Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz VinoRosso #1058 üzenetére
Ezeket az infókat nem bankokhoz, hanem számlatípusokhoz lehet kötni. És bizony, neki kell állni és végigolvasni valamennyi leírását ahhoz, hogy össze tudd hasonlítani. Nem kevés munka, de sokat lehet vele spórolni.
Nekem OTP-s netes számlám van, havi 599 Ft, minden netbankos átutalás ingyenes (postai csekk befizetése is) és van hozzá egy internetes bankkártya külön számlával, így biztonságosan lehet fizetni vele neten. A PPO engem nem tudott volna lenyúlni pl
-
Khelben
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #1071 üzenetére
gyalog 10 percre van tőlem a bank
Akkor is, amikor elutazol valahova és hirtelen kellene pénz? Vagy olyankor kifizetsz egy akkora kp felvételi díjat, amiből egy rendes banknál évekig vezetik a folyószámládat?
Ingyen bankszámla nincs. Ahol nem kérnek számlavezetési díjat, ott beszedik más szolgáltatásért a pénzt. -
Khelben
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #1073 üzenetére
Miért, az OTP mivel húz le? Leveszik a havi számlavezetési díjat, meg ha kettőnél többször veszek fel kp-t akkor annak a díját. Ez lehúzás? Elolvastam az üzletszabályzatot, tudom, milyen költségei vannak a folyószámlámnak és tényleg annyit vonnak le. Lehúzás akkor lenne, ha olyanért vonnának le, ami nincs benne az üzletszabályzatban. Olyanról viszont még nem hallottam, csak olyanról, hogy valaki nem olvasta végig...
-
Khelben
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #1080 üzenetére
nem a díjakkal van a bajom, hanem a mennyiséggel. (sokat kell fizetnem a semmire, na)
Jó, de konkrétan mire és mennyit?
-
Khelben
nagyúr
Jó, hogy előjött ez a téma, ajánlom minden OTP-snek, hogy nézzen utána a kondícióknak, március 1től megváltoznak, pl a netbankos átutalás nem lesz ingyenes. Úgyhogy szépen én is keresek másik bankot, nem fogok 115 forintot fizetni minden átutalásért.
-
Khelben
nagyúr
Felhívtam az otp-t, mert nem hagyott nyugodni a dolog, nagyon értelmetlennek tűnik ez a fizetős netes átutalás.
A hölgy az életére esküdött, hogy nem lesz fizetős, a kondíciók leírásában hiába van 02.28, ez addig még meg fog hosszabbodni. Ő is azt mondta, hogy nem is tehetik fizetőssé, mert pont a net számlacsomag lényege veszne el.
Hát majd meglátjuk. -
Khelben
nagyúr
válasz Ariadne #1153 üzenetére
Ezt mondom, hogy minden költséget beleszámoltam. Én csak netes átutalásra és kártyás vásárlásra használom, egy hónapban 2-3 alkalommal veszek fel kp-t. Azt lehet mondani, hogy az 500 forintos számlavezetési díjon felül szinte semmit nem fizetek. Ebben benne van a telefonos meg a netbank is.
OTP-s ügyintézőt az elmúlt ~10 évben, mióta ott van a számlám, nem láttam, mindent megoldottam neten vagy telefonon, gond nélkül. -
Khelben
nagyúr
válasz Oliverda #1175 üzenetére
Visszatérítések csak hitelkártyához vannak... Akkor megint ugyanott vagyok, hogy havi 499 vagy havi 0 ft, de innen 100 km-re. Annyit viszont nekem nem ér, ha egy évben csak egyszer kell bemenni, már elbuktam amit megspóroltam.
Külön netes számláról meg nem írnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest