Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz multiplikato #27602 üzenetére
Na vegre. Beszeljunk a DACodrol. Aztan beszeljunk egy oskovulet polcsugarzorol amit eppen most probalok felujitani. Electronic Voice a kicsike es hianyzo habgfalcsatlakozokkal kerult hozzam par eve. Felre is akartam dobni, de most betomom a lukat a hatuljan. Kap egy eredetihez hasonlo banandugos csatlakozot es szolhat a jazz. Tegnap ejjel probalgattam mar a hatso nyilasat letakarni es lass csodat. A majdnem szemetre valo hangbol hirtelen annyira kellemes, egyenletesen es kozep, magas tartomanyban reszletgazdag hang jott elo, h ugy dontottem rendbeteszem. Csak a mely hianyzik picit, de szerintem a hazimozi utan ez nem csoda.
-
blattida
nagyúr
Igen, már említetted és beszéltünk is róla.
Látod, Fikusz is saját készítésű tápot használ hozzá.
S mivel Ő egy képzett DIYer, ezért egyéb módosításokat is eszközölt az eredeti panelen.PeachMan
Melyik EV?[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
ozzy711
őstag
A csöves kivitel komolynak tűnik! Mondjuk lehetne kicsit igényesebb a belső szerelés, de ha lezárod a tetejét úgyse látszik!
-
bajnokpityu
félisten
szerinted miért szoktak csövet rakni tdara?
Szerintem hallgass meg egy modern, jó dacot is, és ha még mindig jónak találod, akkor ajánld.eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest