Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
Sziasztok.
Nekem most 18x200-on megy a CPU. Mi ez a cpu fáradásos hülyeség?? A ramomnak (hyperx 2000)1,65V a gyárilag megadott fesz. ennyit is kap.. ez most rossz???
Aki másnak retyvetyutyu...
-
haky
senior tag
válasz dangerzone #2304 üzenetére
Nekem most ilyen van vagyis az "A" változata.. hibátlan
-
haky
senior tag
válasz dangerzone #2306 üzenetére
Nem tudom mi mennyire tuning. Most minden fesz alapon van (kivéve a CPU 1,218V, Ram: 1,65V (gyári)), az alaplap dolgain nem emeltem semmi feszt (normal-ra állítottam). Így most a CPU-t 3,6Ghz-en a ramokat 2000Mhz-en hajtja. 200x18
-
haky
senior tag
De most mi van ezzel az i5 750 1,65V-os ram üggyel???
-
haky
senior tag
Még el is mosogat és rendet tesz.
-
haky
senior tag
Tapasztalat:
Ha a CPU beállításoknál mindent "enable"-re állítasz és nem hagyod "auto"-n akkor menni fog, viszont nem nagyon szereti mert nekem pl jelen esetben: 24x200-ra akarja kapcsolni ami: 4,8Ghz. És 1,26V-n elhasalna, úgyhogy én ezt kikapcsoltam, de működne (próbáltam). Úgyhogy a turbo-t "disable" a többit meg "enable" így legalább az intel speedtstep is működik. (nem mind1, h alapon 3,6-on megy vagy 1,8Ghz-en.
-
haky
senior tag
Egy kis teszt:
everest 5.30.1900:
mem olvasás: 20 223 MB/mp
mem írás: 17 694 MB/mp
mem másolás: 22 157 MB/mp
mem késleltetés: 39,5 ns
beállítások:
CPU: 3.6Ghz 18x200 1,26xxV (intel speedstep on, turbo off)
RAM: 2000Mhz 9-9-9-27 (1,65V) teljesen gyári értékeken, fesz is gyáriAki másnak retyvetyutyu...
-
haky
senior tag
válasz Celithrandi #2404 üzenetére
Nekem alapon 29-30 fok 3,6Ghz-en a 750-es. Terhelve max 60-65 fok ha nagyon sokáig terhelve van akkor súrolja alulról a 70-et és akkor kb.1500rpm-et fordul a venti.
-
haky
senior tag
válasz Celithrandi #2421 üzenetére
Milyen hűtőd van? Mennyin jár a CPU???
-
haky
senior tag
válasz Celithrandi #2423 üzenetére
Ha giga lapod van akkor minden fesz értéket állítsd "normal"-ra. Legalábbis azokat amiket nem Te állítottál be manuálisan (pl: memória). Nekem 1,268xx-ra van állítva, de 3,6-on megy,
Megoldás 2: fektess be egy másik hűtőre.
[ Szerkesztve ]
-
haky
senior tag
válasz Celithrandi #2429 üzenetére
Milyen hűtőt szeretnél??? Lehet tudok segíteni.
-
haky
senior tag
Kicsit hülyeséget mondtatok a múltkor:
Szerintetek az P55-UD3R és a P55A-UD3R csak USB 3.0-ban és SATA 3-ban tér el. A nagy francokat nem kell hozzá ész csak nézzetek képeket róla. A P55A-nak a CPU környékén sokkal több alkatrésze van, mint az UD4-nek.
üdv
-
haky
senior tag
válasz dangerzone #2714 üzenetére
P55A-UD3R 12 fázis. A PH-n volt egy összesítő cikk ott is ezt ajánlották, h ennél jobb nem kell s1156.
-
haky
senior tag
Most átállítottam 166x20-ra 1,25xxV-on. De a Turbo-t bekapcsolva hagytam így. 1 vagy 2 magnál majd 4Ghz. 3-4 magnál pedig 21x-ót használ. Minden energia gazdálkodás be van kapcsolva úgyhogy vissza is veszi rendesen. Ergo ha nem hajtom nem zabál. Nem gondoltam volna, h a Turbo mode-ot ennyire jól ki lehet használni.
-
haky
senior tag
Nem forrófejű. Ilyen. Nekem Freezer extreme rev 2-vel ami köztudott 2x akkor mint a TX3 (ez előtt TX3-volt nekem), Teljes terhelésnél (prime95 64bit) fel tud menni 70 fok fölé 10 perc után úgy, hogy csak 20 fok van a szobában. Jah és mindezt 3,5Ghz-en.
-
haky
senior tag
Vagy-ot akartam írni. A BIOS-ban valaki írja már le az összes fesz szintet - Gigásokra vagyok elsősorban kíváncsi - mennyire állít. Ha auto-n hagyom akkor honnan tudom, h a lap mennyit ad? Itt nem a CPU vagy RAM fesz-re gondolok...azt alapból nem hagyom AUTO-n.
-
haky
senior tag
Várom)... 2,8-on alapon 29-30fok terhelve 30 perc után max 50-53 fok. 3.8-on alapon 35-40fok terhelve 62-70 fok szinte 10 mp után. Fél óra alatt lehet elérné a 80 fokot. De engem már a 70 is zavar. ezért 3,5 -ön járatom +turbo mode ON így ha csak 1 v 2 mag megy akkor kapcsol fel 4Ghz-re. A hőfok így 60 körül marad terhelve. Jah és zárt a ház, szellőztetése minimumon jár nehogy hangos legyen.
[ Szerkesztve ]
-
haky
senior tag
Ahogy tudok írni úgy írok. Ha felém fordul a főnököm akkor egyből klikk az elküldésre. Otthon nincs időm PH-zni (tanulok). Ezért küldöm így. De ha nem vennéd észre 2 külön hozzászólásra válaszoltam. De mind1, ha Neked ez élmény, h szólsz akkor
[ Szerkesztve ]
-
-
haky
senior tag
-
haky
senior tag
Gondolkodj így: beletettem az i5-750 mellé 2db 2gb-s 2000-s HyperX-et majd BIOS--> tuning-->200x18 és ennyi. CPU: 1,275V-on ramok gyári feszen 1,65V. hibátlan, és így van memória sebesség rendesen. a 8xx i7 mellé is tehetsz ilyet nekem. 5ezerrel került csak többe ez a ram páros mint az 1600-as hyperx
[ Szerkesztve ]
-
haky
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest