Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz liszi70 #51505 üzenetére
Most már nekem is. Azelőtt sokáig így hallgattam, és gyakorlatilag fórum-ajánlások útján szoktam le róla, és most már megőrülnék a fölös treble-bass hangzásától. (Ennyit arról, hogy mennyire érdemes kezdőknek a saját ízlésük szerint választani. És ha nincs? )
Van, de esetleg nem egyezik másokéval, akiknek szintén nem egyezik egymáséval. Azért ha abban az időben ellátogattál volna, egy-két bemutatóteremmel rendelkező audio kereskedésbe (gondolom már akkor is léteztek) és ott bemutattak volna neked jó rendszereket, már akkor, egyből rájöttél volna, hogy a hangszínszabályzás csak délibáb, pótcselekvés. Ha pedig annak alapján sem, akkor most sem tartanál sehol. Nem mindenkiből lesz hifi zenehallgató aki otthon zenét hallgat. Senkitől se "irígyeljük", hogy olyan pocsék minőségben hallgasson zenét, ami neki tetszik és nekünk nem. Vagyis ne legyünk se hi-ttérítők, se fi*ttérítők ! Sokan teszik ugyanis szóvá, hogy én elveszem a kedvét a hifi-től azoknak, akik a hozzászólásaimat olvassák. Pedig éppen attól jöhet meg a kedve valakinek a hifizéshez, ha -életében feltehetően először- egy-két (de inkább több) igazán jó rendszert meghallgatna. Még tervezés és döntés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.