Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Keresgettem a fórumon, találtam is hozzászólásokat, de valahogy (ez lehet, hogy a hozzáértésem miatt) nem sikerült összeraknom a képet.
Szeretném kicserélni a T61-emben (6460) a DVD romot egy vincseszterre. Azt értem, hogy vennem kell egy keretet meg egy HDD-t.
Tudna segíteni valaki, aki már tett a T61-ébe egy HDD-t a DVD helyére, hogy milyen keretet vegyek és milyen HDD megy bele? (Akár privviben, vagy itt, ha kérhetek linket is, mert meg is rendelem).Azt láttam, hogy elég lapos keret kell és abba csak kisebb vincseszterek mennek bele. Mekkora a maximum méret az olyanokból?
Köszönöm a segítséget előre is!
András
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
becenevem
aktív tag
válasz Psychonaut #27493 üzenetére
Jéééézus... de hülye vagyok
Látszik, hogy ha az ember másnaposan akar gondolkodni, akkor az nem mindig olyan egyszerű...[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
válasz andersen10 #27496 üzenetére
Még egy észrevételem van. Amikor másolok a külső vinyómra egy filmet, 10-20 Gigákat,akkor teljesen lefogja a gépet. Semmit nem lehet csinálni.
Ezzel mit tudok tenni? A BIOS frissítés segítene?
Ez amúgy másnak is kérdés. Tapasztaltatok már ilyet? T61-6460
Memóriát is akarok bővíteni. Ez is megfelelő?
[link][ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Na, megtörtént a T61 (6460) gépen a RAM bővítés és az SSD beépítése. A keretbe rakott eredeti vinyót látja. Gyorsabb a gép a telepítéseknél és bootnál, a többi majd kiderül.
Problémáim még vannak. Pl. az AERO nem megy. x64-et raktam fel, x86 alatt ment a driver.
Ha valakinek volt hasonló problémája és megoldotta segíthetne. Leszedtem az NVIDIA oldaláról a legújabb drivert (autodetect-tel), az nem segített. Quadro NVS 140M.Most tesztelek.
-
becenevem
aktív tag
válasz kraftxld #28468 üzenetére
Megcsináltam, a videokártya 3,9-et kapott. Szerintem ez magasabb volt korábban. Leszedem a lenovos drivert. (Igaz előtte a System Update által leszedett Drivert próbáltam és azzal sem ment.)
Szerk: közben felraktam a Lenovo oldalról leszedett drivert és megy az AERO. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Ha jól láttam (mikor szétszedtem) a T61-ben volt egy üres hely.
Az a PCI Express Mini Card helye?Oda akkor be lehet rakni egy 3G-s modemet?
Valaki T61-ben használ ilyet? Ha igen, akkor jó a jel fogása, mert akkor áttérnék arra az USB-s modem helyett.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen kártyát használok a T61-ben. Valaki másnak is van?
[link]Az a problémám, hogy sokszor hallom, hogy lekapcsol a kártya. (Van a gépnek hozzárendelve hang.) Pont ha valamit másolok a külső HDD-mre, akkor kezdhetem elölről.
Találkozott valaki már ezzel a problémával?
Innen frissítettem amit lehetett, de nem volt jó megoldás.
[link][ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Felraktam a T61-re a WIN8-at a WIN7 mellé. Az angolt. Azonnal felismert mindent, sőt az AERO is ment egyből.
-
becenevem
aktív tag
Sikerült leejtenem a gépemet. A hátuljával ért földet és pont ráesett a töltőjére. Behorpadt a műanyag és a fém váz, megnyomta a háttérvilágítás vezérlőpanelt, emiatt nem látom a képernyőt. Amúgy működik rendesen.
Letört egy SMD ellenállás.Keresek megvételre használt panelt.
Megnézem a piacteret is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ELADÓ ! Asus TUF Gaming F15 LAPTOP (HIBÁS!!!!!!!!)
- HP 630 635 HDD és DVD adapter/kábel eladó
- Vékony Acer Aspire 14 /Intel i3-7generáció / 8gb ddr4 / 128gb ssd /HDMI Kamera/windows11
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs