Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Én meg nem akarok egyenlőre a kocsimra költeni Pedig sok mindent szeretnék bele vagy rá venni De tudom hogy egyszer eladásra kerül a sor És jön helyette egy 8. gen Meg most szeretnék venni egy Honda mocit is
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Integra
titán
én is 17ért vettem rá új hátsó dobot, igaz semmi sportcucc, de alaphangon nagyon szép mély hangja van amit megtart alacson fordulatszámnál, aztán teljesen elhalkul.
szép szolíd a vége, nekem még a forgács is a cső végén ott figyel...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
^Bundi^
őstag
most beszélgettem 1 emberkével akik megcsinálják a chiptuningot meg a sportrendszer -t+szűrő és padon is ellenőrzik a dolgokat szóval (amennyiben a pados rendszer jol müxik;))) akkor láthatom is az eredményeket...kiváncsi leszek
sportnredszer 110K+50K chiptuning+20K szűrő..kb így néz ki és ezért remélem kapok 125-->155 lovat
kiváncsi leszek a tényleges eredményekre..de az majd csak olyan 1 hónap múlva addig pénzt kell gyüjteniNos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
ez a legjobb amit ki lehet belőle hozni ennél valszeg roszabb lesz..én 150el már megelégszem
azért lesz ott mit kicserélni term
vki tudna vmit mondani ezekre?
brisk platina gyertya : 3800/db = 15 200
sport lambda szonda : 22 900
IV. gen direktszűrő (+50%os áteresztő lásd magnumtuning) : 11 900
rezonátorcső direktszűrőhöz : 13 200(asszem)
teljes sportrendszer (ehez azért nem kell sok komment ) : 110 000K már kértem áraánlatot
chiptuning : kb 30-60K
kb ezek azok amiket meg akarok csinálni a kicsikével
vélemények?Nos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
nem te vagy az első aki ezt mondja
van 1 rally -s ismerős (pontosabban nagyszülőm ismerőpse szóval nem mai korosztály, de anno honda crx el rallyzott és nagyfater volt kollégája és barátja) tőle megkérdem mit is érdemes és hogyan
nagy fanatikus japánkocsibuzi
aztán megosztok veletem mit okosodtamNos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
rovercivic?..höhh?
5.5gen?
felvilágosítanál 1 picit?
amúgy köszi nagyon jo kis taliga és fullos
nemvok annyira megszálott mint hobizoli nekem normál városi használatra kellenek a lovak, ígynemzavar ha van benne légkondi meg hifi..stb
a suzuból majd átkell pakolni a fejegységet utána meg szép lassan amint lesz pénzem beletenni ebbe az okosságokat
képek a motorról
[link]
[link]
[Szerkesztve]Nos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
igen valszeg ez lesz
jövőhét kedden elmegy a rally -s ''ismerős'' höz a kocsika ő szétszedi darabjaira, hogy miket kell rajta kicserélni vagy mit nem árt majd hamarosan megcsinál rajta pár apróbb hibát (pl a szellőző csak 3/4esben müxik ) aztán jovan...olcsóbb így
a gyorsulását ma le akartam mérni, cska nem volt rá sehol helyem
no sebaj ami késik nem múlikNos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
persze, de a gyári adat mindíg csalóka
[link]
hát itt vmit tuti elírtak...
[link]
az autókatalógusban megtaláltam
az 55l es benzintartály vagy szar vagy nemtom..mert nekem eddig 46l sikerült belepaszíroznom..igaz még nem világított a lámpa de már joval a vonal alatt voltam..(hátha nemjo a lámpa )
legközelebb akkor megvárom a lámpát...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Nos Omnes Una Manet
-
mycso
veterán
VTi
A sárga cuccokat, azért pakolta rá, mert a lökösben is kicserélte /trapézos/ fekete rácsra a gyárit, meg ugye nuku rendszám, aztán már túl morci volt az eleje.
De egyébként elkezdett válni le, úgyhogy hamarosan lekerül róla.
Sajna nem az enyém, hanem egyik barátomé.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
^Bundi^
őstag
de van képem majd felteszem este kb, mert most nincs itt a kábel a fényképezőhöz..
az auto totálkár..alváz összecsukolva hátul
hátsó tengely min ferde, de lehet, hogy törött...
motorháztető első lökhárító kuka
csomagtér helyén 1 nagy lyuk
hátsó(5.) ajtó kuka
bal oldalt az ajtó feletti merevítő behorpadva
elvileg hétfőre mond a bank 1 ajánlatot (ugye roncs+kp) ezért keresem fel őket, hogy remélem többet adnak a roncsért, mint a bank:S
igen a honda bonto és a japker megvan őket holnap fel is hívomNos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
lehet már nem él...
eltört pár bordája és nemvolt hajlandó bemenni a kórházba és saját felelősségére távozott (persze a papírok kitöltése után...)
este forog kettőt és beleáll a tüdejébe a bordája azt szeva...
nekünk és a többi áldozatnak nem esett bajunk(mák, hogy nem ült senki sem hátul)Nos Omnes Una Manet
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
Azért természetes, hogy a legjobbat akarjuk mindig megtalálni adott áron belül. Az viszont nagyon elkeserítő, ha tényleg minden autó törve volt...
Nem tudom, hogy Nyíregyen mennyire ''szeretik'' törni az autókat, de remélem nem nagyon, természetesen azért nincs rá akkora esélye, mint Pesten, persze aki nem tud vezetni, annak mindegy, hogy hol jár, ugyanúgy megtöri akárhol. Ha valaki el akarja adni az autóját, nekem már eleve zsírosnak látszik, tud valamit az autóról, ami miatt el akarja adni, ami miatt nem jött be neki az autó. A legkevesebb ilyen téren az olyan ember, akinek sűrgős pénzhiány miatt kell eladnia gépsasát. Ilyen hozzáállással viszont nem sok esély van egy használt civic vételére, na nem mintha más autókat nem törtek volna.
Most voltam uncsim balagásán, két 4d civic is volt, az egyik 1,4, a másik meg 1,5 volt. Nagyon tetszettek.=== Szatocs ===
-
Integra
titán
egyik honda brigád törzstagé.
na ez tényleg megéri.
bárcsak bele lehetne verni itthon a b18c-t, de gyökerek ezek a mozaik utcában, úgyhogy a motor maradt b16a
és pohártartóval szerelt modell!!!!!!!!
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
milyen az 5,5gen civic?
nem fogja tudni engedélyeztetni az autót, most üzenem neki, hogy ne is álljon neki, mert meg fog őrülni és csak szét fogják szopatni
ha német vagy osztrák rendszám van az autóján, akkor nem akadály, különösen ha német rendszáma van....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ha esi-je van, akkor nehéz elhinnem hogy vti-t megfog vele, azért legyünk reálisak
vagy a vti sofőr nem padlózta le vagy béna volt.
nagyon megy az esi vezettem régen én is, de azért annyira nem hogy vti-vel pariban legyen
megoldhatja hogy berakja a motort, de vizsgán még ha le is vajazza, hivatalos papírt, forgalmit nem fog kapni, egyszerűen tiltott itthon minden olyan átépítés, mikor az adott motorblokk nem volt beépítve gyárilag az adott kasztniba. vagyis hiába az azonos bekötési, felfogási pontok és tökéletes a motortérben, szarnak rá.
tiszta gyökér brigád ez itthon...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest