ha ennyire nem akarsz számlákat, a like-ot meg kihajítod, vagy odaadod valakinek. Ha nem kell mindenáron független telefon, egyszerűen nem éri meg, én úgy gondolom. A gariztatásról már nem is beszélve. Persze, ha 170 lenne a dollár, nem 230, akkor nyilván másképp lenne.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #23516 üzenetére
Milyen összes szolgáltató? Csak a T-mobile-ról volt szó, meg az amerikai független árakról. Lecsekkoltam most Ombi5-nek, hogy mennyi 2 év hűséggel a 4S 32GB. Két kattintással meg is volt.
Amúgy meg releváns is nekem a téma, mert 2 hete vettem az i4-et, és akkor is pont azon morfondíroztam, hogy ha 2 év előfizetéssel (mondjuk like-kal, ami 1500ft) megveszed akár az i4-et, i4st, akkor olcsóbbra jön ki a 24 hónap havidíjával együtt, mintha dominóban vennéd. Tehát ha egyáltalán nem is használod, még akkor is megéri. Én meg még beszélek is vele havi 3000-4000 percet. Ez meg azért nem egy lényegtelen dolog.
Amúgy igen, naponta csekkolom. (Na jó, nem, de azért figyelemmel követem őket, ami meg is látszik a havi számláimon.)
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Mert az amerikai iPhone-ok itthon (sőt, egész Európában) nem garanciálisak. Ahogy a miénk se ott. Csak amíg előbbi gyakorlatban is igaz, utóbbi egyáltalán nem. (Tehát besétálsz az USA-ban egy Apple Store-ba, és a Genius Barban simán megjavítják, akár ott pár perc alatt a T-s vagy vodás telefonod, garanciálisan) Más kérdés, hogy nem jársz jól, mert ugyanazt a telefont kapod vissza, és nem indul újra a garanciád. (Ezt én személy tapasztalat alapján írom, viszont én azért jártam jól, mert már a garanciám is lejárt, de jófejségből eltekintettek ettől a kis tényezőtől. )
Viszont az amerikait itthon biztos, hogy nem tudod gariztatni.
Vadászcsiga!
Pedig semmi ördöngősséget nem tudok. T-nél csak a like díjcsomagot szoktam itt ajánlgatni, de ez is egyéni szokás/preferencia függvénye. Kb. 3 emberrel beszélek a legtöbbet, és mindhárom T-s. És jé, a like-ban pont arra van lehetőségem, hogy 6000 percet beszéljek 3 T-ssel. Eddig családbarát kedvezményt fizettem (2000ft) barátnő miatt, és ikon 200 volt mellé, de a 2 jó haver miatt rendre kicsúsztam a 200 percből, és alapból is 7k-ról indult a számlám. Most 1500-ba ez mind benne van, ráadásul 10-20ft-tal olcsóbb a percdíj, egyedül az 1 giga net nincs, de mivel a mobilnetet főleg az egyetem-lakhely között használom, így fel se tűnik, hogy lassítva van a netem, mert amúgy is csak GPRS szokott lenni a cigányfalvákon át, ahol vágtatok a volánnal heti 3 nap.
Ombi5
Mert az Apple így döntött, azért.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz alibaba78 #23529 üzenetére
Igen, ez egy több éves feature, de azért örülök, hogy tetszik.
hemaka!
Egyébként én speciel jobban örülnék, ha úgy működne, mint az sms törlésnél. Így ugyanis azért minden egyes hívásnál rá kell bökni a behajtani tilos ikonra, aztán a törlésre. Ha viszont egyenként kipipálná, majd egyszerre törlés, az jóval gyorsabb lenne.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz FefeeX #23576 üzenetére
Nem igazán értem, miről beszélsz. Sajnos épp úton vagyok, így most nincs időm hosszabb lélegzetvételű üzenetekre. Szerintem világosan leírtam a garanciális helyzetet, rajtad kívül kb. mndenki érti is, de azért várom a válaszod, hogy miben látod ellentmondásosnak a hsz-emet.
i6 Silver
-
-
manchester85
veterán
És nem csak a szolgáltató, hanem az APR-ek is. Nem javítanak, mert semmilyen kompetenciájuk nincs hozzá. Ez a Genius Bar hatásköre, ami Retail Store-okon belül található meg. Ez nálunk egyáltalán nincs. Hogy az APR-ek segítenek-e a kipostázásban, azt nem tudom, de garanciális és nem garanciális szervizelést se vállalhatnak. De mivel kiemelték, hogy csak az union belül van szervizelés, így kötve hiszem, hogy önként és dalolva küldözgetik az óceántúlról vásárolt telefonokat. Ha nem tudsz újat mondani, részemről befejeztem, az önkényes személyeskedésedre, tények nélkül, eddig se voltam vevő...
Szerk:
Vajon az APR-ek miért hangoztatják, hogy csak az unioban vett telo garis nalunk? Érdekelné egy földi halandót, hogy hogyan oldják meg? Kikuldik, vagy itt cserélik? Logikus, ja...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Előre és utólag is elnézést mindenkitől, aki unja már ezt a témát, így őket arra kérném, ugorják át ezt a hozzászólást, de FefeeX minősíthetetlen személyeskedése és "hitelrontása" mellett már nem tudok elmenni, azt pedig külön nem szeretem, ha valaki ok nélkül próbál hülyének nézni.
Először is, ajánlom figyelmedbe a következő szifon.com cikket: Apple 2011. Feb. 14-ével megszüntette az iPhone-okra érvényes világgaranciát,
Ha ez nem lenne elég, íme a másik APR, ahol erre lehetőség van: Sajnos nem. Szervizünk csak az EU-n belül illetve a Schengen-i övezeten belül értékesített készülékekkel tud garanciális ügyintézés keretében foglalkozni.
Az, hogy az Appleblogon ki milyet hsz-t írt valamilyen inkompetens ügyintéző szavai alapján, az engem nem érdekel. Mint írtam, az Apple termékek tényleges szervizelésével, tehát szerelésével a Magyarországon nem létező Genius Bar foglalkozik, sem a szolgáltatók sem az APR-ek nem nyúlhatnak a készülékekhez.
Minden Magyarországon működő hivatalos Apple szerviz cseréli az elromlott készülékeket, legyen az iPad, iPhone, iTouch, akármi. Javításról, hardveres buhárálásról szó sincsen, azzal a nemhivatalos szervizek (i-doki, appsolute) foglalkoznak, viszont nekik meg semmi közük, semmilyen kapcsolatuk az Apple-lel.
Az, hogy továbbra sem hiszed el, hogy a szolgáltatók nem nyúlhatnak a készülékekhez, legyen a te problémád, majd egyszer besétálsz, és megkérdezel valakit, és talán fel is világosodsz egyszer.
A minősíthetetlen személyeskedésedet, amit itt írtál, válaszra se méltatnám, ugyanis eddig ebben a témában, kettőnk közül csak én írtam tényeket.
Nyugodtan tegye fel a kezét, akinek valaha javította valamelyik hazai szolgáltató az iPhone-ját, nekiadom az enyémet.Ha továbbra is csak mocskolódni tudsz, nem fogok válaszolni a hozzászólásodra. Ha viszont alá tudod támasztani, amit írsz,akkor természetesen el fogom, ismerni, ha tévedtem.
Mindenkitől elnézést, akit ez nem érdekelt.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Cybertrone #23675 üzenetére
Asszem, ha m.youtube.com-ról nézed, akkor jó, de nem vagyok biztos benne.
i6 Silver
Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest