- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hekkerman
tag
Csáó
Van egy yamaha rx v-365-ös erősítőm. Most egy vidi dc 2550 pár van rajta, de van pár jobb hangfalam is.
A kérdésem az, hogy hány ohmos hangfalakat köthetek rá? A papírján, a házán, és neten is más értékeket lehet fellelni. -
hekkerman
tag
Csáó
Nos a sajnálatos helyzetem:
A gép rca-val összekötve az erősítővel digitálisan. Ez kb egy éve van így. Hétvégén nagy takarítást csináltam, kiszedtem mindent. Miután visszadugtam, minden pöpecül ment, csak ha bekapcsol, vagy kikapcsol a hűtő, felkapcsolok egy villanyt, egy pillanatra elmegy a hang. Ez filmezés közbe elég zavaró.
Ez mitől lehetséges? Eddig nem volt ilyen, gondoltam hogy elosztó miatt, több minden van bedugva, hosszabbítóval hoztam teljesen máshonnan áramot, de ugyanúgy van ez. Ráadásul még pimaszkodik is, mert filmezés közben pont akkor megy el a hang, amikor valami fontosat mondanak, és mire visszajön, már elmondták.Most sima jack-rca-val kötöttem össze, de ez nem az igazi, de gondolom tudja más is.
-
hekkerman
tag
Csáó
BÚÉK mindenkinek
Gondolom már feltették párszor ezt a kérdést, de én nem tántorodtam el, hogy mégegyszer megkérdezzem.
A rendszeremben most a Genius 5.1 mélynyomója van bekötve, de túl hamar levágja az alsó frekiket, így egy komolyabb akcióban nincs az az érzet, hogy itt tényleg lődöznek illetve hogy néz ki, hogy minden fekete, ez meg ott csúnyálkodik barnán.
Szóval, ha építenék egy normális mélyet, hogy érdemes elhelyezni a hangszórót, illetve a reflex csövet?
Például néztem terveket az interneten, (igen, sal füzetét is megnéztem, de csak ötletnek! )
Láttam olyat, hogy lefelé néz a hangszóró, és a cső is.
Akkor lefelé néz a hangszóró, előre vagy hátra a cső.
Hangszóró és cső is előre.
De lehet zárt doboz is.
Esetleg bandpass láda, akkor csak a cső iránya a kérdés. (bár ilyet még nem csináltam, biztos jó móka lenne)
Meg még sorolhatnám, szóval a kérdésem, hogy melyik adja a legjobb hatást? Bármit ki tudok vitelezni a sufniban
Persze a hangszóró minősége is kérdéses, nem a legolcsóbbat venném, de nem is szánnék 20-30e-nél többet rá. (faanyag van itthon, csak a hangszórót venném, illetve az erősítőt, de az még a jövő)
Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval