Hirdetés

2019. november 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) zsoltii


zsoltii
(csendes tag)

Arra lennék kiváncsi, hogy milyen directx kompatibilis, teljesítményre melyik ismertebb monitorvezérlőnek felelmek.

Előre is köszi.

Zsolti

(#2) turho


turho
(őstag)

Üdv. Nem akarlak dezinformálni, bár nem tudom pontosan mi a gáz az intel grafikus maggal, de az Intel elismert valami megjelenítési problémát, játékra igen korlátozottan alkalmas, nem olyan jó megoldás mint bármi más integrált vga.
Szóval hardveresen sem tökéletes a dolog. Valaki cáfoljon meg. :)

(#3) Turmoil válasza turho (#2) üzenetére


Turmoil
(senior tag)

Nem tudlak megcáfolni.
Kocsmai nyelvjárásban pont megfelelő kifejezés rá az UltraGagyi. Teljesítményben jóval elmaradt az nForce2 IGP mögött (akár 30-50%-kal is, ha jól emlékszem)
A megjelenítési probléma is valós, szintén több cikk foglalkozott vele, sajna részleteket jelenleg nem tudok elővarázsolni.

Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..

(#4) bazs


bazs
(aktív tag)

Integrált cuccot úgyis csak 2D-ben szabad használni, sima PC-hez nincs komoly integrált vid. kártya

Pont most fogyott el...

(#5) biker válasza bazs (#4) üzenetére


biker
(nagyúr)

hmm..
nforce2???
gagyi??? :D

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Csomagoló gép szerviz | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.csomagologepalkatresz.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#6) turho


turho
(őstag)

Nem is igen lehetne megoldani, hiszen örökölné a jelenlegi jobb vga-k minden jó tulajdonságán kívűl a rosszakat is /bazi nagy, + 4 réteg nyák, vastag vezetősávok a tápcsati kiváltásárs :)/ az integrált GeforceFX-től még az alaplap se férne be a házba. Bármilyen integrált cucc jókora kompromisszum. Int. hangkártya, int. modem, stb.
De azért jól mutatna egy b@szott büdös nagy kitüremkedés vga-állat a mobo közepén, 120-as csavarral kéne felfogatni a ''tepsire''. Meg egy Audigy meg egy modempanel. :DDD

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.