Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
ma 10-es win streakem volt kombó nélküli tauntos ramp druiddal, nincs benne BGH target, de van TBK, Sylvanas, Cenarius, Foe Reaper és Kel'thuzad meg két War. a mechmage ellen kimondottan hatékony, a Foe Reaper nagyon beteg tud lenni, ha elszáll a boardja.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tretyak #26251 üzenetére
én kombós druidban nem játszok chowt, így is elég szoros tud lenni a legális, ha nem húzod fel az elején, akkor kimondottan rossz tud lenni. én most így játszom, ebben nincs BGH célpont, de mondjuk Boom és Ragnaros is lehetne a vége:
az aggro tud kellemetlen lenni, ramp lapokra és keeperre kell mulliganelni. én is jobban szeretem a kombósat többnyire, de olyan régen nem lehetett már ilyen nagy dögökkel teli rampet játszani, hogy most élvezem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tretyak #26253 üzenetére
a lassabbikban Shade helyett Harvest Golem van, a kombó elemek helyén van két War, Kel'thuzad és egy Robo Cub. a papok viszont sorra kenik el a képemet.
a mai huntardok egyébként félelmetes, hogy mennyire köcsögök. az még hagyján, hogy topdickeli a kill commandot, amivel pont megnyeri a meccset, meg emote-ol, de hogy vár a kötélig a kijátszással, az már kicsit sok, és ezt ma nem egy játszotta el. hát véletlen, hogy ennyire szeretjük őket?
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #26257 üzenetére
én rankedre nem érzem elég erősnek a loot hoardert, de a drake sokat tud segíteni, thalnost szintén nem tudom, hova raknám be, annyi spell damage nincs a pakliban, hogy igazán hasznos legyen. és a mechmage-et nem fogja túl jól, oda a tauntos verzió jobb, mert muszáj leütnie őket.
-
fogtunder
nagyúr
válasz salaam #26269 üzenetére
nekem tegnap azért lett 4-3 a paladin aréna, mert nem játszottam körbe a fireball-fireball-frostbolt finishert. amúgy meg reflexből nem veszek fel senkit, akivel éppen játszottam, nem szeretek hozzájárulni idióták a BM fapfap programjához.
-
fogtunder
nagyúr
válasz netpeti98 #26392 üzenetére
nem nagyon van olyan common mech, ami annyira OP lenne, hogy nerf várható, de class kártyák között sem, max dr. Balance, de addig még sok GvG packot kell eladnia a Blizzardnak. a kalapom tenném rá, hogy folyamatosan figyelték, az aktív játékosok közül hány ember nyitotta már ki a Naxxot és egy bizonyos % felett megnyomták a nerf Undertaker feliratú gombot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #26396 üzenetére
persze, ha ott van mellette két annoy-a-tron, akkor kb. gg, de elég ritkán ölt kezelhetetlen méreteket. engem az iron sensei sokkal jobban idegesít.
játszik valaki amúgy a szezonban control pappal (Zetalotot kivéve)? van értelme?
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #26414 üzenetére
ez csak egy összeesküvés elmélet, de lehet tekertek valamit a classic paklik drop arányain, a múltkor 7 pakliból lett 3 sima és egy golden epic, plusz egy legend, az elmúlt 40 GvG packból meg alig volt 50 dust feletti.
(#26417) Mister_X: én a nullifiert papban nem erőltetném, mivel se spellel, se hero powerrel nem tudod becélozni, a lightbomb sem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet a shadow boxer egész jó, de a shrinkmeisterben több érték van shadow madnessel vagy kaballal, vagy egyszerűen pyromancer és kész. Vol'jin király, mert leszedés és minion egyben de alig él túl 1 kört, a Light of the Naruu elég jól kombózik pl. auchenai soulpriesttel is.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #26421 üzenetére
nekem nem áll össze fejben se egy mech szinergiára építő pap, a repair bot miatt tutira nem pakolnám tele a paklit ilyen lapokkal, a shadowboxer is sokkal jobb arénában, mint constructedban.
sámánnál sokkal jobban játszható a mech szinergia a kalapáccsal, ott kimondottan jó a nullifier is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #26425 üzenetére
azt én értem, de nem fogok pyro helyett mechwarpert futtatni, nem fogok cultist helyett spider tanket, blademaster helyett tinkertownt, csak hogy a repair bot működjön. a többi meg ahogy mondtad, működik másban is, mégsem véletlen, hogy a mage játszik a legtöbb mekkel.
(#26429) norbi1989: gratulálok, ha találtál, légyszi küldd át a battle taged, már vagy két hónapja nem kellett egy botot sem jelentenem a Blizzardnak.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
próbálkoztam 5 wines warrior küldetéssel rankeden, hát nem kellett volna. azt tudtam, hogy jelenleg kvázi minden szar matchup, de hogy ennyire, azt nem gondoltam volna.
-
fogtunder
nagyúr
nem mondom, hogy nagyon jó vagyok vele, de ma minden mechmage snowchuggerrel kezdett, hiába volt kézben a win axe, semmit nem ért, és 7 meccsből egyszer volt nálam a coin. az elvileg verhető zoo sem jött össze, a hunter pláne. lehet craftolok egy hoggert
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #26551 üzenetére
nem, a hunter, mert egyszerűen bezúzza, mielőtt bármit tudna csinálni.
a priest nehezen bánik el a twilight drake-ekkel, illetve BGH-t sem futtat többnyire és a két Death sem elég. ha value thoughtstealt kap, akkor meglehet, de egyébként inkább a handlocknál van az előny.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #26555 üzenetére
játszottam már jó pár meccset handlock ellen, gvg előtt és után is, ritkán volt, hogy előnyben éreztem magam. aggrot sokkal jobban counterel a priest, mert vissza tudod gyógyítani a lényeidet, de a handlock túl nagy dögöket dobál ki, amivel nem tud letrade-elni a 4/7 blademaster pl.
a srhinkmeister+cabal kombó pedig nekem olyan, mint az auchenai+2*zombie chow+rivendare+circle kombó, papíron durva, csak fel is kell húzni és kell, hogy alkalmad legyen kijátszani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #26564 üzenetére
ha nem vagy hajlandó elhinni, hogy a papnak nem jó matchup a handlock akkor javaslom, hogy játssz egy pár meccset ellene. aztán nézd meg, mikor és hogy fogytak el a removaljeid, illetve hány drake-et tudtál ellopni cabal+meister kombóval és hány gyalázta szét az összes lényed, mert a papban nincs silence.
-
fogtunder
nagyúr
válasz -conrad- #26593 üzenetére
én így csináltam volna.
a doomsayer és a sheep kimondottan rossz választás, doomsayer helyett recombo, sajnos kevés 7-8 manás lényt adott be, amikre érdemes ellőni, de 5 manásból is vannak jók, tigrisre rá lehet tolni, legrosszab esetben egy 3/2 2-ért. a sheep helyett már nem tudom, mit vettem, de a második kör kivételével rossz játék, és akkor sem jó.
-
fogtunder
nagyúr
most találtam, tides féle rákos pap
óccsóért megvan, lehet vele csapatni, állítólag a többi rákot elveri, csak early game van benne, de a lightwarden szerintem meg tud vadulni, ha tartod a boardot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #26596 üzenetére
ja, azt utólag én is vitattam
igazából se constructedben, se arénában nem játszom huntert, a class specifikus dolgokban simán lehet, hogy hülyeséget vettem ki, de a doomsayer+sheep vonalon elég biztos vagyok benne, hogy hiba mindkettő.
-
fogtunder
nagyúr
válasz -conrad- #26599 üzenetére
az explo sheep mage-be még jó egy 4 manás AoE-nek, de itt nem tudod mivel aktiválni és a saját boardodat is pusztítja.
a recombo batllecry pedig nem feltétlenül baj a divine shieldes lényekkel sem, mert a divine shield általában stat csökkentő, szóval van esélyed rá, hogy miután trade-eltél és nincs fent a pajzs, kapj egy jobb lényt. pl. 4-ért 3/3 divine shield, ha recombot nyomsz rá, nagy valószínűséggel 4/4-et kapsz helyette. 7 manás és a fölötti minionoknál pedig OP.
-
fogtunder
nagyúr
draftoltam egy druidot, volt benne starfall, swipe, 3 fang, pár best, egy nagy fa, volt early game is. 0-3, ilyen szart nem is tudom mikor mentem utoljára.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #26635 üzenetére
be, csak sok értelme nincs. régen jó volt, mert nem volt értelmes fegyver a win axe mellett, de elég drága, a 7 dropokat nem biztos, hogy arccal akarod levenni, burstnek jobb Grommash, 5 fegyver pedig sok. én próbáltam, állandóan halott lap volt a kézben. a legendek egy része tényleg változik, de Alex, Gromm, Szilvi és Rag többnyire vannak benne, ezek pedig beférnek más paklikba is, szóval nem csak ezért kell legyártani. TBK, Geddon, Harrison és a többi tech lap pedig a metától függően, de ez mondjuk annyira nem egyedi.
mindent összevetve az egyik legdrágább deck, én szerencsére az epiceket kibontogattam, mire meglettek a legendek, de Gromm pl. a második bontott legendarym volt és fél évig nézegettem, mire először érdemben tudtam használni.
-
fogtunder
nagyúr
én eddig minden nap fél nyolckor mentem haza öt helyett melóból, szóval a paklikkal még nem volt időm foglalkozni, gondoltam hétvégén leadom a nevezést.
én annyit módosítanék, hogy meccsek között ne lehessen már módosítani a paklikon, ha nincs decklist, az OK, de ne lehessen már két meccs között direkt counter paklit összepakolászni.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #26651 üzenetére
én is bíztam benne, hogy a tegnapi gyalázatos 0-3 druid aréna után legalább kapok valami jót, de csak 40 dust lett a vége. karma is a bitch
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sturdiridge #26656 üzenetére
azt nyered, hogy végre nem a rákos ebolán kell magad átverekedni
ezen kívül a játék élménye, némi önbecsülés és egyéb pénzben nem mérhető dolgok. mivel nincs nevezési díj, fődíjat is nehéz kiállítani.
-
fogtunder
nagyúr
eddig a jóérzésem visszatartott a mechmage használatától, de ma beadott két mage napi questet, úgyhogy muszáj volt összepakolni a Kolento féle verziót. az egyik entityt kicseréltem duplicate-re, amit persze senki nem játszik körbe, 7/8 win, az az egy is az én hülyeségemen múlt. gusztustalan.
ráadásul a shredder ma totál OP. kaptam belőle két flametongue-ot, egy Millhouset, és egy armorsmitht is.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #26756 üzenetére
én tegnap teljesen kiégtem arénában. 5-3-at mentem, ilyen lapokat játszottak ki az ellenfelek: Dr. Balance, Cairne, Ysera, Deathwing. a Cairne-es mage kapot portálból egy Gaz'rillát, az egyik hunter Malorne-t a pókból. az első ellenfelem egy hunter volt, gyakorlatilag az összes leszedéssel, ami csak hunterben lehet, a második körben kirakott creeper túlélte az egész meccset, egyszer nem trade-elt 8 kör alatt. az utolsó egy mage volt, 7. kör flamestrike, 8. kör flamestrike, 9. kör fireball+ping face, 10. kör pyroblast, 11. kör pyroblast.
skill, skill és még több skill, skill mindenhol, amerre a szem ellát. inkább megyek vissza mechmage-ezni, de komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz salaam #26759 üzenetére
ez mondjuk azért durva volt, nálam nem egy meccsen jöttek ezek, de mikor pl. Ysera lejött, az egyetlen polymorph éppen kapált valahol a deck alján, ő persze avakenst kap belőle elsőre, kb. ott kellett volna feladni a francba.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #26768 üzenetére
nem jó paklit játszol, zoo kell, vagy mechmage
nekem nincs nagy bajom a mulligannel, inkább az szokott szopóágra tenni, ha zsinórban 5-6 meccsen keresztül első vagyok druiddal. azzal és palával is ebből lehet a legnagyobb szenvedés, kevés lap kézben és lassan tudod pótolni őket. a legjobb az szokott lenni, mikor ki tudom rakni végre a lore-t, de már inkább gyógyítás kell és nem tudom elhúzni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #26771 üzenetére
hát én se nagyon szeretem őket, hunterrel a mai napig nem vagyok hajlandó egyáltalán játszani, de daily quest miatt gyakran át kell állni a sötét oldalra meg az agyrák ellen is sokat segít pár easy win a sok szenvedés után.
(#26773) salaam: nagyon jól leírod a problémát, gondolkodsz. legalább egy 1 és 2 dropra kell mulliganelni agresszíven, spelleket lekeverni a fenébe, aztán pakolni kifelé és csak trade-elni, ha nagy a fenyegetés, vagy muszáj. plusz vigyázni, hogy egyszerre max 3 minion legyen lent MC tech miatt, és go face. ha lerak valami nagyot, akkor fireball bele és ismét go face. ha kapsz cloak fieldet, be lehet tartani antonidas-ra, de nagyon ritkán van rá szükség.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #26800 üzenetére
ez egyszer nekem is összejött Warriorban, 1-re voltam a legálistól, beleküldtem a fire elementalba és kiadta Leeroyt. de általában ki sem raktam, vagy ha igen, már mindegy volt, úgyhogy repült.
ja, meg egyszer fatigue párbajnál dobott egy Nat Pagle-t, ami persze minden körben húzott lapot, az is mókás volt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sturdiridge #26804 üzenetére
van decklisted? csak hogy tudjam, mi vár majd este.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sturdiridge #26807 üzenetére
nem is ez volt a kérdés
-
fogtunder
nagyúr
válasz tretyak #26825 üzenetére
druidba az epicek megvannak? 2 lore, 2 force legalább kell, többet érnek, mint a legendek.
ezekből amúgy vagy Ragnaros, vagy méginkább dr. Balance.
(#26826) netpeti98: TBK hanyagolható mostanában, BGH kell Balance ellen és a rengeteg hunter plusz mechmage miatt belcherből is sokkal kevesebb van. BGH targetet amúgy egyszerre kettőt érdemes futtatni, hogy ne legyen mindkettőre leszedés. szóval vagy Ragna és Boom (esetleg Alex), vagy Cena és Kel'thuzad (esetleg Foe Reaper).
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz tretyak #26829 üzenetére
az a baj, hogy a TBK 6 mana, max egy savage roar fér el mellette ugyanabban a körben, a következőre meg újra tud tauntot kirakni. inkább azért jó druidba, mert kevés a hard removal és mivel naxx óta szinte mindenki játszott belchert, volt célpont bőven.
egyébként most játszottam mechmage gyilkos druid ellen, volt kezan misticje is, azon ment el a játék. 1-re voltam a legálistól, de nem bírtam spellt húzni, erre ő 9. kör alex saját magára, következő körben jön a fireball, de addigra már volt lent egy balance és sneeds.
-
fogtunder
nagyúr
a többi bajnokságban szereplőtől kérdem, megosztjuk előre az időpontot, mikor a meccsek lesznek, hogy akinek van kedve, nézhesse?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App