Hirdetés
Aktív témák
-
DanielK
addikt
Hát gyrekek én majdnem összef**tam magam. Reggel gondoltam (miután már nem tudtam aludni, vajon miért?! ) aktiválom a készüléket és frissítem is. Frissítés közben 1603 error és nem fejezi be, csak a harapott alma jelet látom. F*sz* már féltéglásítom is?! Aztán olvasom egy fórumon, hogy a Home+Power gomb egy recoveryt hoz elő. És igen, azt!!! Ezután alaplapi usb-re csatlakozva ment a frissítés! Huhh...
Nagyjából fél órája nyomkodom és már nagyon érzem, hogy megfertőzött az Apple érzés"! Ez telefon! És működik és villámgyors és VAN felhasználói élménye! Besz*rás!
Bocs, mindenkitől, de lenyűgöz a telefon. JB biztos nem teszem fel, mert nekem ilyen állapotban kell. Most 4.3.5 van rajta. És még alig próbáltam ki valamit rajta. Ja és ez alapján simán lehozta gmailből a kontaktokat és naptárat és persze a maileket!Tok van rajta (Maclove Sunrise grey - ez volt vodáéknál), már csak a fólián gondolkodom. Szerintetek kell rá???? Köszi előre is!
R2D20208: Hát, elsőre ne JB-z. Mert lehet, hogy nem is kell majd. Olyan, hú nem tudom. Imádni fogod!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest