Hirdetés
Aktív témák
-
jolti05
őstag
Szerintem kellemes hangja van. A menü kicsit nehezen kezelhető, de megszokható. Távirányítón nincs bass/treble állítási lehetőség, ez talán negatívum. Amúgy kezdésnek alkalmas példány, szerintem.
És mindenkihez:
Elképzelhető, hogy leejtés miatt, nem tudom, de egy ideje nem működik rendesen az irányító. Vagy 1 percig nyomom a hangosító vagy halkító gombot, édesmindegy, és utána kezd el reagálni, egy ideig megy rendesen, lerakom, elmegyek tenni-venni, aztán megint nem reagál. Elemek 1,49V-on csücsülnek, úgyhogy azokkal nincs gond, az érintkezéssel sem. Ismerős szerint valamelyik kondival lehet gond, idő, míg feltöltődik. Nem igazán tudom, h mit csináljak, azt a tanácsot kaptam, hogy pattintsam szét, és mérjek rá, csak már ott megakadtam, hogy elég rendesen össze van rakva, nem merem feszegetni. Garanciális a termék, csak a női megérzésem azt súgja, hogy az erölködőt is vinnem kellene magammal, hogy ránézzenek, ahhoz meg semmi kedvem. Javaslatok? Köszi!A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest