Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
nem rég sikerült megvennem első autómat: Honda Civic 1.8 sport 8 gen. Eddig minden rózsaszínköd, imádom . Viszont valahogyan szeretnék bele aux, de még jobb lenne usb vagy bluetooth kapcsolódást zenelejátszás céljából. Ezt ajánlották páran, viszont semmi tapasztalatom nincs vele.
Ha valakinek van elmondaná véleményét vagy alternatívát?Köszi
-
jófejsrác
senior tag
válasz LógaGéza #34579 üzenetére
Köszönöm a jó kívánságot . Legszívesebben a telefonomat csatlakoztatnám bluetoothon keresztül. Láttam ilyen fm transmitter dolgokat, de kétesnek találom a minőséget így látatlanban.
Minőség számít, mert nem szeretnék sistergést és akadozó lejátszást. Gyári fejegység megtartása nem létkérdés, ha nem lesz csúnyább az autó belsejeDe akkor már egy bónuszkérdés: milyen olajat tegyek az autóba? 97k km-el vettem, végig hivatalos márkaszervizben volt kezelve. Azt tanácsolták, hogy olajat és szűrőt cseréljek benne. Novemberben volt gyári szervizben. A kocsit nem tiltásig nyomom
Köszi
-
jófejsrác
senior tag
válasz Sátán44 #34588 üzenetére
Szia,
magánszemélytől vettem Miskolcról (nem volt meghírdetve az erre szakosodott oldalakon) és 2007-es .
@LógaGéza: ez az Alpine cucc már tényleg elég vad , viszont az ára valóban borsos. De az a baj, hogy elgondolkoztam rajta... Van valakinek ilyen dension cucc beszerelve az autójába? A BT kapcsolódásról szeretnék személyesen meggyőződni. Egyik ismerősömnek ilyen van és a pároztatás 10-ből 1x vagy még az sem megy.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
van egy 8gen Honda Civicen 2007es. Mai nap beszereltem egy kábelt a rádióhoz, hogy tudjak zenét hallgatni telefonról. Az eredmény nem kielégítő, mert akármit dugok a jack-re sehogy sem akar megszólalni a telefonról küldött zene. Tetejébe még a kormányon sem működnek a hangerő és csatorna váltó gombok.
Mit ronthattam el?
Köszi
-
jófejsrác
senior tag
válasz demars #37667 üzenetére
Interneten böngészve ezt találtam, nekem ezzel lett volna praktikus. Telefon rácsatlakozik a BT adapterre és mehet a muzsika.
De nem működik valamiért, le is húztam és abban a pillanatban a kormánykezelő gombok is újra működtek. A kábelt kimértem multiméterrel, minden klassz. Nem értem hol a hiba. -
jófejsrác
senior tag
válasz Tsebacsi #37669 üzenetére
Az enyémben nincsen USB, úgy tudom hogy csak a Faceliftes verziókba építették bele gyárilag - enyém pedig azelőtti. Csak a rádióba hátulról dugom bedugni a fentebb linkelt csatlakozót, amire BT keresztül csatlakoztam volna. Egyelőre tanácstalan vagyok hogyan menjek tovább, mert az első próbálkozásomból kiindulva hiába vennék valami rendes adapteres dolgot, lehet az sem működne :S
-
jófejsrác
senior tag
Gyári adatok szerint az ufó civic benzintankja 50L. Én már többször is mentem vele úgy, hogy az óra csak 30km jelzett hátra. Ekkor teli töltöttem és maximum 41L tudtam vissza tölteni.
Most akkor még lámpa kigyulladásnál lenne benne 10L???Másik buta kérdés: bajuzskkapcsoló amivel felkapcsolom a lámpát van egy "Auto" állása. Ezt lehet állítani, hogy mettől meddig kapcsolódjon be vagy csak ilyen sötét órákban nyomja fel fixen a világítást?
Köszi
-
jófejsrác
senior tag
válasz hülyegyerek #39265 üzenetére
Akkor kb 750km-t lehet elmenni a kocsival teli tankkal. 630km-nél (ekkor tankoltam bele 41L) gyulladt ki a sárga lámpa és 50km-t írt még hátra. Ezt jó tudni a jövőben
-
jófejsrác
senior tag
válasz Tsebacsi #39274 üzenetére
Nem vagy egyedi eset, munkatársamnak is 1.8 ufoja van mint nekem de neki 7.6 a fogyasztása. Váltig állította hogy ő nem megy gyorsan. Végén kiderült, hogy csak akkor vált el városban 2-ből ha már 90-nél van . Elmondása szerint azért, mert szeret gyorsan előzni
Más döglött már be valakinek ennél a típusnál a visszapillantója? Nekem a jobb oldali tükröt nem húzza vissza csak kattog vagy túlforog. Mit lehet ezzel kezdeni? Azt javasolták bontóból vegyek egyet 40-ért..
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
van egy ufo civicem amiben tegnap a gyári CD lejátszó megadta magát. Egyszer csak elhallgatott zene hallgatás közben. Kivettem a lemezt és tűz forró volt. Próbaként betettem egy másikat és azt sem játszotta viszont egyből tűzforróra melegítette .
Hagytam pihenni kicsit és ma reggel újra próbáltam de semmi.Mi lehet a baj?
(eredeti audio cd-vel használom)
-
jófejsrác
senior tag
válasz BigBlackDog #45405 üzenetére
Ezzel akkor azt akarod mondani, hogy ennyi volt a CD lejátszó benne? Feltéve ha kifizetem a 150ezret? Rohadjon meg ott ahol van..
-
jófejsrác
senior tag
válasz BigBlackDog #45408 üzenetére
Van egy ismerősöm is akinek ezt csinálja, de ő kiveszi a lemezt kicsit vár aztán újra jó lesz. Nekem szimplán mindent felforrósít . Nem örülök, mert a transmitternek közel sincs ilyen jó minősége mint a CD-nek. Anno próbálkoztam hogy valamit rádugok (dension) de 30-40et nem akarok kiadni érte.
-
-
jófejsrác
senior tag
Csak 320kbps minőségben vannak a telefonomon zenék (iphone 5s). Plusz én is úgy csináltam mint BigBlackDog, hogy először CD aztán ugyanaz a tartalom telóról. Az eredmény kásásabb, kevesebb magas és tiszta hang. Továbbá ugyanazon a hangerőn mint a CD, a telóról játszott tartalom 6-7 fokozattal halkabb.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
nem pont műszaki a problémám, de tegnap Heves megyében elég durva jégeső volt. Csóri Ufóm nekem kint parkol fedél nélkül és a szélvédőbe a csillagos égboltot "belerajzolta" a jégeső. A vezetésben nem zavar, de esztétikailag most nagyon rosszul érint ez. Pici felületi lukakról van szó.
Van értelme ilyet políroztatni ha igen ki a legjobb. Ha nem mennyibe kerülhet egy szélvédő ha cserére kerül valamikor a sor?
Köszi
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
Honda Civic 8 gen járműre milyen ablaktörlő lapátot ajánlotok és mennyi körül van? Mostanában adta meg magát a gyári.
Köszi
-
jófejsrác
senior tag
válasz BigBlackDog #50418 üzenetére
Esőszenzoros a gépem, és boscht találtam 11k-ért (meglepődtem, hogy ennyi, emiatt érdeklődöm) és most vennék életemben először . Egyébként a gumi van szinte "rongyosra szakadva".
De akkor ennyi pénzért a boschos vállalható
Köszi
-
jófejsrác
senior tag
válasz BigBlackDog #50420 üzenetére
Boschnál dolgozom, így azt mondom bevállalom, max jövő tavasszal jelentkezem ha szar volt
[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
Hello,
van egy 5 ajtós ufo Civic paripám. Meguntam az ülések döntögetését bringatárolásra, így szeretném tudni kinek milyen típusú bicikli tároló vált be. Nincs vonóhorog a kocsin.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Foxpost
- Opel topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest