Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebből a gépigény bingóból hogy tudhatom meg, hogy 1080p 144Hz RT HIGH mellé milyen gépre van szükségem?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem értem a problémád. Elvi szinten több pénzért többet kapsz. Nincs különbség, hogy ez a "több" most egy marék skin vagy két marék lehetséges játékóra. Mivel kerülsz te hátrányba az alap változattal bárkihez képest, aki 3 nappal korábban elkezdheti játszani?
sz: Mikor anno kijött a GTA5 PC-re, tele volt a topic azzal, hogy mások X360-on meg PS3-on már 1,5 éve végigtolták, de egyikük se tudott válaszolni, hogy nekem mitől lesz ettől rosszabb ugyanaz a történet, vagy mi értelme annak, hogy ezt itt hangoztatják? Mit akarnak elérni vele? -
Ez már 10+ éve velünk van. Igyekeznek plusz bevételre szert tenni minimális munkával.
Nach so, túléljük.Hozzá teszem, így, hogy a fizetős DLC-k mind csak a multihoz adnak hozzá, rögtön el is döntöttem, hogy nekem az alap verzió pont elég lesz, mivel engem csak az egyjátékos kampány érdekel...
-
nubreed
veterán
Azt nem értem miért kell így megkülönböztetni a játékosokat (legyen az standard vagy delux vásárló) ezzel a dologgal. Az teljesen rendben van, hogy a Deluxe -os mondjuk megkapja az OST-t, meg 10 új skint meg nem tudom mondjuk egy űrhajót vagy valamit, ami a standradbe nincs benne, de minek kell az indulás időpontját is megkülönböztetni.
Jó persze 2-3 napot kibír az ember, nekem magával az elvvel van bajom. De nem vagyunk egyformák. -
nubreed
veterán
Úgy látom kezd ez az agymenés általánossá válni, hogy akik a deluxe változatát veszik meg az adott játéknak az 1-2-3 nappal előbb játszhat vele. Elcseszett egy dolog ez.
-
myckey
veterán
Ez már valami ! Ennek is eljött az ideje....ráadásul most lesz kellő technika a játék mögött, hogy a fejlesztők megvalósítsák az elképzeléseiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest