Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint11
csendes tag
válasz #56474624 #12306 üzenetére
Hát hatvan pénz volt egy pár.............amerikai dióból van, felületkezelésre előkészitve(natur fa felület még) egyébként brutál nagyok!!!!............szal szerintem nem egy 30 nm-es nappaliba valók!!!!..................amugy nagyon szép a csepp forma!!.......ennyi pénzért szivesen megválnék 2 darabtól!!!( amugy azért kértem natúr felülettel, mert én olajozni, viaszolni szeretném a fa felületet)
Szerinted a lakkozás befolyásolja a hangminőséget????( csak mert sztradiváriknál olvastam olyat, hogy a különleges lakkozása miatt van különleges hangja!!! )
Vagy ez hülyeség?????Ja, profin habfóliába csomagolva, zsugorfoliázva van!!! Garantáltan makulátlan állapotban vannak!!!!!
Na mindegy.......Ha valakit érdekel.................Amugy nagyon jó a fórum.............kár hogy nem nagyon tudok hozzászólni(értelmeset )
Szerinted megért ennyit egy pár üres doboz???..vagy hülyeséget csináltam, mikor megvettem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest