Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Sikerült már valakinek 40 goldos küldetés eldobásával 60ast szerezni? Én próbálkoztam eddig minden nap, de nem csak hogy maradt a 40 goldos, még ráadásul hasonló is maradt a küldetés.
pl 40 spell helyett kaptam 20 olcsó minion kirakást vagy mit.
Vagy ma pl 5 vagy annál drágább miniok kirakás helyett 100 damage-t kell bevinni az enemynek. (tehát nem keverte az x vagy y hőssel 2 győzelmet, és ezeket az egyéb küldetéseket eddig)Lehetséges, hogy csak azonos goldos küldetést tud felajánlani az eldobott helyett?
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #1588 üzenetére
Nem vagyok nagy priest játékos de tudtommal a nem alvó lény elalszik mikor MCzed, mintha te játszottad volna ki éppen. És csak azesetben tudsz egyből támadni MC után, ha chargeos a lény.
Csak gyorsan rákerestem, de ez alapján tényleg így van -
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #1609 üzenetére
A visszaélések elkerülése érdekében nem, egyedül XP jár érte az is kevesebb, mint a Play módban.
Aki még nem látta: Unleash the Hounds 1 turn kill patch után
-
DjDanee87
addikt
Erre nem számítottam. Tegnap volt egy megkezdett (2/3) win with any class questem. Ma eldobva visszakaptam, csak nyilván a dobás miatt már 0/3.
-
DjDanee87
addikt
Itt informálják a népet: Blizz twitter, de semmi konkrét.
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #1769 üzenetére
Jó a mage ahogy van. Mentem vele leállás előtt egy 7-2 arénát és megkezdtem egy másikat 2-0val szintén mágussal
-
DjDanee87
addikt
válasz ígyvanferi #1809 üzenetére
Jópár expert lap hiányzik belőle, gondolom mert nincsenek meg.
Amúgy múltkor elkezdtem én is az új ranked rendszert. Elég érdekes a korábbi masters szint után összefutni a sok gyengébb játékossal.
Ma pl lesilencelték a dark iron dwarfomat, pedig semmi buff nem volt rajta és volt mellette másik 3 jó target a silencenek
De volt olyan kezdés is druidától, hogy elven archer a pofámba, coin és claw a pofámba. Onnan meg bármilyen deckel könyvelhető a győzelem kb -
DjDanee87
addikt
Akkor le kell crafoltni a kellő kék lapokat ha nem mákoltad be őket nyitással. Én is rákényszerültem 2 knife juggler, 2 defender of argus, 2 argent commander lecraftolására, mert nélkülük nem volt versenyképes a paklim, nyitni meg egyet sem sikerült belőlük 2 hónap alatt. Ezzel nem azt mondom, hogy pont ezeket craftold le, hanem amelyik jó kékek hiányoznak a te paklidból ami lehet akár imp master, azure drake vagy bármi.
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #1825 üzenetére
Sztem linkeld be milyen pakliról van szó. Úgy talán könnyebb lenne válaszolni.
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #1827 üzenetére
Én a hunter's markot nem tartom olyan jó lapnak, hogy 2-t használjak, annak a helyére nálam beférne 1 Cleric. Igaz ha hunter akkor én jobb szeretem a beasteket, és lehet kihagynám a clericet és az argust is pár trap, explosive shot, deadly shot vagy még 1 savannah highmaneért cserébe.
Arra a kérdésedre, hogy általánosságban hasznosabb-e az Argus mint a Cleric pedig nem tudnék válaszolni. Ha egyforma lenne a költségük talán, de így hogy az egyik olcsóbb és mindkettő elég erős lap szerintem csak az határozza meg köztük a különbséget, hogy milyen pakliba kerülnek. Hunternél én nem szoktam egyiket sem használni
-
DjDanee87
addikt
deadly shot, explosive shot, multishot, kill command esetleg megspékelve 1 lény támadásval általában elég szokott lenni. Ha nagy lény van és le hunter's markolod akkor ugyanúgy rá kell még ütnöd valamivel mintha legyengítenéd a fent leírt spellek egyikével majd utána végeznéd ki a maradék HPját, tehát lapot nem spórol az ember hunter's markkal sem. Nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy nagyon ritkán jön ki jól.
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #1838 üzenetére
Random, de legtöbbször nagy lény mellett nem hoznak le sok kicsit, így a már lent lévőket le tudod tradelni a te lényeiddel majd deadly fixen megöli a nagyot.
-
DjDanee87
addikt
Holnapi patchben kap egy kis nerfet a mage. Mondjuk én a pyro költségét is felvittem volna minimum 9-re.
Frost Nova's Mana Cost has been increased to 3, from 2.
Blizzard's Mana Cost has been increased to 6, from 5.
Cone of Cold's Mana Cost has been increased to 4, from 3.És mai nyitásom egy 5-3 aréna után: [link]
Még a common is arany -
DjDanee87
addikt
Lorewalker-t imádom. Néha érdekes dolgok történnek ha játékba kerül [link]
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #1957 üzenetére
Golden kártya szétszedése annyi dustot ad, mint amennyiért lecraftolhatsz egy azonos ritkaságú nem arany lapot.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Gyuri27 #1998 üzenetére
Pont most volt egy jó játékom priest ellen. Biztosan nyeregben érezte magát az agyontápolt berzerkerrel. De aztán tőle vett ötlet alapján agyontápoltam a blood impemet 2 demonfire + 1 power overwhelminggel és kinyírtam Gondolom neki kevésbé tetszett a dolog.
9/9 blood imp! -
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
- arénában nem a saját pakliddal játszol, hanem kapsz 3x30 lapot és egymás után válogatod össze a paklidat (ahogyan mindenki más) így random lapokkal játszik ott mindenki. Így néz ki: például
-igen vagy fizetsz euróval, vagy a játékban megszerzett golddal
-minden lapot össze lehet szedni, mert nincs olyan lap ami ne lehetne benne a boosterekben. Szerezni pedig lehet arénából vagy szimplán venni storeban goldért.
-valószínű januárban jön vagy az openbeta, vagy a release. Nem tudni.
-boosterben random lapok vannak. Én ajánlom hogy ne ragadj le 1 classnál! Van 9 üres slot, nyugodtan csinálhatsz 9 különböző classnak decket és ha nyitsz valamit akkor mindig csiszolsz rajta egy kicsit amelyiken tudsz. Így változatos és jobban megismered mire képesek a classok.
-magenek weapon nincs, de secretek vannak. Ha bemész a my collection-be és jobb felül bemész a crafting módba akkor megnézheted ingame milyen kártyák vannak a játékban az egyes classoknál. Le is gyárthatod bármelyiket Dust-ért ha van elég.
-Két féle lap van a játékban: basic és expert. A basic lapok amiknek azok amiknek a képe alatt nincs ilyen kristály akármi, ami jelzi a ritkaságát. Basic lapokat alapból megkaptad, azokon kívül még megszerezhető néhány class specifikus. Ezeket úgy tudod megszerezni ha adott classal eléred a level 10-et. Ha mindegyikkel elérted a level 10-et (akár gép ellen practise móban is lehet csinálni) akkor megvan minden basic lapod.
Boosterbe expert lapok vannak, azok közül bármelyikek lehetnek benne common ritkaságútól kezdve legendary-ig.-lehet játszani, fel kell venni friend listára aki ellen játszani szeretnél a battletag alapján, majd ha mindketten onlineak vagytok akkor megnyitva a friend listát a kardra kattintva a neve mellett tudtok egymás ellen játszani. Ezért kevesebb XP jár mint a play módért, questeket sem tudod friend ellen csinálni (egyet kivéve) és goldot sem ér.
-craftolás arra jó, hogyha játszottál 2 hónapot és még mindig nem sikerült nyitni olyan lapot amire szükséged lenne (pl Argent Commander) akkor 400 dustért lecraftolod. Dustot megszerzett expert lapok széttörésért lehet kapni, vagy aréna végén jutalomként. Széttörni kártyákat viszont veszteséggel jár, mert kék(rare) lapot craftolni 400 dustba kerül, viszont széttörve azt csak 100 dustot kapsz.
-
DjDanee87
addikt
Elég jó kis rush decknek tűnik. Igen sword tökéletes lenne bele. Amit én személy szerint nem így csinálnék (nem azt jelenti, hogy igazam is van) az molten giant, lay on hands kivétele, esetleg még a repentance is, bár az maradhat is akár.
Amit én beletennék: Shattered Sun Cleric, Aldor Peacekeeper, talán Loot HoarderMolten Giantot furcsállom, mert ha jól sejtem főleg rush lenne a lényege a paklidnak, de nem vagy warlock hogy a saját HPdat nagyon feláldozd ennek érdekében így kevés esélyét látom, hogy hasznos legyen a giant. Lay on hands hasonlóképpen. Ha szeretnél megmaradni a laphúzás mellett loot hoarder jó lehet a paklidban, főleg ha sikerül összecombozni egy redemptionnal és 2 lapot húzhatsz vele 2x2 damage mellé de ehhez eléggé ki kéne jönnie a lépésnek.
Shattered Sun cleric ilyen deckbe szerintem "must have". Sok kis minionból egyet felbuffolni akár életmentő lehet. Dark Iron Dwarf is jó lenne a deckbe, de így is van 8db 4 manás lapod, szóval azt hanyagolnám. Aldor Peacekeeper lehet jó védeni a knife juggleredet az elején, vagy ha elhúzódik a meccs akkor nevetségessé tenni mondjuk egy boulderfist ogret.Peacekeeperhez mondjuk annyit, hogy egy paladint sikerült meglepnem Nem peacekeepert rakott hanem az azonos hatású Humility spellt nyomta a 9/5ös Core Houndomra. Következő körben toltam egy silencet a kutyámra és megöltem vele a paladint. Ennyi hátránya van ezeknek a lapoknak azért.
-
DjDanee87
addikt
válasz adamkaa777 #2032 üzenetére
Inkább csak fun. Ha legörgetsz a grafikonok alatt van a related cards (4)ben hogy miket idézhet le maga mellé kijátszásakor Gelbin. Viszont 1 arénabelépőért cserébe megkapja az ember (~500Ft), nekem ennyit megért.
-
DjDanee87
addikt
Volt egy nullázás korábban bétában, akkor azt mondták több már nem lesz - bár én a releasenél logikusnak tartanék még 1-et.
Igen úgy működik a craftolás nagyjából. Tényleg a hátránya csak annyi, hogyha nem arany lapot törsz be akkor 4-et kell betörnöd egy adott ritkaságúból, hogy 1 máésikat craftoljj azonos ritkaságúból.
Betörsz 4 legendaryt 4x400 dustért akkor tudsz 1-et craftolni 1600ért. -
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Egy elég érdekes/szoros mirror matchet játszottam rogue-val arénában. Ha érdekel valakit itt 42 percnél kezdődik. Valószínű sok esetben másképp kellett volna játszanom, de ez van, jó meccs volt
És ebből az aréna deckből 2 screenshot a draftról:
legendek 1
legendek 2[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Ez az aréna végül 7-3 lett, és megosztanék belőle 2 rövid highlightot:
Mind Control Tech!
Tirion Fordring OMG Ez a pala lett a végzetem sajnos. Visszagondolva valószínű ha másképp oldom meg a pár körrel előtte lévő Guardian of Kingset, akkor lehet a saját javamra tudtam volna fordítani Tiriont egy faceless+assasinate comboval. De sajnos így alakult. -
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #2127 üzenetére
Kellett a mák is, "jobb játék" lett volna (legalábbis kevésbé kockázatos) lemásolni az ő egyik 4/4esét a beast helyett. De ez sem volt rossz mert így rákényszerítettem a tradere mindkét dögjét és. Egyedül 1 taunt menthette volna meg.
(#2126) P00By : Érdekes mástól ilyet még nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz adamkaa777 #2181 üzenetére
A frozen "leszedhető" most is, igaz csak silence-el.
-
DjDanee87
addikt
válasz AlyArkhon #2236 üzenetére
Igen most újra megerősítették hogy nem lesz, mikor mondták hogy januárig minden jelentkező kap kulcsot.
Tegnap Trump 3 mad bomberrel a pakliban arénázott. Mikor egyszer összejött neki a legjobb ami kisülhetett belőle írta valaki a chaten, hogy neki a mad bomber csak egy 1-el drágább flame imp általában
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #2339 üzenetére
Ragna freeze-ben is lő
-
DjDanee87
addikt
válasz xavix13 #2356 üzenetére
Esetleg nézz streameket/videókat és majd belejössz. Illetve elég fontos a kártyák ismerete is hogy tudd mikor jöhet az ellenféltől egy flamestrike mondjuk, vagy swipe. Javaslom nézelődj mások hogy játszanak, tapasztald ki a többi class-t is (mondjuk level 10 eléréséig akár practice módban expert gép ellen- nem nehéz és hamar összejön a level10) Akkor már meglesz minden classnak az összes basic lapja és talán jobban ismered majd mivel állhatsz szemben mikor más játékos ellen mész.
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #2394 üzenetére
Kártya hátlap kinézet
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #2572 üzenetére
Ha nem 100 goldos paklikat vennél, hanem arénáznál lenne több dustod is. Szokszor van, hogy ad 60+ dustot is egy aréna után.
Tegnapi friendlistás meccsen megvolt életem első Ragnarosa (nincs meg a lap). Magel le mirror image-eztem mikor lerakta az ellenfél, a probléma csak az volt hogy a 33% esély mellett le is lőtte a köre végén az én másolatomat így nem tartott sokáig a boldogság és ki is kaptam hamar
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Egyszer lehet nekem is szerencsém a nyitással, nem?
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Igen Tiriont elfogadnám, de Ragnát méginkább. Egyelőre csak Thalnos az, akit normális deckbe is beraktam a többi nem annyira jön be.
Sirandrish: Azokat nem lehet betörni, ajándék lapok.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
1000 gold felett vagyok!!! Na nem úgy mint Trump vagy Kripp, hogy nyerem az arénákat, inkább lusta voltam elarénázni már egy ideje
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Én így [link]. Október 8 óta van kulcsom, bár az elmúlt 1 hónapban kb csak friend listás meccseket játszottam, play módot max annyit amennyit a questek megköveteltek.
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #2898 üzenetére
Rogue-k szokták előszeretettel használni, nekem sajnos nincs még meg a lap.
-
DjDanee87
addikt
Warlockok közt elég elterjedt korábban az aggro deck, én is ilyet használok lockként jó win rate-el. Ezekben pedig tényleg 25+ minion van, bár Cho-t ebbe tuti nem tenném be, sokat lassítana a tempóján a decknek. Én pl ezt az összeállítást használom: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás